Ahoj jsem zde :-))

• jara
    Rozhodnuto Barchetta nebude.
    Takže ted budu sledovat jen nabídku Coupé
  • jara
    Dneska jsem našel coupé 1.8 16V motor KO.na Moldavských papírech za 10 000kč
    stříbrná met. je z Mostu. Prej to nejakým Moldavákum tady lehlo.kdyby mel nekdo zájem.
  • jara
    No zatím to vidím na Coupé.:)) to budou sousedi zase koukát.káždou chvilku něco jiného.stříbrné a černé coupé už bylo.tak ted třeba červené nebo žluté :)....mel bych asi takovou představu nejlépe žluté 1.8 16V nebo ten 2.0 bez turba.....
  • von Raven
    jediny problem barci je, ze nemas zadni sedacky kdyz je potrebujes, na druhou stranu v coupe vzadu taky nesedim, takze dve staci, upravit se to vozitko da moc pekne
  • ales
    Barču jsem měl od Novitecu upravenou,super kára,ale jednou sem na nějakou akci přijel s kámošem a všichni si mysleli,že jsme z managementu českejch drah :o),takže na hovno...
  • Feki
    tepla..:DDD
  • JP
    Mě připadá Barchetta hrozně teplá, ale to je věc názoru:) Kdybych vybíral já auto bez střechy, šáhnul bych buď po Alfě Spider, nebo bych byl nevěrnej stáji a koupil němce (Z3, nebo E36 Cabrio).
  • Feki
    elkare vis co by to s tim autickem delalo..?:D tyo to by byl mazec..:) a jeste 4x4..;)
  • Elkar
    škoda že do brachety nedavali 20VT :-)
  • Džanek
    Barchetta je na zivo krasna, stejne jako Coupe. Nejlip mit oboje:)
  • Line
    Coupe je Coupe. Barcheta se mi nelibi. Coupe je srdcovka :-)
  • von Raven
    ja bych tentokrat volil barcu, maly obsah, mala pojistka, pekne se da upravit a ficet by mela lip jak 1.8 a dve mista mi staci az az, nehlede na to ze si drzi cenu lip jak coupe
  • Bekr
    správně Jardo,to je řeč chlapa :)

Už se těším až tě budu v Ústí potkávat ve fiátku :)
  • jara
    Nejak jsem nad tím přemyšlel a asi se opět vrátím k Fiatu.Rozhoduju se jestli opět Coupé nebo Barchetta. Zatím to nejak nehrotím videl bych nákup nekdy na červen.Ale nejaké zajímavé nabídky klidne posílejte :)