Kde jsme koho potkali - part 3

• Honza
    hoši od čeho tu je už asi měsíc pokračování tohoto vlákna ve 4 vydání...

si tu občas připadám jak u tatarů
  • Fugasik
    Ano náměstí :o)
  • Lajin
    Fugasik>To jsem byl nejspíš já:D:D,na náměstí?:D
  • LWQ
    Warhol: aha :-)
  • Fugasik
    Žamberk -stříbrný coupé s katanou vzádu :D
  • Warhol
    jo bylo
  • Turok
    Kdo z váš dělá v hyundai? Potkávám tam dvě coupečka jedno bordové a pak 20vt tmavě modrá až černá metla s nálepkou mcdrive na bočním skle :)
  • LWQ
    Warhol: to bylo na me ? :-)
  • Warhol
    100m od dilny, kdepak, to je cerstvej majitel, ten se nijak nehlasi...
  • LWQ
    Ted v sobotu sem u Melnika potkal cerveny FC se sanim vzduchu na kapote a kridlem vzadu ... nekdo odtud ? :-)
  • K0K1N 20VT
    česká třebová,dnes ráno jsem vedle něho parkoval.
  • Kapscha
    kdo tu ma strieborne coupe z piestan myslim ze to bolo 20VT
  • LWQ
    V sobotu 26.11. sem potkal na Cernokostelecky v Praze 16Vcko v barve elektric blue, SPZ 3P6 ... Mavali jsme na sebe, kdo to byl ? :-)
  • Miras.tn
    Včera jsem byl zase se podívat vtom bazaru a coupe uz je prodane koupil jsi ho někdo tady z fora? =)
  • Feki
    Jj myslel jsem si to.. Mám to kousicek,zajedu se tam o vik podivat..
    Extenziho to neni,ten ma červený a jiný..
  • Miras.tn
    Feki myslim že to je kundratická když jedeš z jablonce na liberec tak ještě před kruháčem.mají ho tam za nějakých 49 jestli si dobře pamatuju=)Ale má svoje chybky co se týče vzhledu kolem toho nasávání na kapotě to popraskalo a škrábance atd víc jsem nějak nezjištoval jen jsem tam přibrzdil=)
  • kisik
    jj,jen už si nevzpomenu ,jak mu to jelo .
  • Fugasik
    Neměl to Extenzi?
  • K0K1N 20VT
    v tom jezdil nějaký starší pán sprinty ve vyškově myslím
  • Feki
    Celkem fesak kde v Lbc to je? A za kolik ho tam maj?;)
  • Miras.tn
    =).
  • Miras.tn
    =)
  • Miras.tn
    Komu pak patřilo toto coupe ted stojí v Liberci v bazaru celkem pěkné a ty kolesa nádherné!! =)
  • kisik
    Dnes přes Hustopeče u Brna černé s upravenou kapotou.
  • Tommy Angelo
    kdo se pozná :)? v levém horním rohu trčí kousek coupe koukám po endurkách a hele coupe :)
  • LWQ
    V pondeli sem potkal u Ďolíčku stribrne FC a myslim, ze to same ted sem potkal i v ulici Vyskocilova smer Michle ... 8A7 :-)
  • Džanek
    GeriX:)) v tom jezdi Vietnamec. V klubu asi nebude:))
  • GeriX
    Ďalší víkend v Čechách :)
    Nedeľa (16.10.2011) Brno, oproti Hlavní nádraží pred rozbúranou budovou, modrá metalíza Coupe, ŠPZtka v okne, vzadu väčšie krídlo, na plecháčoch s puklicami v horšom stave.
  • Janinka 2.0.16VT
    Dnes cca kolem poledne parkujicí červené coupe s průduchem na kapotě na jednom sídlišti. Když se přijede od Varů a přejede hlavní silnice co vede do města jako dolů k Boleváku tak na prvních semaforech doprava.Je to poblíž ulice Spojenců.Kdo to byl ?
  • Honza
    červený coupe se samolepkou KTmotorsport mi v tejdnu stálo 50m od baráku:) nahlídl sme do vnitř a tam někdo seděl:) ais se laděj velký koně:)
  • LWQ
    Vcera kolem 09:10, Vyskocilova, Praha 4, racing red FC 7B5 :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Včera v Ústrašíně před Ondřejovem parkovalo u jednoho z domů vínové coupe.Někdo odsud?
  • maik-x
    Tento týden Dopravní fakulta Jana Pernera Pardubice. Kdopak před kolejemi parkuje tmavě modré 20VT? Stojí tam každý den a má klubové nálepky:-).
  • kisik
    Dneska tmavé u Nových Mlýnů (Morava).
  • Bystroch
    Yaris: To je moje.
  • Miras.tn
    Dnes kolem 17:00 černé coupe směr Turnov Jičín potkal jsem kousek za vesničkou Kněžnice jel jsem v černé dodávce s dením svícením někdo s fora?coupe mělo Hradecké značky a myslim že přední nárazník měl lízatka =)
  • Tommy Angelo
    Kurde koukám ostrava přemnožena copatama :) a koukám nikdo z hochů není na klubu.Já vyfotil dva stříbrné v ově,a taky se nikdo nenahlásí :(
  • honza
    Dneska okolo 7:05 ráno v Ostravě-Porubě jsem viděl Coupé s poznávačkou 5T7 8215.Kdo to byl? :)
  • Yaris45
    tak kdo z domorodcu Kladna se pozná ?Vídám tě každej víkend na Okrsku .
  • Brano20VT
    dnes červené so znakom Ferrari dopoledne v Kuřimi a nejaké tmavé odpoledne v Telči ale Zero to nebol
  • Jimmy
    Dnes ve zlíně tmavě modré řidič kolem 30let k baumaxu...a druhé tmavě modré u intersparu na boku logo monster:)
  • Mertix
    Gerix-Mohl ses stavit na pivko, máme peckový :)
  • Tommy Angelo
    Dnes kolem 16:00 v Ostravě,kousek za baumaxem za nějakou prodejnou dílu,barva něco jako má Phoboss...Stála u něho banda 3lidí :) vypadalo to jako by to někdo prodával :)
  • Adys
    Dnes 7.září v 15:00 přes Veřovice, směrem na Kopřivnici černé, nebo tmavě modré coupe, někdo odsud? Já ho tedy viděl poprvé, možná nováček. :)
  • Janinka 2.0.16VT
    Ahojky ,ano byla jsem to já a zaregisrovali jsme to ,jen jsme nevěděli kdo to byl,jeli jsme do Krumlova na sraz.
  • GeriX
    Janinka, videl som aj teba s Mustangom, išli ste pravdepodobne na nejaký zraz Mustangu, lebo tým smerom šlo viac Mustangu. Bolo to 3.9. okolo 10:30. Ak ste všimli oproti idúce biele Punto, ktoré blikalo a mávali z neho, tak sme to boli my :D
  • GeriX
    Od štvrtka do nedele som bol u Vás v Čechách na výlete: Znojmo, Český Krumlov, Hluboká nad Vltavou, Podebrady a Lány. 3.9. večer ako sme sa ubytovali V Podebradoch som taky videl žlté Coupe a potom parkovať Metrixové modré Coupe. Žlté som nestihol odfotiť ale Metrixovo mám :D
  • LWQ
    Vcera kolem 18:20 parkoviste Arkady Pankrac, cerny FC 3A1 myslim :-)
  • Jimmy
    V úterý cestou do poděbrad jsem potkal jedno tamvě modré/černé v Hluchově. Někdo známé?
  • Mertix
    Dnes se přesouvám s Coupe do Poděbrad, už sem tam viděl žluťáska, kdyby něco, stavte se někdo do Poděbradský Kozlovny, večer tam budu, makám tam na place, a Coupe tam bude taky, kdyby něco, 720558668 :)
  • LWQ
