Velká jarní cena Brno

• ales
    s tím od coupe,jsem tam mluvil,koupil to jako velmi zachovalý kus z Itálie,ale seriovku s 60.000km a celý to vykuchal,říkal,že motor je super,má 16VT,jen podvozek není schopný naladit a taky říkal,že nemá moc peněz na větší úpravy,mám na něj někde i kontakt.On jezdí v sérii Histo cup, jaké si závody rakouských postarších vozů :o). Z tátového millenia měl uplně vánoce :o)
  • ZERO
    Dr.Ravic: ne-e, závodilo...
  • Dr.Ravic
    coupé jezdilo jako safety car?:-)
  • ZERO
    Byl jsem se taky podívat, a mooc dobrý. Teda hlavně ty formule Auto GP, to byl největší zážitek, hlavně ten zvuk!! Jo a jezdil tam i Fiat coupé :-) mám nějaký fotky, až vyjde čas, něco sem dám.
  • Dr.Ravic
    ales: tak to nasere, kdyz to zjistis az pak... no priste bude urco bedna, kdyz ti to tak pekne jezdi.
    ta cena neni tak silena za ten mazec co asi clovek zazije...
  • Innocento
    Pěkný!
  • ales
    tady je odkaz na pár fotek z víkendu http://gallery.mac.com/cechjan/100542
  • ales
    to Ravic:taky mě opentlili až dodatečně :o),jinak jsem byl vepředu,ale já si počkám :o),komerční cena je podle mě tak 80 tisíc závodní víkend,prostě za coupe v normálním stavu by tě nechali svézt,pokud budeš mít platnou okruhovou licenci pro D3.
  • Dr.Ravic
    ahoj,
    tak ted jsem videl auto moto sport na ct1 a ukazovali tam i tvuj zavod. ale trochu to nesedi s tim co jsi ty tu psal...
    rikali ze jsi nejlip zvladl start, o penalizaci nemluvili:-)))
    mam dotaz: kolik stoji jeden zavod v takove formuli?
    jinak gratuluji k dobrym vysledkum
  • Jelo
    jsi moc nedočkavej :D Ale jinak moc super. Gratuluju.
  • Brano20VT
    aleš musíš sa riadit heslom cigánskej olimpiády : nieje doležité vyhrat ale vrátit športové náčinie
  • Brano20VT
    ales umiestnenie dobré gratulujem , ani ja bych to nedal líp :-)
  • ales
    nocarret: tak vopět penalizace,průjezd boxy a celkově opět páté místo,úžasný závod a neskutečné časy.. 2:05 kolo
  • nocarret
    to je dobrý umístění při tý penalizaci, zejtra držím palce a vopatrně .-))
  • ales
    vždy to může být lepší,ale jsem spokojený,zítra se pokusím být spokojenější :o)
  • Schneczek
    ale i tak je to dobré ne?
  • ales
    videjka i fotky budou,mám on board kameru v hd rozlišení a fotograf má team taky svého,během týdne dodám.Po nervozitě na startu jsem ulil a dostal 25s penalizaci,takže nakonec 5.místo...
  • Schneczek
    budem držet pěsti. :-)
    Doufám že budou nejaký videjka a fotky.
  • ales
    dnes start v 10:45 z druhé řady,držte palce bude to boj, Glorie jsou zatím famozní.. :o(
  • Jelo
    http://www.automotodrombrno.cz/sezona-2010/jarni-c ena-masarykova-okruhu/jarni-cena-masarykova-okruhu _220
  • ales
    je to jen výběr zajímavého formule GP jedou 20min před divizí 3

23/04/2010 pátek
    10.55 - 11.25 kvalifikace Divize 4 - sprint do 2000
    10.15 - 10.45 1.kvalifikace Divize 3
    15.20 - 15.40 2.kvalifikace Divize 3

24/04/2010 sobota
    10.45 - 11.30 1. závod Divize 3 - 10 kol

25/04/2010 neděle
    12.05 - 12.55 závod Divize 4 - sprint do 2000 - 10 kol
    15.05 - 15.50 2. závod Divize 3 - 10 kol
  • ales
    večer sem dám program,jedou zde také formule GP a to je teda nářez,taková 2.liga F1,z toho zvuku jde mráz po celém těle
  • Jelo
    super - nemáš nějaký program ?
  • ales
    díky,motokára je vyměněna za něco dospělejšího :o),celý víkend je vstupné zadarmo,tak když někdo budete mít cestu můžete dorazit,jede se tady i Divize 4 a 5,Ferrari challenge a český DTM káry,taky historický formule Histo cup
  • Aljaška
    jůů a nechceš nám s tím posekat zahradůů?? :-) držím pěsti štěstí:-)
  • Dr.Ravic
    koukám že jsi vyměnil motokáru:-)))
    to bude asi hodne zajímavý svezení co?
  • Schneczek
    Hodně zdaru a hlavně bez nehod
  • ales
    držte chlapci palce o víkendu jedu první závod s NF 1400 D3,se uvidí jak bude znát letitých zkušeností ze sportovního vozu Fiat Coupe :o)