Jsem Tu nový

• Feki
    Já je měl ještě předevčírem..:)
  • Honza
    vítám tě mezi náma

PS: schoď z toho ty hrozný chromový lišty, samolepky (pokud dobře vidim) a stříšku oprav přední nárazník a maximálně to decentně sníž.... protože pak to bude krásný a výjímečný seriový coupe, kterejch už moc není, neb je každej przní čím může:) a kola taky zachovej- tyto jen taak někdo nemá!
  • Simarik
    v Litomyšli sem byl včera :-)
  • Schneczek
    Do litomyšle jedu zítra tak byjsme mohli dát spicha nekde na benzině.budu tam na oběd tak se kdyžtak ozvy
    tady je na me tel 721032062.
    je tu ještě někdo poblíž??
  • K0K1N 20VT
    jj, je to v třebíči, taky tam budu poprvé, jestli všechno půjde jak má. hlinsko je celkem kousek, já jsem od litomyšle.
  • Schneczek
    no já jsem z hlinska okres Chrudim,ovšem teď jsem tak nějak vykempenej v Praze.
    Pakliže budu v Hlinsku tak na sraz dorazím pokud jsem to dobře pochopil tak by se to mělo odehrávat v třebíči?
  • Jelo
    čau - vítej.

Hele,tady se nemyslí na "nějakým"srazu - ale na Čistokrevným Fiat Coupe srazu ! A to je sakra rozdíl.Těšíme se na tebe :)

viz.:http://www.fiatcoupe.cz/forum/akce-a-srazy/4002-kl ubovy-sraz-2010/
  • Tlama
    ahoj....tak koukám další adept na coupezávislost -))
  • Syky
    pekne pekne..at se dari :) z kama jsi?samozrejme na sraz dorazis ne? :) neskutecny zazitek na srazu :)
  • Schneczek
    díky všem.
    taky doufám že se potkáme někde na srazu
  • Honzousak
    Rád tě zde vítám, taky mám 1.8 16V, mám ho taky teprve chvilku, tak se třeba potkáme na srazu :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Vítek mezi námi ,at Ti autí dělá samou radost
  • Fugasik
    Vítej, 1.8 je nás tu málo :o)
  • Coupe73
    Gratulace ke koupi a vítej mezi náma.
  • Feki
    Viiiiiiitej!!!!!!!!Necht ti tento mocny nastroj dobre slouzi!;) :D
  • Schneczek
    jj mám 1.8 16v ale naprostá spokojenost, časem bych ale turbíčkový chtěl
  • Aljaška
    nazdárek, podle sloupku máš coupé bez turba?? super, aspoň nebudu sama, poslední dobou je to samé 20VT a já závidím:-)
  • Schneczek
    3.
  • Schneczek
    Pár fotek chviličku po tom co jsem si ho přivezl domu.
  • Schneczek
    Dobrý odpolodne
    Chtěl jsem se Vám představit a zároveň ukázat svého mazla :-)
    Zároveň doufám že mě přijmete mezi sebe :-)