    Cus, temer vzdy kdyz jedu pro pritelku do prace do Pruhonic, tak kousek za kruhackem na navsi stoji po leve strane zlute FC 3Aneco ... Na sloupku asi 16VT ... seriova kola, fajne stav, behem prohlidky v prujezdu kolem :-D kdo to ?
  • Adys
    Já se díval i na Ronaly, a žádné podobné těmto jsem nenašel. Ale u Borbetu ano. No to je snad jedno ne? Akorát zasírámé téma. Mažu svoje příspěvky.
  • Honzousak
    To Adys:
    kúp si okuliare.....tyhle to určo nejsou........borbet a má paprsky do hvězdy, tzn. že se ty paprsky zužujou, u těch na tom coupé, jsou rovné...já mám za to, že jsou to ronaly....asi 2 roky nazpátek jsem tu 1 sadičku právě měl .-)
  • Honzousak
    Nebudu se hádat.....ale nejsou ty kola na tom stříbrnym Coupe náhodou Ronaly?
  • Tommy Angelo
    Dnes,Ostrava Globus cca 18:40,kdo se pozná?Byla to 16V,2.0 :)kola Borbet.Mám fakt teďkom štěstí,na ty fotky poslední dobou :) .
  • Feki
    Ok v tom pripade je to nejakej Unknown..:)
  • Fugasik
    No nevím,myslím že to byl kluk s delšíma kudrnatýma vlasama :D....
  • Feki
    ACE jj pravda je jich pomalu stejne jak coupe,malokdy nejaky 406 coupe vidim..:),moje zatim poznas jen podle tech cernych kol BBS..
    Fugasik- pokud to byla 1.8 tak vim kdo to je.. uz jsem to tu myslim psal. Pokud byla ridicem slecna tak je to Sabca Rysava..;) Mozna ji nekteri znate jako Angelica Kitten, holku jednu nezbednou..:D
  • kisik
    Kdo má zaparkované žluté FC v Morkůvkách ? :-)
  • Fugasik
    Dnes okolo 17:00...v Pastvinách,černá sériovka
  • _ACE_
    Těch je tak málo že sem si byl skoro jistej že si to ty jěště že jsem na něj nemával byl by trapas.
  • Feki
    ACE ty asi potkal nejakyho bratricka..:) nn bohuzel ja to nebyl,jeste neni prihlasenej hajzlik takze z Jablonce nevytahnu paty zatim..:( Ale do Mimone bude vse ready..;)
  • Scoupe
    dnes modre coupe v serii nekde u brna na dalnici, kdo to byl? :) myslim ze to byl 2,0 16V
  • _ACE_
    Dnes ráno v Bílině žlutej P.coupe,žeby Feki?
  • Turok
    dneska kolem třetí odpoledne v Karviné u tesca na parkovišti stálo tmavěmodré coupé v zadu dětská autosedačka modro černé potahy a pod blinkrem nálepka Tasmania racing. Někdo odsud?
  • Tommy Angelo
    kámoška byla v pátek ve Vídňi,a tam jedno červené nadupané z chromovaným koňem na kapoťě potkala,ale nikdo odnás Rakušák to byl :) jen tak pro zajímavost .)
  • Bekr
    dnes v Ústí n.L. červený coupátko u globusu se zadním nárazníkem F1 a frajer tam otvíral kapotu a něco koumal :)
    Byl to někdo odtud :)
  • Fugasik
    Jinak já potkal u Pasohlávek 2 červený a v Březné dnes jedno stříbrný :)
  • Fugasik
    Kisik :To sem ti mával já :)
  • kisik
    V patek 5.8. uz nevim v kolik ,ve smeru na Viden me probliklo Coupecko,kdopak to byl?
  • Feki
    Kdyz jsme u toho Liberce- dnes u Mekace u Nisy v Liberci takova ta fialova na znacce myslim 4433 nebo tak nejak.. Byl jsem zlutou 406 coupe..
  • Kubajz20VT
    V Liberci v doubí u kruháče stává černobílý coupé s bodykitem tuším postert, kdopak to je?
  • hurikán
    Nevim, sundaval mi to lakyrnik :)
  • Luis
    Hurikan - jsem na to nekoukal ale chci taky mít čistej sloupek, bylo těžký to sundat?
  • hurikán
    2 Mertix: to je moje :)
    Slopek mám schvalně prazdnej ;)
  • Tommy Angelo
    Tak dneska jsem chytnul a vyfotil to co jsem potkal z hrušovského mostu,je to stříbrný 20V bez turba,turbo na sloupku neměl psané jen 20V,podařilo se mi dostat na jeho pravý bok sice na mě koukal jako vůl,jak jsem ho náháněl:DJsem díky tady těm fotkám ztratil puklici na Unku :D tak kdo se pozná?Myslím že to ten člověk nemá aní dlouho proto že má pražskou SPZ tak že to asi ještě nemá přepsané,možná to auto někdo z vás pozná:),jinak bude bydlet někde kolem hrušovského mostu v ostravě vyjížděl tam z uličky.
  • Janinka 2.0.16VT
    Dnes v Nymburcr žluté coupe ,řídila nějaká blondýnka.Zřejmě asi nikdo odsud ,že?
  • Tommy Angelo
    dnes stříbrné ostrava směr z hrušovského mostu na bohumín vedle dalnice a smeťáku kdo to byl?
  • Pegas77
    dnes Brno cca 18:30 jsem jel v bile Lague combi po a za mnou tmave kupe , ktere odbocilo na Veveri
  • jardast
    Dnes v Křešicích u Litoměřic stříbrné.Kdopak se mi to pohybuje v revíru? :-D
  • Tommy Angelo
    Luis díky ! :)
  • Luis
    krasny červeny ferarri :-)
  • Tommy Angelo
    2
  • Tommy Angelo
    Dnes super ulovek Roman 2.0 16V o klubu nějakém věděl ale o českém ne říkal akorat vi o fiat coupe.com ale český že nemohl najít :) fakt super chlap :) a bydlí cca 8km odemě :D fotky dneska před mím barakem :D kdy by mi neřekla mamča nevšiml bych se :) tak jsem vytahnul coupe na ten kousek :D a už se kecalo a další 2hodiny u mě na zahradě :D tak ho tady přivítejte stane se členem mám mu poslat odkaz na nás :)tak že další člověk co jede další rok snáma na sraz :) kurde já to tady naklepal :DDDD umluvte :)
  • Mertix
    já dnes v cca. 18:30 tmavěoranžový Coupe, Kunratice, bez nápisů na sloupku, zajímavá barva.
  • Tommy Angelo
    Turok já ho viděl včera jak jsem jel od tebe,pod dětmarovickým mostem.Zaním nešlo vidět a smrad,něco se mu stalo tak asi jel honem domů.Další věc kousek zaním staly zašití poldové a ti koukaly jak blbí na něho :D
  • Turok
    taky jsem ho včera viděl u tesca v Karviné.
  • Tommy Angelo
    tak dal jsem foto myslím na99% to je ono musel to tady někdo koupit
  • Tommy Angelo
    dneska večer jedu od turoka z Petrovic u Karviné,a v Dětmarovicích směr Karviná potkávám žlute coupe,sportovní prahy, světla v barvě auta,a zaním mlha asi těsnění pod hlavou nebo co to a musím říct tohle auto se tady objevuje často tedkom někdo musel koupit myslím že bylo na prodej na netu řekl bych 5ti vál turbo kdo se pozná??? :)
  • amadeus69
    a nemělo předtím nějaké pěknější kola také v bílé? Tahle k tomu hodně moc nejdou :-/
  • Mertix
    Joo :) To je malfika-Lutry bejvalý přítulkyně :)
  • LWQ
    Fugasik: to bylo na me ?
  • Fugasik
    To bylo coupé co měl lutro a maflik...,ale prodávali ho...
  • LWQ
    Dneska - 10:45, Praha 3, Olsanska ...

