Coupé z dovozu

• DeeKay
    Moje coupe je tak isto dovoz ITALI a aj nato,že ma nad 216tis.km je v slušnom stave-r.v.1996.O proti tomu čo tu stretam ine coupe je v LUXUS stave:-)
  • Coupe73
    Mě by třeba zajímalo, kolik je momentálně jezdících, plně funkčních coupátek. Třeba v ČR a ve světě a kolik už jich je rozebraných, nabouraných.
  • Pietro-Scuderia Italia
    Vypada ze u nas uz coupe nejsou... :-)
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Taky se přidávám k těm co mají auto z Itálie. Nový vůz !!!
  • Revenge
    ja mam auto dovezeny z itali asi 14 dni teda stalo v jednom bazaru tady v čr dostal jsem k tomu papiry o prepisu tady do cech (ted nwm jak se tomu nadava) a souhlasim s Amadeusem69 podvozek mam v nadhernym stavu a je to taky 96
  • amadeus69
    Jo a ještě poznámka pokud budeš kupovat auto například z německa či rakouska dej si pozor na stav podvozku. V německu se přes zimu solí o dost víc jak u nás a v horských oblastech to platí X násobně, takže auto i po pár letech může být zespoda pěkně nakaši.

Oproti tomu v itálii (kromě úplného severu) se nesolí téměř vůbec, takže i auto z roku 96 může být zespoda jako nové (můj případ)
  • amadeus69
    Neměčtí bazarníci se od těch českých rychle učí, takže dál od hranic a s někým kdo umí jazyk. Auto tam asi nekoupíš levněji, ale máš větší šanci že koupíš udržovanější kousek (přeci jen pro ně ten servis není tak drahá položka).
  • Feki
    Přesně!
  • Fantomas
    Já jsem měl také Coupe z německa, kousek od Dortmundu, víceméně až na jedno auto, který jsem kupoval od kámoše který ho z německa přivezl, jsem měl z říše všechny. A až si budu kupovat další auto, tak bude opět z říše :-). Problém českých autobazarů je v tom, že hromadu auto co v nich stojí byli totálky přivezený z jiného státu a na rychlo někde splácaný u nějakého joudy a když už je to přivezený zdravý, tak jsou minimálně stočený kilometry. V říši je stáčení trestný čin a navíc, když je auto bouraný, tak ho bouraný prodaj, nevyplatí se jim to spravovat, takže většinou víš, co s tím autem přesně je. Je ale lepší jet pro auto někam dál, blízko u hranic je to podobný jako u nás.
  • Feki
    K tematu: Coupe z dovozu-teda pokud nebudeš kupovat nejaký udrzovany z klubu je mnohdy lepší..Ale umět jazyk a předem se na všechno informovat nejlépe telefonicky..Moje jelo na podvalu-vyjde to lip jak s prevoznima značkama na benzin,ale to je kazdyho vjec..Koukej kolik maj najeto-pak koukni klasika na pedály jak sou seslapany,volant,řadící paka,koukni jestli souhlasej cisla v tacho-nekery ho stocej tak ze to ani nedává smysl..A nejlépe se servisní knihou..
    OT: A k mýmu airboxu?:) Fakt to chcete vědet?:D Sou to stredy sitek do umyvadla..:D Asi buranstvi ale nechtěl jsem tam mít jen díry..;)
  • Pietro-Scuderia Italia
    OT Vetraci mrizky,treba na SDK apod
  • Coupe20VT PLUS :-D
    FEKI: co to máš v tom airboxu? vypadá to dobře zpracovaný... hlavně to nejsou jen ty hulvátský díry :-D

do meila PLS...

PanVectra@seznam.cz
  • Feki
    Ja v Nemecku u Francouzkejch hranic v Homburku..Hodne dobra koupe,za trochu lepsi prachy nez u nas..Inzerat na mobile.de
  • jara
    a žádné které me fakt zaujalo tam nabylo :(
  • jara
    Dneska jsem koukal na coupé z Německa a Belgie a cenove stejné jak u nás. Byl nekdo pro Coupé v zahraničí???