Co Vy na to?

• Elkar
    proto se mi do tuningu vzhledu vůbec nechce.... sériovej stav.. maximálně LE kit a tím to vadne. aj kola origo jsou dobrý (z 20vt) a není důvod s tím něco dělat.

na druhou stranu takovýhle auto jistě budí pozornost. otázka je jestli to byl účel.
  • Janinka 2.0.16VT
    No naštěstí už dostal snad rozum a nebude ho chtít,díky za reakce.
  • kisik
    Nálepku pryč, poloviční křídlo,tahle barva už se fakt nenosí a bude to dobrý. Kola se mi líbí :-) .
  • von Raven
    nevim no, nekoupil bych si to, mozna by stacilo ale jine kola a nezvedat zadek vysokym kridlem, kdyz je predek spis na delku a A sloupek a strechu udelat cernou a bude to uplne jine auto
    nalepka na dverich je podes, kdyby nebyla bylo by hezci, kdyby byla pres cely bok taky by mozna sla ale v cerno zelene byc ji nedaval
    .............
    takze relativne par uprav a muze byt pekne a libit se
  • JP
    Já bych právě naopak řekl, že je tam spíš něco navíc:)). Ne že bych si nemyslel, že 4 z 5 votuněnejch aut majitel akorát opticky dokurvil, ale tohle je fakt zlo.
  • Coupe73
    neco tomu chybí, je to divne.... tady je prostě něco špatně
  • Feki
    Takhle se tunili auta tak pred 10ti lety ala rychle a besile 1...;) Nebejt tam ta silena zelena ale treba cerna,hezci kola a normalnejsi kridlo tak by to nebylo tak hrozny,ale muj vkus to neni..
  • Mila84
    už jsem viděl hůř zmrvený auto
  • Janinka 2.0.16VT
    souhlasím
  • Koty
    hnus...vypadá to jak vietnamský auto
  • Kubajz20VT
    SHIT!! :D:D:D
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    nemá to šmrnc
  • Janinka 2.0.16VT
    Vůbec nevím co to je ,poslal mi to známý.Nelíbí se mi to.
  • Honza
    to 200SX nabouralo do 300ZX aneb zkurvi 2 hezký auta a pobli je podivnou zelenou:)
  • Janinka 2.0.16VT
    no???