Liberec

• Kubajz20VT
    jo ty sou luxusni no..:D se nekdy ozvi az pojedes kolem dame sraz..
  • Feki
    V Českym Dubu jsem byl před 14dny..Taky tam mate hezky silnice..:) A ty kostky směrem na náměstí nebo co to je mi taky dávali..:)
  • Kubajz20VT
    já jsem z Českýho Dubu..to je 10km od liberce..:-)
  • Revenge
    teprve delam ale uz me jednou vyhodili od zkousek. a navic delam B,C najednou takze je to v hajzlu no :-Ddo mesice bych je teda snad uz mel mit no :-D
  • Feki
    Revenge a ty cekas na papíry proč?Ti je vzali bo si teprv děláš?
  • Revenge
    jo to by slo urcite tak pak se nejak dohodnem no :-D
  • Tlama
    v Liberci je člen Bizon16VT, a já jsem z Rumburka, v Č.Lípě je Max16VT a jezdíme na klub srazy společně- tak snad se dohodneme i letos
  • Revenge
    mam no. hele na foru jsem neco kolem Vanoc ted presne nwm. jo urco se ozvu jen co to pujde.
    MY TEL: 721636669
  • Feki
    Pak se ozvi..cislo na mě: 736662876
    Dej vědet dame někde scuka a pokecame a když budeš hodnej vezmem te do kolony..;) :D
    rad pokecam,mas teda stribrnaka jednaosmu jo?Jak dlouho si na fóru?
  • Revenge
    se pak kdyztak dohodnem no hele po lbc jezdim ale zatim ne autem. pac coupatko je jeste mimo provoz, a ja tyky pac cekam na papiry, ale urcite hned jak to pujde tak se v jbc ukazu ;-)
  • Feki
    Revenge a jezdíš tedka po Lbc?Nebo někdy třebas zavitej do Jbc..
  • Feki
    No ale já nevím jestli nepojedu z HK..Jsem domluvenej s klukama na sraz nejspíš v Pardubicich tak třeba doraz tam,je to na pul cesty..;) Jako klidně bych s tebou jel,ale budu asi u rodičů v Hradci a tam odtu pojedu do PCE..
  • Revenge
    ty urcite jedes na sraz :-D pac me se nechce jet pres celou republiku samotnymu tak ze bych to vzal pres jbc :-D
  • Feki
    Jablonec..;)
  • Revenge
    je tu nekdo z LBC nebo nejblizsiho okoli?