AUTOCAR - srovnávací test s FC 20VT PLUS

• Innocento
    Je to britský časopis, takže ty ceny je třeba brát s rezervou
  • DooM 20VTLE
    jaky je to cislo? Ja autocar nekupuju a ten co jsem videl nedavno v obchode tak bylo bez coupe :(
  • TOM
    a co teprve ty lidove ceny za tyhle uzasny auta itr za 110tis.Dobry vtip :))
  • vevca
    proc??? prodám dal za 15 :DDD
  • Innocento
    Já teda ani za cenu šrotu !!! :-)
  • vevca
    tak napiste ja si taky jednoi vemu :D
  • Pietro-Scuderia Italia
    Chtel jsem prave napsat do redakci autocar aby me poslali karton tech origo turba za 12.000kc :-)
  • ales
    není nad to,když to píše vodbornice,ještě měla napsat,že je málo místa pod volantem a že ji z toho bolí za krkem :o))
  • Dr.Ravic
    já ten časák koupil a bylo to vyhozených 30kč. hodnotí to ženská který píše o přístrojovce a tak, ale přijde mi že v tom ani nejela... jo a je tam o coupé jeden sloupek...
    PS: a nejlepší perla byla, že prý se kazí turbo a nový stojí 12000. já vůl ho koupil loni za 24000:-)
  • TOM
    nemožne sehnat tohle vydaní ja obešel snad všecky prodejny v ostrave s časopisi a nic :(
  • Elkar
    naskenuj hod do zipu a na leteckou postu treba... ;-) at si počtem
  • ROSSI 20VT Plus
    večer pokud si vzpomenu to sem umístím, ale asi to nebude čitelné
  • ZdenysM.L.
    Nemůžu časopis sehnat.Rossi mohl bych tě požádat jetli mi ten článek oskenuješ a pošleš emailem nebo sem moc dík.
  • ZdenysM.L.
    už vyšel , taky na něj číhám.
  • ROSSI 20VT Plus
    Všem, zejména majitelům tmavě modrých plusek :-), doporučuju koupit čerstvý Autocar, je tam srovnávací test starších sporťáků: FC 20VT Plus, 306 Rallye, Honda Integra a Clio Sport, pro Coupé nevyznívá vůbec špatně... .