Misto znaku na kapote logo Apple Inc. a bilej stredovej panel + vnitrky svetel ...

Pripadne mam jeste dalsi fotos ...
  • Adys
    Karel: Dneska jsem viděl tvojeho vínového 16v turbo :) V Kopřivnici stálo u paneláku.
  • Tom
    Dneska odpoledne žluté coupé v krnově jelo směr nemocnice :-D žena za volantem
  • Elkar
    Ravic: plnohodnotjnej celkolak? Co to stojí? 25? 30?
  • Ravic inesperto
    ja jen lak...coupe mam uz 13-14 let...:-)))
  • Ice-Man
    ti štastnější mění co dva roky auto:))
  • Elkar
    Někdo každý dva roky mění brzdovou kapalinu. Někdo lak. :D
  • Ravic inesperto
    chapu ...ano auto vypada dobre je to novy celolak davam ho kazde dva roky:-)))no a mohu o5 protože zase někdo byl sikovny:-)no to je zivot
  • Pietro-Scuderia Italia
    Jel jsem z rodinou a meli jsme ze sebou 1800km takze jsme se tesili uz domu..zdalo se mi ze mas novy lak,vypada moc pekne.ciao
  • Ravic inesperto
    ciao...to je jasny Pietro:-)videl slysel...myslel jsem ze pribrzdis:-)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Dnes vecer na D5 tomas...videl jsi me?ja jel alfu 156 z italie....
  • Janinka 2.0.16VT
    Belma: tak od nás z clubu to není ,tam nikdo takovééééé křídlo nemá.:)
  • Belma LE
    21:38:47 02.07.2011
    Janinka 2.0.16VT
    Belma LE:aha tak to nevím kdo by byl
    ---------------------------------------
    Znáš? :-) Jinak kola nejsou chromovaný, to jen tak blbě vypadaly za osvětlení pouličních lamp...
  • Warhol
    vcera kolem treti na melniku kolem nadrazi stribny s flekem plnice na kapote, tak se priznejte kdo mi jezdi v mym reviru...
  • LWQ
    JO a jeste u nas na Zizkove u Rigracu stava modra Barca a pred casem sem vidal u Jiriho z Podebrad stat racing red Coupe, ale uz tam neni ... :-)
  • LWQ
    Dneska kolem 22:30 sem v Praze - Uvalske ulici ve smeru od Skalky ke krizovatce s Cernokosteleckou dojel a chvilku jel vedle cerneho coupe 1AZ 222x, pokud se nepletu ... Obocoval smer Sterboholy a ja jel rovne na Pocernickou ... Kdo to ? :-)
  • Brano20VT
    včera v Třebíčí 1 x 360 stradale a 1x California , niekto z klubu ? , dnes v Brne strieborné coupe na kufru reklama tetovacieho salonu
  • Dráček
    Dneska žlutéééé brněnská značka směr Jindřichův Hradec:-)kdo to?
  • LWQ
    Cervene (racing red) Coupe, Gutmarovice, 02.07.2011 v 14:16, cerny prahy ... Kdo TO ? :-)
  • Adys
    To je tatky mobil, protože svůj jsem nechal doma, a ten nepotřebuje nějáký skvělý foták. On ho ani moc nepoužívá, ale zrovna v tu chvíli by se šikl můj, který má 3,2 mega pixel.
  • Coupe73
    nejdřív zkus vyčistit čočku :-D V této kvalitě to snad nevyfotí ani mobil s prvním foťákem s 0,3Mpix.
  • Elkar
    Měsíc nepoužívej coupé a kup si novej mobil. :D
  • Adys
    ...
  • Adys
    Dneska ve Frenštátě P.R stříbrné se zlatýma kolama, přidávám foto. Omlouvám se za kvalitu, foceno mobilem.
  • Belma LE
    Džanek: Chtělo to dřív zatáčet abys nemusel dávat tolik rejdu. Na tom kluzkym povrchu se pak ty kola smeknou a jedou rovně no
  • Džanek
    televizni hvezda sem byl ja:))
    slo o kurz "bezpecne jizdy s odpoctem bodu". Jinak na kluznch plochach se kupecku moc zatacet nechtelo:D
  • Adys
    Dneska v 14:05 tmavě modré až černé coupe s velkým křídlem vzadu, přes Veřovice směrem na Frenštát P.R Někdo z klubu??? Možná viděl stát na pakovišti žlůté coupe.
  • Elkar
    Tyjo.. tad z toho topicu vyplývá, že tu je tam 100 členů klubu a dalších 500 FC který po čr/sk jezdí a nikdo je tu nezná.
  • Adys
    Kdo byl v TV Prima s coupéčkem na kluzné ploše??? SPZ 4U6 92 atd...??? http://www.iprima.cz/porady/zpravy-tv-prima Zprávy 6.7 2011 Min. 26:06
  • Belma LE
    Dnes Praha 6 , divno světle modrá Limitovaná edice, ale s nevrtanejma kotoučema a chudinka lehce pomlácená.
  • Innocento
    Taky ho vídám, ale k nikomu tady asi nepatří.
  • hona20VT
    Včera před polednem jsem viděl jednoho žluťáska ve Strašicích.Přizná se někdo,nebo se jedná o úplně jiného žáka z jiné třídy!?
  • Belma LE
    Scoupe: Jj to by odpovídalo kdy jsem ho viděl naposled, a pak tam viděl už Mustanga
  • Janinka 2.0.16VT
    Belma LE:aha tak to nevím kdo by byl
  • Scoupe
    to v tom brandysku je byvale moje pak kolega z prace ho mel a asi pred 2ma mesicema prodal..
  • Belma LE
    No barvu nějak vůbec nevim :-D Ale byl to ten novější jako máš ty, měl nějaký spojlery a nechutný chromovaný kolotočářský kola
  • Janinka 2.0.16VT
    Jakej
  • Belma LE
    Někdo z Brandýska u Kladna? Občas tam u kina potkávám zaparkované červené Coupé a pak ho vystřídal dokonce vytuněnej Mustang :-)
  • Innocento
    Čí černý Coupé s Téčkovou RZ se nám toulá po Plzni? :-)
  • Brano20VT
    večer
  • Innocento
    Já tě viděl na WTCC :-)
  • ZERO
    Brano20VT: A já Tě zase neviděl. Kdy jsi mě viděl? Ráno, nebo večer? Jel jsem na WTCC. Tam a zpět.
  • Brano20VT
    v nedelu v Třebíči pán Zero s paní Zerovou :-)
  • Tom
    Dnes kolem 6 večer v Bruntále u kauflandu, černé coupé :-) 5T..... Mával na mě :-D Kdo to ???
  • Aljaška
    v neděli před obědem v Lednici na mě trobilo zelené coupé, někdo z klubu??
  • Bystroch
    Včera kolem 17:00 na Buštíku stříbrné.Kdo to asi byl?
  • hurikán
    RE:CRAZY-Ivan

