Česká pošta opět boduje

• Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    česká pošta mi leze krkem už dlouho a nejednou jsem se jim omluvil že je tam otravuju ať na mě nejsou zlý že dělám maximum proto abych je nevyužíval,ale žel Bohu tu a tam musim - je to špatnej oddíl a převážně banda vemen!!! U nás v nera je jedna paní u balíků a ta funguje skvěle - hned bych ji zaměstnal,zbytek standard a mongolsko!
  • Feki
    125Km kdo by nevěděl..
  • Feki
    Včera jsem posilal balík na dobírku z Jablonce nad Nisou do Prahy,pojištěno na 500kc váha 0,960g a cena 101Kc..
  • Simarik
    ano jako soukromá osoba nemůžeš poslat dobírku ale já se snažim řešit všechno bez dobírky
  • JP
    Já posílám/dostávám počítám tak 10 balíků týdně a nikdy nebyl žádnej problém, když nepočítám ty fronty. Jednu dobu měli minulej rok nějaký úplně ujetý poplatky za nadrozměrný balíky, ale pak to zrušili, nebo snížili. Dodnes si pamatuju výraz tý pani, co jim tam přinesla několik velkejch balíků, nechala to všechno zvážit, vyplnit a když už to odnesli do skladu, tak na ní na displeji vybaflo asi 3.500,-:D. Takže to zase nesli zpátky a pani táhla balíky domu.
  • JP
    Problém je v tom "posláno na dobírku" - dobírka stojí něco kolem 50,- Kč. Kdyby to bylo zaplacený předem na účet, tak to máš za 3*,-... S dobírkou to žádnym jinym způsobem (PPL, FedEx...) za tyhle peníze nepošleš.
  • Simarik
    taky mám s poštou hodně špatný zkušenosti když nemohli najít balík kterej měli v baráku (notebook). o posílání ani nemluvim, tragedie. PPL do druhýho dne !
  • Elkar
    LOOOL

Teď otevřu tenhle topic, čtu, chystáms e naspat že to je pro mě a někdo zvoní, jdu tam a pošta. Brý den, 181 kč :-D

Dobrej haluz, každopadně díky
  • Coupe73
    Znovu koukám na ten podací lístek a nic extra tam není, takže problém třeba nebude u ČP, ale u jejich zaměstnancu, nechápu to taky proč tolik. Pojišťovat servisku bych nedal.
  • von Raven
    kazdy tyden mi prijdou aspon dva baliky a dve obalky a nikdy se nic za vsecny roky neztratilo, nekdy to ale cestovalo treba o tyden dyl ale vzdycky doslo
  • Jelo
    Nic proti,ale A4 posílám celkem běžně za 36,- doporučeně - tzn. pojištěné na 500 Kč.

Pokud jste se blbě domluvili a poslal jsi to nějak jako EMS,cenný balík...nebo já nevím jak (těch možností je asi mraky),tak je chyba někde jinde než na poště :D
  • Hokejka
    Bojkotujte pokud možno ČP jejich služby jsou chabé a ceny vysoké! Posílal jsem s nima několikrát větší balík a jednoho dne mi řekli, že to nejde, že je příšli objemný:-)))...
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    fedex na ně :-))
  • Coupe73
    Tak nevím co si mám už myslet o české poště. Za obálku ve které byla serviska, formát A4, váha 0,1kg, posláno na dobírku. Cena : 81kč. No hnus :-(
    Příště bez dobírky a na účet.