Adidas Original - ITALIA

• von Raven
    Adi Dassler byl nacek jak hrom :D vubec nechapu jak muzou v adidasu chodit treba cikani, kdyz si furt stezujou na nejakou diskriminaci
  • Elkar
    boty jedině Prestige
  • von Raven
    Timo ale ceske adidasky vykrojene na bokach na spartakiadu nebyly adidasy :D
  • Coupe73
    Aljaška - :-D, jsi mě pobavila :-) Já zase boty Nike, Reebok nebo Merrell jsou bomba, ale Adidas mě už hodně sklamal. Ale je to individuální
  • Aljaška
    Boty kupuju záásadně Ády.Mám teda jen 6párů, jedny mě sežral pes:-)Doufám, že mu bylo aspoň špatně.
  • Missicka
    Výborně! :o) Aspoň na něčem se shodnem! ;o)
  • Aljaška
    jo jo toto je pravda. Tyto hadry jsou věčný, nemyslím jen ADIDAS, ale i puma atd. Nedám na to dopustit.
  • Missicka
    Suvis: Psané ceny jsou ceny na pultě! Takže normální.. Psala jsem, že kdyby se toho vzalo třeba víc, tak jsem SCHOPNA zajistit ceny nižší! Za značku?? Ano, je tam samozřejmě nějaká přirážka, ale povím ti, že si raděj přišetřím a koupím si jednu pořádnou a klidně předraženou věc, než triko za 50,-kč u ťongů a po jednom použití ho můžu vyhodit. Pracuju s těma věcma dlouho a máme je i jako pracovní - tzn. že se hodně moc perou a můžu říct, že jsem zatím nevyhodila nic. Upřednostňuju kvalitu..
  • Elkar
    koukám, že zima je nějak dlouhá a lidi z toho maj újmu
  • Aljaška
    Sprayer kdybys sem chodil pravidelně a né byl 2 roky nezvěstnej věděl bys spouuustu věcí, takže klídek škrčku:-) A vůůbec Tomééé jak se vedéé? Kdy už vyjedeš??
  • Coupe73
    Jo, to s tebou souhlasím, tak už to nepitvejme.
  • Sprayer 20 VT Plus
    Neřekl sem že to je ostuda, ale zbytčečné... Pokud sem něco dam na prodej, nebo jako nabídku, očekávam že mi na to napíšou lidi, kteří o to mají vážný zájem. Rozhodně sem nebudu psát, když to nehcci, nebo si to nemůžu dovolit, nebo se mi to nelíbí atd. pak je k jednomu tématu pětkrát tolik příspěvků než by muselo být a člověk se tim prokousává než se dostane k jádru věci tak je to myšlený
  • Coupe73
    Ale pokud to je diskuse, tak je vše v pořádku a já myslím, že tady nikdo neřekl nikomu, proč to sem dáváš, já na to nemám. Já jsem sem psal, líbí se mi to, ale je to dost drahé, teda pro mě. Momentálně nedám tolik peněz za mikinu. Sezona je za dveřmi a investuju do auta. A rozhodně není ostuda říct veřejně, že na to někdo nemá. Tak proč nediskutovat? To by jsme mohli teda forum rozdělit pro prvních deset tisíc co maj peněz dost a pak na ten zbytek co se perou s každou korunou.

V poslední době probíráme pí**viny
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Sprayer :-))))) tohle je tu normální,,
  • Sprayer 20 VT Plus
    Docela se tu bavim :-) každej by chtěl všechno a to nejlépe zadarmo. Pokud na to nemam, nebo se mi to zdá drahý, tak to sem zbytečně nepíšu ne? Jak kdyby s tim dotyčná co to nabízí mohla něco udělat...
  • Suvis 1.8 16V
    Já se jen chci zeptat. Normální cena v kamenném obchodě bude předpokládám vyšší. Ani mě nezajímá o kolik, protože kupovat to nebudu. Ne že by se mi to nelíbilo, ale jaksi Coupé má momentálně absolutní přednost. Ale jde o to, že se pak stejně najdou lidi, kteří to koupí dráž. Protože co se vyrobí, to se prodat musí. Jinak moc se v tomhle nepohybuju, al platí se tu i za značku... :-)
  • Coupe73
    Mě se to taky líbí. Cena už tolik ne, takže nechci, ale pokud by něco podnobného o5 objevilo, tak sem s tím Míšo *-)
  • Missicka
    No jasný.. Hele v klidu, jako bych tu žádné téma nezakládala.. To je šílenost tady.
  • Aljaška
    Misičko co vyvádíš, já to napsala jako politování, že italskou mikinu sháním, ale zrovna tato se mě nelíbí, a kdyby byla jiná, tak bych ráda koukla.Nic jinýho v tom není.
  • Missicka
    Fakt bych se divila, kdyby ses Ondřeji neozval.. :oS

Ilonko, každý má svůj názor - mě se líbí moc! A je mi úplně jedno, jestli budu jediná na světě!

NIKOMU nic nenutím!! Jen jsem to tu dala, protože mě to nadchlo.. Tak teda sorry!
  • Simarik
    projednávám teď cenu za polovinu, třeba to vyjde, třeba ne
  • Aljaška
    no mě by prachy nevadily, ale mě se to nelíbííí.Kdyby byla černá bo červená mikča a jen s vlaječkama a nápisem, bylo by to fajne.
  • Missicka
    M, L, XL, XXL
  • Missicka
    Takže pro sebe to už mám objednáno! :o) Mikina 1999,-kč a triko 999,-kč.

Pánské zjistím zítra. Ale objednávat by se to muselo co nejdřív, páč pak budou blokace. Teď to skladem je. Pouze takto, jak je to na fotkách - v barvách Itálie.

Kdo by měl závazně zájem, jsem schopna zajistit i s lepší cenou, kdyby toho bylo víc.. ;o)

SYKY!!!!! No jako dojeď! :o) A nejen kvůli Adidas Originals Italia! :oP
  • Simarik
    jj cenyyyy :-)
  • von Raven
    kdo je ta kozata pani dole? chybi ji hlava... jo a neni to v kombinaci s cernou misto te modre?
  • Syky
    Misi stavim se..uz brzy..:)
  • HARIBO
    Hm,. :)
    Dneska jsme videl na nekom bundu Ferrari, cela cervena - nadhera :)
  • Coupe73
    trojrozměrně teď letííííííííííííí
  • Coupe73
    Pracovat ti v tom nikdo bránit nemůže.
  • Coupe73
    Míšo, to je pěkná kolekce. Zjisti co můžeš. Dostupnost, cena, velikost.
  • Missicka
    Dneska jsem tak listovala novým katalogem.. Zbývá jen zjistit, zda to bude k objednání a nebudou na to zase slavné blokace! :oS
  • Missicka
    Pánské provedení..
  • Missicka
    Dámské provedení..