mozna to jsem byl já )))
    podivej se na fotky v profilu pro jistotu
  • Evelyn
    V pátek kolem 14-15h. na karlovarce směrem od Prahy jsem potkala červený coupéčko, někdo odsud ?
  • Scoupe
    v patek, sobotu a dnes se pak coupatek motalo u trebice, nekdo odtud ? :D
  • Kubajz20VT
    Dneska Mnichovo Hradiště tmavý coupé s Hradeckou značkou... Kdo to byl??
  • Elkar
    Tady ty coupé ani k vidění nejsou ale v neděli jsem na 10 km trase kolem Police nad Metují viděl hned dvě. Jedno zelení v sérii a jedno hezčí červený, zřejmě 20v
  • Vladik
    pátek,16:05 u Tesca v Kr.poli (Brno)zelené ,7B2 8540,někdo z klubu?
  • BOBAN
    ZUZKA
    ..kampak jsi ho dneska valila kočko co ze SVINIŠTAN NA DOLANY hihi ráno :-)
  • Zouny
    Innocento: tak Berlingo si nepamatuju ale dík za pochvalu...
  • Innocento
    Já jel v červenym Berlingu s černou zahrádkou. Míjeli jsme se u kostela v takový úzký křižovatce (http://mapy.cz/s/4Vk)
    Pěkný to máš !
  • Zouny
    Innocento: sem byl já, jeli jsme na Hřebeny a ty si jel v čem?
  • Innocento
    Koho jsem to teď potkal v Oloví? Stříbrný, středočeskej kraj
  • hona20VT
    Děkuji.Beru to jako kompliment... :-)
  • Brano20VT
    to tvoje auto vypadá skvele
  • hona20VT
    Brano jj tobě taky nic neujde... :-)
  • Jimmy
    kdopak má černé coupe z kroměříže? s větším zadním spoilerem:)dneska jsem ho zahlídl jak jsme oslavovali první zkoušku.
  • Brano20VT
    Hona nevidel som ta včera v krpoli ?
  • K0K1N 20VT
    včera v praze 6 ul. vlastina myslím. zajímavá barva.
  • Adys
    Dneska v Praze- Troja, čí pak to je?
  • Pegas77
    minuly tyden jedno stribrne kupe na Kolisti rano, ridila myslim zena, a nedele zaparkovane modre 16V Lesna nejake duhove centrum (pro deti kousek od benzinky Shell)
    necele 2 tydny zpet jedno zlute na Kolisti (daval mi znameni) a pekne zlute na parkaci u Kralovopolske strojirny
  • Feki
    Ustecka znacka..;)
  • Feki
    Kdopak se byl nakonec podivat v Sosnovy na autodromu na driftech?;) foto v rychlosti..
  • Syky
    heeeej ten zadni naraznik!!!!!!!!!
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to vypadá dobře...
  • Brano20VT
    moj dnešný ulovok , dufam že sa dotyčný nenaštve :-)
  • Elf 20VT
    aha, mě se zdálo že sem tam právě viděl štítky 20vt na obou..
  • kisik
    Elf 20VT: nn,ja ho mam před prácou ,to bys nenašel.. Ty 2 v Pohořelicích nejsou ani jedno Turbo.
  • Wiki
    Včera u logistického areálu na mladoboleslavské jsem viděla vínové coupé, moc krásnej a exotickej mazlík... :) Jen teda jsem byla v daily caru, tak neblikám :-D
  • Elf 20VT
    kisik- to sem byl já valil sem do znojma na stk, a v pohořelicích sem viděl dvě coupe žluté 20VT a stříbrné 20VT patří náké znich tobě?
  • kisik
    19.4 tmavé Coupe kolem 10h přes Pohořelice ,ladák a možna jsem zahlédl pootevřený šíbr . někdo z klubu?
  • Kubajz20VT
    Bysroch to jsem si nějak moc nevšiml jen jsme se míjeli...
  • Dráček
    Vcera v CB pred vystavistem Mobil salon stribrné kdo to?:-)ja byla takyyyy
  • Bystroch
    Jak vypadalo?
  • Kubajz20VT
    dneska na Kladně tmavý Coupaso, zdravily jsme se kdopak to byl?
  • Janinka 2.0.16VT
    aha tak to jo ,no tam jsme stavěli na kouřovou :)
  • Evelyn
    Já jsem tě viděla někde cca u Krušovic, mě si vidět nemohla, jela jsem roomsterem, protože coupé je ještě v lakovně:-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Evelyn- jj viděla stopro ,jela jsem přes Prahu na brněskou do Jizbic.Ale Tebe jsem neviděla.
  • Evelyn
    Je možný, že jsem včera na karlovarce kolem 7.30h viděla Janinku v Mustangu? Napadlo mě jestli nejela směr Jizbice:-)
  • Jindřich
    Taky jsem ho viděl stát u domu, ve Mstišově asi tam bydlí
  • _ACE_
    Někdo odsud má v Teplicích šmoulu?
  • Bystroch
    Dneska kolem pul jedný vínová série.Někdo odtud
  • EDDY®
    Adys: jj, byl jsem to ja :)
  • Džanek
    Ja sem dneska v Brne videl Parazita20VT, bily kola pekne sviti:)
  • Adys
    Dnes 9.dubna černé coupéčko na kruháči v Kopřivnici okolo 20:00 hod. Myslím že EDDY. Minuli jsme se :)
  • Pegas77
    dnes jsem videl krasne zlute kupe se zadnim kridlem, prahy a upravenou kapotou v Brne na parkovisti pred kralovopolskou strojirnou cca 19:00
  • Bystroch
    Stal sem na parkovišti u Penny
  • Scoupe
    a kde si byl ty pane ?? sem te nevidel.. :)
  • Bystroch
    A ještě dneska v 18:45 Scoupe u agipu na kladně
  • Bystroch
    Dneska ráno kolem po pul sedmý u zi´máku na Kladně červená série.Někdo zdejší?
  • Adys
    Opravy a Úpravy...:)
  • Turok
    JJ určitě Vojta.

Adys co že jste nedorazili na srazik?:)
  • Adys
    To byl Vojta ne? :)
  • Sonny
    Dnes v Ostravě pěkný šmoula na černých originálech a diodove zadní lampy. Kdo to byl? :)
  • Feki
    jj vidis..:) ale dal bych tu slecnu radsi nekomentoval..:))
  • Scoupe
    rysava? to me poser moje jmenovkyne ma taky coupe.. :)
  • Feki
    Stando to tmavy ma Sabina Rysava, neni v klubu, je to 16v a chce ho prodat za 40..
  • Simarik
    toho jsem potkal asi před týdnem u koruny v HK. nikdy předtím jsem ho ale neviděl,neznám

potkal sem i jedno tmavě šedivé jelo od jaroměře, řídila slečna :-)
  • JardaITC
    15.3.2011 - dnes ráno žluté coupe na severojižní magistrále v Praze kousek za kongresovým centrem. Kdo to?
  • Zouny
    ne to já nebyl ani moje coupe... V tý Praze jsem byl, protože to mám z Kladna kousek
  • Feki
    Ja ze si tam byl na tom srazu tenkrát u obchodaku,proto jsem myslel ze Praha..:) Takže jsem v ty Ostromeri včera videl tvoje coupe?
  • Zouny
    Jo ty kola mám stejné a do Prahy mě netahejte :-)
  • Feki
    Zouny je Pražák ne?Co by tam dělal?:) Mozna nikdo z klubu..
  • Coupe73
    Stejné kola měl Zouny na svém stříbrném coupe.
  • Feki
    Dnes v 15:00 stribrnak v Ostromeri u obchodu s napoji..;) Kdo to byl? Kola co mel Pavel na cervenakovi (Coupe73).
    Zn myslim 0371..
  • Pegas77
    už podruhy jsem viděl v Brně na lesné na ulici k poště zaparkované tmavé Coupe
    pak tu jezdí od konečné šaliny č.5 další žluté Coupe, jednou jsem jel i za ním ob jedno auto, asi lidi museli celkem koukat :-)
  • Kubajz20VT
    Dneska v Liberci jsem 2x potkal vínový coupé kolem 11:30. Někdo odsud? :)
  • Bystroch
    Dneska kolem 17:00 Pchery policejní hlídka."dobrý den, silniční kontrola atd."
  • Turok
    dneska na rudne kolem pul sedme rano, černé nebo tmavé coupé, někdo odsud?
  • Coupe73
    Dnes jsem před barákem potkal svoje coupe, ani jsem to nečekal :-D
  • maple
    Jo jo u Vaňkovky jsem to byl já. Je radost potkat další coupe..
  • Pegas77
    dnes Brno u Vaňkovky cca 16:00 tmave (cerne) Coupe za mnou (zlute Coupe) majitel odpovedel na pozdrav
  • kisik
    Dnes kolem 15:30h zelené Coupe , odbočil na starou kolem Rajhradu . Kdopak??
  • Janinka 2.0.16VT
    Dnes kolem 15.30 h parkovalo v Plzni ,ulice odbojářů nebo odboje či tak nějak skoro na rohu ulice coupe hezké modré barvy.Někdo odsud?
  • Zouny
    taky jsem tu u Tesca jedno černý zahlídl, ale už je to trochu déle... Bylo sériový a se středočeskou značkou, takže asi to bude někdo z okolí...
  • Bystroch
    Dneska okolo pul 12 na Kladně u tesca.Černy na čelnim okně pininfarina.Někdo místní?
  • Honzousak
    Je možný, že to byl Bystroch...žádný zvířata na autě nebyly.
    Projížděl jsem kolem Fiate Scudo....bílý a čerstvě umytý...třeba si ho zaregistroval (moc aut, co svítěj umytím tu tedka nejezdí)
  • Bystroch
    já vim
  • Zouny
    na kapotě pes, na kufru pes :-) to jsem byl jááááá...
  • Bystroch
    Jakým útulkem? Dneska mezi Kladnem a pcherama stříbrný cupe.Kdo to byl?
  • Zouny
    jestli to křídlo vypadalo jako obrácenej snowboard, tak to byl Bystroch se svým pojízdným útulkem :-)
  • Bystroch
    Bylo modrý a asi sem to byl já
  • Honzousak
    Včera na Kladně, ca. v 18:40 u OC Oaza tmavý coupe (možná černá, kodrá, zelená) vyjíždělo ze sídliště......vzadu decentní křídélko....asi postert :-)
  • manny
    dneska jsem viděl v Sokolově na Michalu vínové Coupé 2,0 16V, někdo místní si ho pořídil, nebo jen někdo projížděl? :)
  • Bystroch
    Už sem dlouho dlouho nikoho nepotkal
  • Honzousak
    Co byste chtěli, je zima....v německu je to třeba rapidně vidět, zima...sportáky zalezou :-)

