Audi TT

• Jelo
    tak takhle ANO. :))
  • Ice-Man
    nejlépe se smetanou rozvařenou a politý steak tím a ameriky
  • Coupe73
    Nivu jooooo, ale né od Lady :-D
  • Jelo
    Ladu Nivu nééééé - jenom Nivu néééééé.

Naprosto strašná zkušenost. I když,nakonec na těch pár jízd vzpomínám s úsměvem ( když jsem dojel až do cíle)
  • Tlama
    jo přesně tohle- vlastnil jsem jedno z těchto skvělích aut a co tohle vyjelo se nedá ani popsat- prostě super
  • Tlama
    toyota corola tercel 4wd- super autíčko ale nesehnatelné
  • Innocento
    Napadá mě Jeep, pak řada G od Mercedesu...
  • Thor
    Před nějakou dobou jsem řešil pro známého pohon auto s trvalým pohonem 4x4. Takové by mělo mít (2x nápravový difereciál, 1x mezinápravový). Našel jsem Subaru, Ladu Nivu a nějakou drahou popelnici od VW.
    Všecno ostatní bylo připínatelné.
    Víte ještě o něčem?
  • Innocento
    Ten post si moc dobře pamatuju. Byl ještě asi na starým fóru. To je vždycky žrádlo číst takový věci :-)
  • Honza
    šampónová imidž, nebo taky imidž teplákovejch hošanů a bárbín:)

každopádně o Audi TT tady byl jeden kvalitní post:)
  • JP
    Podle toho na jakou verzi, ta základní na poměry sporťáku nejede, nedávno jsem se na okreskách s jednim honil s Mazdou 6 2.0 16V - neujel mi ani o fň a to jsme chvílema jeli přes 200. To turbo se u toho motoru musí šťourat v nose, nechápu proč ho tam dali. V zatáčkách bych mu na letních gumách ujel, ale to mohlo bejt taky tim, že se bál. Tzn. určitě bych bral silnější motorizaci, ideálně 225k.

Nevýhodou je teplá šampónová imič, vzadu mrňavej interiér a výhodou že na motor všechno seženeš (alespoň co jsem slyšel). Je to prej i dost spolehlivý. Škoda, že to neni pravý Quattro, ale jenom haldex, protože jestli to dělá při svižnějším projetí zatáčky to samý co Octavie 1 4x4, tak bych se s tim bál jezdit jinak, než na nákup a zpátky.
  • Fugasik
    Vůbec to sem nepatří,ale jakej máte názor na audi TT quatro 1.8 20V?