Aké sú to kolá?

• GeriX
    Skús refresh F5, niekedy to nenačíta...
  • GeriX
    Možno Fittipaldi predával kolá OZ so svojím logom, alebo OZ mal nejakú napr. limitovanú edíciu nazvanú Fittipaldi, alebo Fittipaldi patrí pod OZ :P Nemám šajnu...
  • GeriX
    Napíšte do googla: OZ Monte Carlo :P Podla mňa sú to tie isté kolá...

http://image03.webshots.com/3/3/35/38/23133538dakI WRhXhl_fs.jpg
  • Majkl
    Až dnes jsem se vratil domu ze srazu, takže jsem neměl možnost se zapojit do diskuze :) Původni majitel řikal, že už si neni uplně jistej, ale myslí, že Fitipaldy. Takže máte pravdu :)
  • Honzousak
    Timo, neblázni, chlape.....a když by tam nebylo Made in Italy, tak by tam bylo co?
    O.Z. je kámo italská firma....na pikapu mám O.Z., i papíry k nim, kde jako výrobce stojí: Route OZ S.p.A :-)
  • GeriX
    Timo aj Honzousak mate pravdu obaja. Su aj nie su to kola OZ :P

Velmi malo info je o firme Fittipaldi mozno ani neexistoval, neviem. Ale viem to ze ako som hladal podla fotiek tak pod nimi boli nasledujuce popisy:

OZ Fittipaldi
    Fittipaldi Monte Carlo
    OZ Fittipaldi Monte Carlo
    OZ Monte Carlo

Vyhrava 4. varianta, mozno takto je to uz zname (viz foto).
  • Honzousak
    Jsou to O.Z. Fittipaldi, tedka jsem na ně u sebe v garáži koukal.....věř dovozci alu kol :-)
    Made in Italy, navíc i na googlu jsou, ale timo má pravdu, že se dělaly i jako skládané, což jsem třeba nevěděl .-)

Honza
  • GeriX
    No tak podla googla to moze byt OZ Fittipaldi, sice nasiel len jeden taky odkaz:
    http://www.prestigewheels.org.uk/bmw/18-oz-fittipa ldi-alloys-only-fit-bmw-567-series-p-368.html?osCs id=9jt3882gl3nhgphen6n8llqi5n5vfqa4

Na jednom obrazku vidiet napis Fittipaldi. Moze byt ze to nie je OZ ale nieco ine. Ostatne fotky co google vyhodil su skaldane diky ako aj Timo vravel.

Majkl: podarilo sa ti zistit nieco od byvaleho majitela?
  • Honzousak
    Kola jsou Fittipaldi, tuším že o.z.(tím si nejsem jist), mám je v garáži v rozteči 4x100(to by se na coupé narvat dalo)

Odpoledne pojedu beztak fotit zboží, tak se mrknu, jaká je to přesně značka.

Honza
  • Majkl
    Já ti to zjistim, znám původního majitele. Než to stihl prodat, tak s tim bohužel sestřelil kance, ale koukam že nový majitel ho dal zas do kupy. Je to jediný 20VT který jsem měl tu čest řídit... úžasnej zážitek :)
  • GeriX
    Má ešte niekto nejaký nápad čo to môže byť za disk?
  • Kubajz20VT
    Tak to je mega mazec kára!! :D
  • Ice-Man
    GeriX : jo už jem si taky všiml na obrázku no nicmene penize porad nemam sakra ale mám to jako plochu pc aj tapetu mobilu:))
  • GeriX
    Ice-Man: bazos.cz

http://auto.bazos.cz/inzerat/5785922/FIAT-COUPE-20 -20V-TURBO-SUPER-PLUS-220PS.php

skúšal som zoom, nepomohlo...
  • Jindřich
    řekl bych že momo ale typ nevim
  • Ice-Man
    kde jsi to našel na to auto jsem hledel denně asi měsíc jen peneženka byla proti..
    si to zoomni třeba to pujde přečíst..

já to neznám
  • GeriX
    2.
  • GeriX
    Nevie náhodou dakto aké disky sú tieto?