U mě třeba nejde o cenu toho auta (už i dodávka má cenu 2 kupé) ale mám ho v nějakém stavu a citový vztah....jo, na hory s ním vyrazím, ale nechat to ve městě v zimě stát v tý soli u silnice nebo paneláku.....půjde někdo z hospody, klíčem ho obtáhne.....to fakt ne!
  • Coupe73
    Tak to byl podle té samolepky někdo z klubu. Tato samolepka je z roku 2010 ze srazu
  • hurikán
    Svetle modre coupe 20vt limited edition, Praha - Kunratice, zastavka autobusu "Kunraticka skola". Melo nalepku neco jako "chci poznat co je peklo, proto jedu do Trebice 2010"

bydlim take v Kunraticich, mam 20vt cervene :)
  • Janinka 2.0.16VT
    Já tam byla v týdnu -v Plzni a 1.3. odpoledne tam jedu zase.:)A nikdy tam žádné coupe nepotkám.
  • Innocento
    Tady je to mrtvý :-)
  • Suvis 1.8 16V
    Kde jsme koho nepotkali :D Za tři týdny v Plzni ani jedno Coupé...
  • K0K1N 20VT
    dnes Vysoké Mýto, myslím,, že bylo vínové
  • amadeus69
    Dráček: to je moje bývalé coupé, které jsem na podzim prodal. Má to mladej klučina z budějk, v klubu tuším není.
  • Dráček
    aha prave se nejak nechtel asi ani bavit...stala jsem u globu a jel do kfc a mavam jak debil a nic:-D
    už jsem ho tam taky viděl, ale myslím, že neni z klubu...
  • Dráček
    Kdo byl vcera v CB??cervene s napisem pininfarina na predním okne??uz podruhy jsem potkala:-)
  • Syky
    toz je zazimovano :D

sel jsem si pro vozidlo moji zenske :D
  • Scoupe
    xD
  • Suvis 1.8 16V
    Teď Syky přes Napajedla. Ale pěšky! :-D
  • Scoupe
    kluci nemuzete bejt takovi soukromnici, ja taky rad jezdim....
  • Coupe73
    Počkáme ještě pár týdnů a něco podnikneme.
  • Zouny
    to byla taková vyhlídková jízda, pohoda, klídek, max 60km/h... tak se někdy domluvíme a můžem se někde sejít
  • Scoupe
    tak vy mate okruzni jizdu a ani se neozvete jo?? tsssssss
  • Zouny
    to jsem byl já s Bystrochem :-)
  • Scoupe
    chvilku po treti jeli dve coupe z unhoste smer na kladno jedno tmave modre druhe stribrne, kdo to byl?
  • Zouny
    to samé jsem potkal v Kyšicích u Vesety. Řídil ho takový vlasatý brejlatý pán...
  • Bystroch
    Nejsem si jistej ale když to řikáš?
  • Scoupe
    melo cerne folie a kola, xenony? myslim ze urcite jo, to je moje byvale coupe, ma ho kolega z prace a na foru neni...
  • Bystroch
    Včera kolem 16:45.Kladno švermov červený?
    Někdo zdejší?
  • Inkvizzi
    Raven: toš to ses měl ozvat, já v sobotu řádil jako malej u nás:-D projel jsem snad všechny ulice a vytipoval jsem si asi tak pět, po kterých už nikdy v tomhle autě jezdit nemůžu:-D přeskakovalo mi rádio a přetošili se mi budíky:-D a to jsem nejel nijak moc rychle, spíše pomalu:-D
    jak to vidím, tak nemám odvahu nasadit nové kola:-D
  • von Raven
    Inkvizi kura cely vikend sem nemel do ceho pichnut a jezdil obcas :D dneska rano sklenka jak cyp
  • Hanz16VT
    Dneska u mě před panelákem v Horních počernicích,jen pár aut vedle mě celou noc stálo černé coupe 1AZ 2---.Někdo odsud?
  • Inkvizzi
    ta holka u toho červeného coupe se jmenuje Zuzka a je z Třince... Znám ji, je lehce mixlá s pigmentově obdařenější populací:)
    Jinak je to focené tady u nás před McKocurem:-D je to u autobusového stanoviště:) a čí je to coupe teď nevím, kecal bych kdybych řekl jeho jméno, ale dlouho jsem ho už neviděl, myslím že se odstěhoval někam:)
    Jinak po dlouhém přemýšlení jsem dneska svoje coupátko doskládal a vytáhnul ho, na denní světlo, protože už mě to sralo že tam chudák stojí na špalkách, když venku už po sněhu není skoro ani stopy:) takže dnes večer bude ještě prdel po Třincu... jestli někdo nemá do čeho píchnout a je někde z okolí, stačí napsat a někde dáme scuka... 720 306 742 :)
  • kisik
    meetingfuhrer: Kde ses vzal v Pohořelicich ? :-) To žluté má starší pár (jinak z Pasohlávek),v Pohořelicích je ještě střibrné,ale asi není nikdo z klubu :-( .
  • Suvis 1.8 16V
    Dnes nějaká slečna se stejným jako mám já v Babicích, ale ta asi nebude odsud...
  • Brano20VT
    dnes žlté Pohořelice , strieborné Hrušovany Nad Jevišovkou
  • Scoupe
    kdo byl dnes v Praze u metropove kolem 19:00 coupe ve stribrne barve nebo svetle fialkova.. mijel sem ho na parkovisti jelo proti me..
  • Adys
    Ne kvůli fraktůře ne, většina mladých slečen se tak dementně kroutí před foťákem :D Jinak s kámošem jsme se dívali na seznamku z nudy, a našli jsme tuhle pokřivenou slečnu, ale tady jde především o to Coupe.Jestli to náhodou není někoho z klubu :)
  • Aljaška
    hledal holky s dementní pooozou kvůli fraktuře néé:-):-) to je přece jasný:-)
  • EDDY®
    Adys: a cos tam hledal? :oD :oD
  • Ice-Man
    a lidově dement póza
  • ZERO
    Aljaška: Odborně se tomu říká fraktura. :-)
  • Aljaška
    tý woe co to má s nohou??? :-)

Jinak mezi svátkama modré coupé( barva jako nocaret) v Šakvicích u Hustopečí?? :-)byl to někdo odtud??
    no její určitě nebude... stojí u něj jak kdyby ho chtěla ukrást :-D

to je nějaká lamička, která šla před KAUFLANDEM po parkovišti a nechala se vyfotit u cizího auta...
  • Adys
    Čí pak je to Coupe???Našel jsem ho na seznamce :D :) http://imc.lide.cz/datephoto/big/4af4672faba5094ba 3c00000.jpg?year=2009&month=11&day=0618
  • Ice-Man
    tak to nebude odsud
  • Adys
    Přes Veřovice, Frenštát P.R, Kopřivnice a Nový Jičín jezdí světle modré coupe, někdo odsud??? Dneska jsem na něj kýval a on se na mě díval jako co chci :DDDD
  • Adys
    Včera kolem 2-3 hodiny přes Veřovice světle modré, někdo odsud???
  • Turok
    dneska kolem 13:00 na rudné v Ostravě tmavě zelené s křídlem, někdo odsud??
  • bubAk_
    čau,někdo ve vínovém kupé kousek za Hospodou u Máců ve Zlíně,se zlínskou značkou? :)
  • kisik
    U Mendláku v Brně na mě někdo mával .. Někdo odsud?
  • Belma LE
    Nesmějte se cikánovi na kole, možná je vaše
  • Innocento
    Včera šmoula v Raspenavě. Někdo odtud?
  • Torkey 20VT
    dyk more, coupe na cigánským Cejlu v tv.. :)) zřejmě budoucí člen fcc :P
  • Ostravak
    Bylo v tom cikánském ghetu
  • Feki
    Kecas...fakt?Cumim na to a zadny jsem nevidel..:)
  • Ostravak
    Dnes vínové coupe na paprskáčích v Talentmanii,čí pak to je? :)
  • Adys
    Dneska v 16:25 červené coupe s azevy v Ostravě na semaforu...Kdo to byl???
  • nocarret
    to je Jája od nás z Postoloprt .-) je členkou ale nechodí sem
  • minco
    dnes kolem 13,45 na Palack=é v Chomutově stříbrné FC , na skle vzadu JAJA, a hezká holka za volantem, kdopak?

