vy zíráte, my zíráme...

• Elkar
    tak to nevidim rozdil v tom jestlis e udela spatnej visual tunning anebo si tam nalepim ferrari značky...

jo a pochromovaný kola toho asi moc nevydržej ne?
  • Aljaška
    Bulhaři maj taky coupéčka?? :-):-):-)
  • Turok
    mě příjdou některé věci dost povedené :) každého věc co udělá s autem..akorát přestavovat jedno auto na nějaké jiné mi příjde na hlavu.. to už je lepší si koupit orginál ne? :)
  • Belma LE
    Nesnášim ty imitace nasávaček na střeše. Všechno ostatní bych mu odpustil, ale tohle ne.
  • Ostravak
    Mila84-Vypadá jak od Red bullu :)
  • Mila84
    Není to zas tak špatný. Docela zvláštní barevná kombinace, ale kola parádní.
  • Elkar
    Ravic: +1

< to ako súhlas

Já osobně se chci držet série, protože si myslím že kdybych chtěl nějaký úpravy tak bych na tom pořád něco dělal a neměl klid, navíc na tohle asi nemám vkus a stejně bych kopíroval nějaký který jsem tu viděl.
  • Ravic inesperto
    muj nazor...ano coupe ma nadcasovy desing nicmene nic netrva vecne a tech 15 let je na nem znat...urcite se povedlo a s mensima zmenama jde docilit toho ze auto se priblizi k dnesnim trendum.Ted pisu o tom jak auto vypada to jak jezdi je otazka jina.Pred 15 lety vse bylo dostacujici vykon brzdy atd...dnes?kazdy sedan stredni tridy ma lepsi a vetsi brzdy a pomalu ve vsem natrhne coupe prdel...ale je to srdcova zalezitost ja osobne mam coupe 12 let a nedam na nej dopustit samo je to uhel pohledu ale...stale me neprestane delat radost a k tomu jeste /uz jsem to tu myslim psal/kdykoliv s tim autem stojim na starem meste/Praha/kde proudi davy turistu tak to fotografuji stejne jako karluv most:-)a to bez prdele dam si kavu a bavim se tim jak to auto za 68 ticek dokaze udelat rozruch...ty jo ...jsem se rozepsal:-)nejsem zadnej onanek konec koncu mame tady vsichni stejnou mrdku ale to auto si zaslouzi nasi pozornos a je na kazdem jakou mu ji kdo da...Tom
  • Ravic inesperto
    po...
  • Ravic inesperto
    pro porovnání před....
  • Aljaška
    Někteří mají šanci, někteří NIKDY:-)
  • Motýl
    :0)) Nikdy????
  • Aljaška
    Jako malí Jardové. Mě se auta upravená líběj, ovšem ne všechny, nemusím totální překopávky, i když se někdy ráda podívám ale to neznamená, že by pro mě ti, co maj rádi auta v sériovém stavu byli méněcenní. A naopak, ale koukám tady na to handrkování a nestačím se divit. Ne ty jsi to zprasil, ne ty seš chudák neb máš seriovku, ne ty seš blb máš jen 1, á, ne ty seš machr posranej- máš 20Vt jen aby sis něco dokazoval-BOŽE HOŠI, KDY DOSPĚJETE:-)
  • Feki
    A proc?Řekl jsem něco?Ja mám na to názor asi jako většina..Proste je hodně individuálního tuningu kerej je libivej at uz se blíží víc sérii nebo překopání..Záleží jak to jako celek vypadá.A já se přikláním k clean stylu.Skoro série,krásný kola decentne vystupující z lemů,dost snížený,v sérii s prahama a lizatkama nebo pak nějakej cistej s modenou,F1kou nebo tak ale aby ta plastová úprava byla decentní a uachovavala charakter auta a myšlenku designéra..Toť vse.Brutality ala to cerveny dole nekomentuju,asi bych to naživo omrknul,bral to jako zajímavej projekt ale stejně bych došel k závěru ze takle to auto mít nechci..
  • Motýl
    Feki, to nebylo konstatování, ale otázka.........
  • Motýl
    Ti dám Zetor :0))
  • Suvis 1.8 16V
    Wikipedií bych se moc neoháněl, každý si tam může napsat co chce... Pokud se někomu líbí „stylingový tunning” :-) tak ať si udělá z Coupé třeba Zetor (inspirace pro Motýla ;-D) Mě osobně by se úpravy zveřejněné v tomto tématu líbily třeba v sérii PC her NFS tak jako úpravy aut, které tam už jsou. Když k tomu sednu, upravím si tam třeba Lamborgini Galardo, ale ve skutečnosti bych určitě více ocenil sérii, jestli se o tom autě takhle dá vůbec mluvit :-)
  • Kamil
    No nechci byt za rebela, ale me se Coupe v zakladu vubec nelibi. Uz vubec ne na seriovych kolech.

