Rybaření

• Adys
    Taky občas zajdu na ryby:-),ale lístek nemám.:-(ono bez lístku se mi zdají chutnější.
  • Feki
    Kubajz to jsem nevěděl ze u nás můžeš chytit taky zelvu..:O
    A taky vlka..:D
    Jeste ze ste nechytli tu obří suchozemskou..:D
  • jardast
    Dřív jsem chodil skoro pořád..teď už mám jen svůj malý revírek v potoce za vesnicí :-D a tam občas chodíme se sousedem v létě na inventůru :-D
  • Elkar
    přestal jsem, když jsem chytil tak velkou rybu, že se mi nevešla u coupé do kufru.
  • Suvis 1.8 16V
    Tak dnes přišly papíry, ale už zas začalo sněžit... Já jsem nebyl u vody od srpna, jak bych si zachytal! A Coupé by si zase zkusilo být off-roadem :-)
  • Kubajz20VT
    tak tahle mrška se chytla včera u nás na rybářských závodech.:-) foto je focený na rychlo a mobilem tak omluvte kvalitu.:D
  • Suvis 1.8 16V
    mimochodem beru pruty na sraz, mam pocit, ze okolo Trebice chytat muzu...
  • Bigmiras20VT
    Teď jsem se vrátil z úhořů. Táhnou po Labi,ale zatím nic. Po víkendu zase. Je moc rychlá a špinavá voda
  • Innocento
    Nejlepší ryba je vepřový :-)
  • Suvis 1.8 16V
    Jo, akorát se zatím moc nedaří... :-(
  • Bigmiras20VT
    Taky jsem rybář
  • Kubajz20VT
    taky chytám ryby.. už teda neni moc času ale pořád se držim ve svazu..:o)
  • Elkar
    leda tak divat bych se mohl a jeste kdybych tam dojzdel s coupátkem :-)
  • jarik22
    http://rybnikhubertka.cz/
  • jarik22
    svazova na jizni morave je moje,ale ted ziju v praze.jinak jezdim na rybnik hubertka za jihlavu seper chytani a ceny fajne...koukni na www
  • Suvis 1.8 16V
    Tak v klidu, už jsme 4 :-). Odkud jsi? já můžu chytat na celé jižní Moravě (svazová povolenka). A ostatní by jste třeba někdy v létě nezajamovali někde u vody? Takový netradiční sraz... Třeba i na soukromém, ať si můžou zachytat ti, co dřív sedávali u vody, ale nechcou si kupovat povolenku na rok. Stojí to zhruba tak 300 za 12 hodin, jak kde... Tak někdy přes noc na pořádné kapry můžem zajít, co?
  • jarik22
    Ja se take hlasim:-) jsem aktivista:-) Kdy zajdem a kam:-)?
  • Suvis 1.8 16V
    To jsme tu jen tři rybáři??? Tak to asi nemá cenu tohle téma držet na živu...
  • Suvis 1.8 16V
    Já si tam chodím odpočinout! Sedím, čumím do vody, pozoruju přírodu a pak se na..ru, protože propásnu záběr :-D Ale o tom to je, člověk fakt u té vody vypustí. A když je to v létě přes noc, tak má po určitém množství tekutého chleba hodně co vypouštět... :-D
  • nocarret
    ty woe co z toho máte já bych tam nevydržel ani 5 minut bych to zahodil a šel něco dělat .-))
  • Dráček
    ja taky chodim:-)obcas
  • turbo
    jjo.taky čumím na řeku až rozmrzne.včera sem převázal slabší cajk-po jaru sou potvory opatrný.
  • Syky
    muj kamos co mel kdysi taky coupecko,tak to je maniak do ryb..ja chytal driv,ale ted uz neni moc casu...
  • Suvis 1.8 16V
    Chodíte někdo na ryby? Já už se těším k vodě jak malé děcko na Vánoce!