• Elkar
    jop, kolem Svitav nebo přímo tam jsem potkával červený coupé pravidělně, dkyž jsem jezdil na VŠ.
  • Janinka 2.0.16VT
    Dnes cca kolem 16h jsme potkali mezi Blanskem a Svitavami červené coupe ,kdo to byl.Poté ještě v Březové nad Svitavou parkovalo stříbrné coupe .Také někdo z clubu?
  • Turok
    včera kolem půl jedenácté večer.. ostrava - rudná tmavé coupečko 4449 nebo tak nějak...
  • Elkar
    no já si všiml až když sem tě zdravil, typuju žes jel už pěknej kus za mnou, ale měli sme debatu s bráchou.
  • Elkar
    ...eli...: no to jsem vezl krosmenovi do dobříše. sem si říkal jestli to je 20vt, škoda že kromě tý jedný dlouhý zatáčky na to nebylo místo to vyzkoušet :)

hlavně mě dostalo že sme se znova sešli na úplně jiný křiovatce
  • Pietro-Scuderia Italia
    Dneska,v praze hradcany,jedno cervene parkovane naproti hotel ritz a jedno modre smoula o kousek dal smer brevnov..kdo byl?
  • Fantomas
    Tak to jsem rád, příště už se to nestane. :-)
  • Belma LE
    Fantomas: V pořádku, to vás omlouvá :-D
  • Fantomas
    Belma LE: byl, jeli jsme v klidu pro kola do unhoště a přitom koukali na dvd :-)
  • Hanz16VT
    Dnes jsem zahlíd červené 2A něco u jedné z hal v Horních Počernicích v průmyslové zóně.Někdo odsud?
  • Belma LE
    Fantomas: Snad jsi to nebyl ty osobně? To se dělá, pouštět před sebe německý chrochtající tříválce? :-D
  • Elkar
    V sobotu - praha, přihnal se za mnou modrej s xenonama, pozdravili jsme se a na křižovatce rozešli abysme na další křižovatce se znova potkali :) taovej menší haluz.

Myslím že měl ústeckou spz a zadní blatník na lak ready.
  • Fantomas
    Belma LE: tak o tom bych něco věděl :-)
  • Lenoš20VTLE
    tak ten pekáč jsem potkal v Pace
  • Feki
    Dneska ve Vratislavicich (Liberecko) cervena Italia..Mazec to auto nazivo,spadla mi drzka..!:)
  • Belma LE
    Fantomas: Těžko přesně říci... Praha západ, okolí Berouna zhruba... ale měl cizáckou SPZ, nějaký 2K2 ...
  • Scoupe
    vcera, stribrne coupe LE myslim ze to byl Lenoch..:D:D a byl jsi u me :P
  • Fantomas
    Belma LE: a kde?
  • JardaITC
    Neděle něco kolem 13:30 R10 čtyři kameny černý coupe, typ nevim jel jsem rychle.
  • Lenoš20VTLE
    v Sobotce jsem na někoho troubil
  • Turok
    tak já dneska nepotkal nikoho :D
  • Kubajz20VT
    dneska v 15:30 modrý coupé v Českém Dubu okr. Liberec...
  • Missicka
    Dnes kolem 14:30 jsem potkala červené Coupé, jel ve směru z Ostravy na Frenštát. Řekla bych, že nečlen klubu asi.
  • Belma LE
    Dneska sme předlítli v bílý fábii červený 16VT s křidélkem vzadu, prahy a modena nárazník
  • Feki
    ja vcera potkal 2x zlutaka jednou polak a jednou zase blondynka s 16VT..Ta blondie to ma parknuty u nejakyho domecku nekde v Tanvaldu nebo v Hamrech ted si to uz nepamatuju v kery prdeli jsem ji videl..Neznate nekdo?
  • EDDY®
    Dnes jedno stribrny coupe v centru OVy(blikli jsme na sebe) a druhy cerveny smer z Opavy do Poruby :)
  • Lenoš20VTLE
    dnes červenej limit v Nový Pace
  • nocarret
    to je stejně náhoda jedu do TPC s Coupe tak 2x do roka .-))
  • _ACE_
    nocarret:já jel v zeleny oktavce,zrovna jsem tam kousek v garáži uspal Coupe na zimu.Zajímavý sotva jezdím něčím jiným tak začnu potkávat Coupe,dnes u OMW v TP stříbrný s pražskou značkou.
  • Simarik
    dnes ráno v HK šedočerný seriový 100pro 16V podle kol, ale sem určo nechodí, asi si mě ani nevšiml :-) i když sem projel metr od jeho čumáku ! :-)
  • nocarret
    jj to jsem byl já :-)
  • _ACE_
    Dnes v 17 hod v Bílině modrý Coupe,někdo odsud?
  • Feki
    Dnes jsem mával na blondýnku ve žlutým 16VT v Tanvaldu(Liberecko) ale ze služební dodávky DPD..:) Asi si spis myslela ze jdu po ni..:) Asi určitě nikdo z klubu ale přece jen-panove,kdo vyslal svoji mladou na nákup?;) :)
  • Mertix
    Dnes ráno kolem 8:00, střbrné Coupe, spz myslim 3S..jel sem za ním od Barandáku na okruh, mířil směr Ruzyně, problik sem, ale bud nikdo místní, nebo si mě nevšim...
  • Brano20VT
    Vladik čau , priznávám sa bez mučenia :-)
  • Vladik
    dnes Braňo 12:45 v brně u tesca, čau vladik
  • JardaITC
    Dnes něco před 9:00 ráno žluté coupe s kolama z limita v Praze na Budějárně, mávli jsme na sebe. Kdo to byl?
  • Hanz16VT
    Tohle Coupe v Horních Počernicích vídám často,protože tu taky bydlím,ale on nereaguje na blikání když ho potkám-asi nikdo z klubu.Jinak má pěkný okna,nemá folie ale jsou pokovený.
  • Pietro-Scuderia Italia
    Dneska okolo 16 hod cervene coupe parkovane kousek od KB v Horni pocernicich.
    Za chvili druhe cervene coupe prejizdel vedle me a ten parkovani cervene coupe.
    Kdo byl?
    Pietro
  • Suvis 1.8 16V
    Feki, bylo celé polepené, ale moc jsem ho nepozoroval, hledal jsem odbočku :D, jen vím, že ty pruhy byly modré, ale bez ostrých okrajů, takové... zajímavé.
  • Bystroch
    Tak to sem byl já.
  • nocarret
    jo něco takovýho jsem zahlídnul .-)
  • Bystroch
    Byl na víku kufru stříbrnej buldok?
  • Feki
    Suvis..jestli to nebyl Lukas,nas pan dioda..:)
    nevsiml sis jestli to nemelo jeste nejaky polepy modry?treba sachovnici na boku vzadu?;)
  • nocarret
    bylo černý a vzadu na víku kufru bylo cosi zlatého tuším .-) já jel v nový T5 hnědý a mával jsem a troubil :-)
  • Bystroch
    nocarret: to sem byl možná já.jesli bylo tmavý s křídlem a bylo to qečeru tak sem to mohl být já.
  • Suvis 1.8 16V
    Dnes jsme na sebe mávali okolo poledne, já tmavé, proti mě bílé s modrýma pruhama ve Starém městě. Někdo odsud? Auto vypadalo zajímavě...
  • K0K1N 20VT
    kdopak dnes parkoval u nás na vísce u aquavity stříbrný 20V?
  • Bystroch
    Já už nikoho nepotkal ani nepamatuju.
  • nocarret
    já včera na R7 na Prahu předjížděl černý Coupé xSx....odbočoval potom někam na Buštěhrad nebo tam někam
  • Kubajz20VT
    A já dnes nikoho nepotkal.:D
  • k3lukas
    Dik tak hlavne uz je tam ten Garret GT28rs tak uz to i trochu jede, mel si pockat my jsme pak jeli na 11 erzetu.
  • Innocento
    Já vim, měl jsi to napsaný na okně :-) S Coupé ne, ale Alfou 155. Pleskal jsem se okolo a čekal, jestli někdo nepřijde, ale pak jsme šli na RZ. Pak už jsi byl fuč. Pěkný to máš
  • k3lukas
    Innocento to jsem byl ja :) a byl si tam coupe?
  • GeriX
    Na Slovensku v piatok 24.9.2010 okolo 6 večer som videl červené Coupe s ferrari logom pod blinkrom bez LE kit-u s origo fiat kolesami, ktoré dávali na r.v. 99-00. Práve cúval na cestu v Radzovciach okres Lučenec. Ja som išiel v kolóne s čiernym Coupe von z obce.
  • Innocento
    A já dneska nějakýho (š)moulu v Dublovicích na rally Příbram :-)
  • Simarik
    No ten by se mi ani nevesel,byli sme tam pekne namackany ve 4 i s vecma :-D ale muzeme se sejit i mimo ;-)
  • K0K1N 20VT
    já byl ny konopáči no, jsem se rozmyslel na poslední chvíli, že se pojedu podívat jak to tam vypadá. Když jsem přijížděl, tak jsem tě tam viděl ale zrovna jsi vlezl do auta, tak jsem to jel parknout a když jsem se šel podívat, tak jsi tam už nebyl, já tam byl asi jen 3 hodiny ani né možná. škoda, mohl jsi mi vzít ten sloupek, někdy příště no :)
  • Simarik
    http://tuningspeed.rajce.idnes.cz/RelaxMeeting_Kon opac_2010/#CIMG8029.JPG

kdopak byl na Konopáči a ani nepozdravil ?
  • Belma LE
    Dneska blikalo stříbrný kupéčko kolem 13:45 u Kostomlat. Já než sem si vzpoměl kde je páčka na dálkový světla, tak sem rači zatroubil :)

Kubajz20VT: Já vim, je to jebka, na kupéčko nemá, to dá rozum.
  • Kubajz20VT
    Zrádče..:D:D:D do tokový plechovky si sedat..:D:D:D:D
  • Belma LE
    Kubajz20VT: Já. Začlo mi hořet, tak jsem ho uhasil a jel ho vrátit, že rači zůstanu u Coupé.
  • Kubajz20VT
    Takže dneska kolem 16:30 v Liberci ferrari Italia někdo odsud??.:D:D
  • Scoupe
    dnes kolem 21 hod v arkadach Pankrac na parkovisti v cervene zone tmavemodeŕe nebo cerne coupe, ci to bylo??? :)
  • JardaITC
    dnes 24.8. cca 20:00 u nákupního centra černý most stříbrné coupe 2,0 20V nebo 1,8.
  • Martin 20VT plus
    čauky, dnes odpoledne jsem potkal tmavě modré kupé ve Vršovicích, zrovna když jsem si z prodejny domů vezl tramvají Selénii :-)))
  • Ravic inesperto
    noooo...ty jo:-)no jasne ze mam vse ok...na vsechno atest a vse zapsane v technicaku nicmene velice rad se seznamuji takze alespon tady K0K1NE ciao ja jsem Tomas...priste me zastav dame pratelskej potlach....
  • K0K1N 20VT
    On mě nezná,tak bych ho jen trošku postrašil, však má určitě všechno v pořádku jako každé coupe i to moje :)
  • Feki
    Prej měl si štěstí..:D Ty by si Tomáše zastavil jo?:) Teda styd se..:))
  • K0K1N 20VT
    Tak dneska v práci stavim auta a když jsem jedno zastavil a řešil,tak kolem jelo zelené s těma 19ctkama,měl jsi štěstí :) bylo to na sjezdu na kladno u ruzyně.
  • Feki
    No zlutak s černou střechou to mohli byt jen 2lidi z klubu co vím..Jde o to jestli to byla lesklá černá nebo komaxit..Ale tipoval bych druhou možnost,tudíž to byl první jmenovaný..(snad nejel od milenky hh) :)
  • Mertix
    stribrnak jel asi o 6min pozdeji:)
  • Feki
    Tak to byl bud Jarik s Doktorem ne?;)
  • Mertix
    dnes, kolem 10, Jižní spojka, směr Barandov, nejdřív žluták s černou střechou, pak stříbrnej...
  • von Raven
    potkavam v Bilovci stribrne coupe, motor nevim, s majitelem na sebe bliknem, treba nekdy pokecame
  • Feki
    Flip-Flop vinovaka znám klubovyho jen jednoho ale ten je na OZkach..
  • Honza
    dnes -železnice za zastávkou u hospody stálo nějaký flip-flop coupe (z dálky vínovák..) na seriovejch asi 16"...

• Andel_Jirka
    Dnes v 14.35, Písková Lhota, vínovák - byl to někdo z klubu? Nemával jsem, nezasvítil, byl jsem rád že jedu, bylo mi blbě.
  • Ice-Man
    dneska jsem dvakrát potkal u rožnova červené. myslím měl koníka na kufru a jinak ješte jsem viděl ve frenštátě u cesty na ostravu modré zaparkované ale to tam stává pořád asi tam bydlí.
  • kisik
    To Coupe jsem tam vidal zaparkované . Něco u Vyškova .. Luleč - modré ,naleštěné 20V . Komořany - černé na velkém parkovišti u kruháču .. Někdo z klubu ?
  • Elkar
    Jarda: toho jsem na kolejích vídal občas. neznám nevim.
  • JardaITC
    včera 10.8. okolo 10:30 Brno Veveří, žluté coupe značka 3B4 na zbytek jsem neviděl.
  • Elkar
    Náchod, modrej, ani se na mě nepodíval, a to sem na tom chodníku poskakoval jak d-bill.
  • Feki
    Dneska Jablonec nad Nisou Interspar,v 19:30 odjizdelo tmavy coupe na peknych kolech.Kdo to byl??????????????;)
  • Elkar
    no možná to bylo předělaný na LE kit... všiml jsem si jen těch nápisů na sloupkách a ty byly červený a to mělo jen LE ne?
  • Feki
    Dělalo se takový to sedo-modry záhadný..jak bylo letos na srazu..O jiný modry taky nevím..
  • Scoupe
    modrej LE? to se taky delalo v modre to sem jeste nikdy nevidel, kazdopadne skoda ho.. snad ridic vyvazl celej..
  • Elkar
    včera, na vleku totálka modrej 20VT LE.

měl motor snad na sedačkách a z boku vyrýsovanej strom. pytle venku, přední kola úplně v hajzlu.. no jako... ani víko kufru nebylo moc ok, čili fakt totál.
  • Syky
    yo yo jel jsem na BIRELA :)
  • Suvis 1.8 16V
    dneska pan Sykylis kousek od meho baraku v Napajedlich u lidlu ;-)
  • Ice-Man
    dneska ve dvanact za tlumačovem na rovince směr hulín zelené ale john di to nebyl mělo to ostřiky světel
  • Revenge
    Dnes kolem 1 hodiny poledni černa barča ve Frýdlantě v Č. nekdo odsud? pak tu dost casto potkavam jednu cervenou.
  • krosmen20VTPLUS
    sídlíme kousek od příbrami-v dobříši,ale s coupe sem tam už s žádným dlouho nebyl.....
  • Kubajz20VT
    Dneska v Českém Dubu (Liberecko) jedno žluté coupé okolo 13:00 někdo odsud??
  • Bramborák 16VT
    Dnes sem potkal v Příbrami červené 16VT, kolem osmý večer. Jel sem v Corradu, někdo odtud?? Je tu vůbec někdo od Příbrami? :D
  • Dráček
    černé coupe v nedeli u Lidlu v Týně nad Vltavou,kdopak?
  • Janinka 2.0.16VT
    Aha já jsem si fakt nevšimla ,ale je to tak ,byli jsme tam .Takže mávám ted.:)
  • Innocento
    2 Janinka : Dneska jsem na vás mával v Kraslicích. Ale ze služebního, takže jste si asi těžko všimli :-) Blikat jsem nechtěl, protože jsem si nebyl jistej jestli jste to vy. Aby si jinej člen neříkal, co je to za magora :-)
  • Simarik
    dneska v Mejtě kolem 9h ráno zelené ! někdo zdejší ?
  • Ice-Man
    před 8 ve vyskově červené. borec
  • Ice-Man
    dne kolem třetí u barumu v otrokovicích asi nový majitel dle SPZ 4Z0
  • Suvis 1.8 16V
    Dnes stribrne Coupe u Stareho Mesta (UH) okolo 19te hodiny? Ja v cernem, blikal jsem mlhovkama, kdo me zdravil?
  • Kubajz20VT
    Takže dneska ve 12:00 stříbrné 20VT na benzínce u dálnice v Mladé boleslavi..směr Liberec kdo to byl?? :-)
  • Janinka 2.0.16VT
    Jo jasně že jsi mě asi neregistroval ,ale máš pravdu ,jela jsem Mustangem.
  • kuci
    fakt jsem neviděl ... jinak bych určo mávnul :)

joo ted už to chápu! Ty jsi nejela v coupe, ale v Mustangu do toho táhlého kopce, že? Vím vím, koukal jsem po autě, ne dovnitř :D
  • Janinka 2.0.16VT
    Jj podle Tvých fotek jsi to byl Ty :)
  • kuci
    modré nebo šmoula? Jel jsem okolo 15hod z Týnce domu, takže asi já
  • Janinka 2.0.16VT
    Dnes kolem 15 hod na silnici z Prahy na Louny ,ne příliš daleko od Loun modré coupe .Mávali jsme na něj ale nevím zda registroval.Kdopak to byl .Jistě někdo kdo jel z P.Týnce.
  • Simarik
    goode já bych tě taky nepozdravil :-P
  • Coupe73
    No tak já mám zkušenosti, že coupátka zdraví.
  • K0K1N 20VT
    hm, asi tak nějak, jako kdybych měl úplně jiný auto nebo co, nevim no. v neděli jsem potkal nějaký červený, natuzený ve svitavech a taky žádná odezva na pozdrav.
  • Rodriquez
    v pohodě stejně bych si nevšiml... :-)
  • Ice-Man
    chtel jsem zatroubit ale to by nikdo nevedel na koho to je a ten dědek co jel přede mnou od otrokovic 40 mohl dostat infarkt z toho že mu kamion metr za nim zahouká
  • Rodriquez
    JJ to jsem byl já :-)))
  • Ice-Man
    dneska ve 12.00 u interšpáru ve zlíně doprotivky zelené coupe zlíjnská značka
    john di to nebyl myslím.
    že by rodrigez?
    toho zatim osobně neznám
  • Innocento
    To jsem hlupák, že jsem to Coupé nepoznal :-)
  • JirkaV-Juhelák
    jestli to bylo odpoledne u autobazaru Krs, tak jsem to byl ja, čuměl jsem na Porsche 928, víš že mne berou tyto stylovky...
  • Innocento
    Dnes, Horní Lukavice, žluté Coupé s SPZkou P ?
  • Rodriquez
    JJ potakl jsem ji ve Zlíně, jeli jsme vedle sebe, a pozdravila mě :-))
  • Ice-Man
    dneska kolem 15.00 vyběhla z toho nějaká slečna do elektra u starého kaufu ve zlíně tak jsem šel fotit než jsem došel pro auto abych si vyfotil fotku ala kráska a zvíře tak byla pryč.
  • Feki
    Asi jj žlutý 16VT seriovy kola..Chudák jsme museli roztlacet,ale zas je pravda ze ji dával celou dobu co byly otevreny sprinty..:)
  • Feki
    Tak mě napadlo,kdo to s nama na Mimoni sprintoval se žlutým 16VT????
  • Lenoš20VTLE
    kdo na mě dneska troubil v Nový Pace
  • Elkar
    to bude nějakej blázen
  • Schneczek
    Hele čas od času potkávám červený coupe mezi bohnice a trojou nekdo zdejsi?
  • Ice-Man
    s pořádnou prdelí předpokládám
  • Schneczek
    Tak to byla určitě Venuše
    :-DD
  • kisik
    Ted mi kolem baráku proletělo nějaké prasátko podle zvuku 20VT .Hm??? Horní Věstonice ..
  • Ice-Man
    včera jsem viděl ráno stříbrné pod velkým kinem od otrokovic...
    a dneska jsem potkal stříbrné na staré cestě mezi půchovem a povážskou
  • Suvis 1.8 16V
    Jsi kdysi říkal, že jezdíš pomalu, proto jsem tipoval JohnaDi. Jsem myslel, že je ještě něco na Skalce, tak letím za tebou a tam nic...

Jo a včera jsem viděl červené s černým spodkem u Fulneku... někdo odsud?
  • kisik
    Včera přes Rožnov pod Radhoštem před polednem červené upravené Coupe,asi jel na Kopřivnice . A dneska na mě blikala Barča někde cca Hustopeče nad Bečvou . Když už se o ni bavíte :) .
  • Rodriquez
    před tlumačovem :-) a byl jsem to já :-))
  • Suvis 1.8 16V
    Které hovado :-) mě dnes předjíždělo před Otrokovicema okolo půl osmé večer? Bylo to zelené Coupé... Že by JohnDi?
  • Elkar
    po kazdy jizde cistit vnitrek... nevim no, nikdy jsem nebyl priznivec cabrio
  • jarik22
    bara ma vetsi zrychleni,ale mensi maximalku (asi).jo a do zatacek vic sedi. se strechou nuda,ale jak je dole teeeda to musis zazit to se tezko popisuje,jen mi chybely bryle 170km,h a prach vsude:-)
  • Feki
    :D ttj no nekdy zadracime..;) Jakej je to rozdil oproti coupe?A zkousel si ji trosku potahat?;)
  • jarik22
    no ja uz ji mam hotovou uz jen ten silentblok a jinak uz lita jak drak a zere jeste viic:-)
  • Feki
    az tak jo..nerikal si ze ji musis setrit..? ;) :D
  • jarik22
    to sto pro,fakt s toho neusnu... Lutro sry jsem to pomotal Mafl!ka :-)
  • Feki
    No nekecej..:) tyyyyve to verim ze to muselo bejt supr..:) To musime nekdy po Praglu zaradit..;)
  • jarik22
    baruna moje a coupe m@flika:-) od lutra.teda reknu vam to byla jizda:-) cesta z5 strecha dole a ten pocit tyyy joo:-)
  • Feki
    s modrou Barunkou a skoro cernym coupe si to vystihl ale ja s Jardou jsem to bohuzel nebyl..
  • jara
    Dnes jsem potkal na cestě Ústí-Lovosice modrou Barchettu a černé coupé....že by Feki???
  • jara
    tady v Ústí nad Labem jich jezdí zase až moc :-))). a doufám,že brzo ještě jedno přibude :D
  • von Raven
    Sobota, Karvina, 14:30 kousek od OPF modre coupe
  • Feki
    Predevcirem jsem byl v praze v noci a dali jsme s Jarikem22 nocni jizdu prahou(on v Barunce momentalne) :) Tome ja jsem zadny coupe na silnici nepotkal asi pul roku,az dnes..;)
  • Mertix
    no já to Tvoje občas někde vídám:)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Ja jsem taky par krat s fiatkem jezdil v zime,ale nikoho krome cervene coupe v horni pocernicich jsem nepotkal.
  • Ravic inesperto
    hmm...jezdím každý den sředočeský kraj Praha a mám pocit jako by se po coupe slehla zem...jsem snad jediný kdo je pojizdný?tak tři měsíce jsem nikoho nepotkal...co se děje:)
  • Feki
    Tak rozjedem new..
    Ja dnes pred cca pul hodkou v Jablonci cerveny coupe s hradeckou znackou,hnal jsem ho pred sebou asi 1,5km pak jsem bliknul a pa..Kdopak to byl?