S LE kitem na kolech a podvozku uz to je celkem pekny auto.
  • Belma LE
    Naprosto souhlasím
  • Ice-Man
    bod 3 teda jde uplně mimo mne a nikdy to asi nepochopím.
    myslím ty větší extrémy jako ucpat auto tím co by jsem já dal radši do obýváku:))
  • Belma LE
    Tak ok, nechci se hádat a slovíčkařit, ale když už je řeč o wikipedii, tak zrovna tam píšou to samé, co píšu já. Citace: "Tuning je slangový výraz pro vzhledové nebo výkonnostní vylepšení nějakého stroje. (...) Tuning se všeobecně dělí na mnoho různých odvětví a pododvětví:
    1. Performance (...), 2. Styling (...), 3. Audio (...)"

Příjde mi to tak logické, i vzhledem k historii tuningových úprav, které začínaly někde úpravou jízdních vlastností a jinde vzhlede a později se to sjednotilo pod jedno označení, tzn tuning.. Nicméně se o tom hádat nebudu, pokud to píšou na největším coupe foru a pokud to říkají profesionálové, tak se klidím z cesty, jakožto neznalec veci. :)
  • Ice-Man
    no tak jednoduše řečeno nelíbí se mi upravy ala na 50m nepoznám co je základ
  • nocarret
    stačí mrknout na největší forum o coupe na UK...tam jsou rubriky fora dělený tuning/styling
  • Feki
    Panove je dobry obcas zabrousit do Wikipedie a zjistit to.Všichni mají pravdu-laici zařazují do tuningu všechny kategorie vylepšení,at uz esteticky nebo jízdní vlastnosti,výkon apod.
    Profesionálové nebo ti lepe znalí rozlišují tuning(vylepšení jízdních vlastnosti,výkonu atd) a styling (optický tuning)...;)
  • Belma LE
    Tak můj názor je, že tuning je všeobecně úprava. Stylig, ladění výkonu atd, to už jsou poddruhy tuningu. Zkrátka tuning je každá úprava, ať stylingová, tak motorová. Ne? :-)
  • nocarret
    sorry tohle neni styling ale chaozz
  • Elkar
    ale má pravdu ten chlapec!
  • Fugasik
    Tak tak.....jinak to o čem mluvíte je styling:D
  • Ice-Man
    já třeba myslím že tuning je pro auta bez charakteru které jsou tuctové aby se nekdo odlišil .
    to myslím u coupe moc není třeba nebo třeba u alfy.
    tyto auta mají dost charisma samy o sobě

a po zkušenosti z tohoto fora zrovna přidávám že je to muj osobní názor a že si nemyslím že by to měla být svatá pravda a nejlepší názor:))
  • LUKE 1.8 H8C
    to Motyl : Tahle neni o penezich. Myslet si, ze se to lidem nelibi, protoze na to "nemaji" je absurdni.

Pro me idealni coupe je moje cervena 1.8 v perfektnim stavu, kola z 20VT a LE/PLUS interier a auto je podle mych predstav. Zadny hnusny plasty, nebo laminat na aute nechci ani videt.

Koupil jsem si to auto, protoze se mi libilo a po 5ti letech porad libi. Tunil jsem auto, co jsem mel predtim, protoze se me vzhledove uz nelibilo (kridlo,prahy,folie,neony ...). Mozna jste si meli vybrat jiny auto a byli by jste spokojenejsi.
  • Ice-Man
    jo holt spojlery ti na rychlosti moc nepřidají a brzdit nima taky nebudeš .
    jsem spíš zastánce funkčního auta
    a auto které se mi líbí mne musí brát už jako seriovka .
    pokud se mi auto nelíbí z továrny tak se o to ani nezajímám.
    interier bych já osobně trochu asi pošlechtil. a serie v coupe je pěkná ale jelikož znám pár lidí co umí tak bych třeba přečalounil sedačky nebo potáhl strop možná stříkl palubovku
  • Ice-Man
    jo brzdy motor podvozek a je hotovo o to větší sranda když pak " sériovka " nakpe nekomu prdel:))
  • Martin 20VT plus
    Ice-Man: souhlasím s tebou, já mít prašule, tak jdu do techn. tuningu, tzn. udělal bych motor, brzdy, podvozek, na inter. a exter. bych vůbec nešahal nebo jen drobně, prostě hošanům z dílny Pininf. se povedl parádní kousek :-)
  • Ice-Man
    upřímně si přiznám že mimo drobností jako možná LE kit bych na auto necpal i kdybych byl milionář
  • Martin 20VT plus
    Motýl: líbí se mi série nebo jen některý drobný exter. úpravy na coupé, nic víc nic míň v tom není :-)
  • Simarik
    já bych to červený chtěl vidět naživo, hanit to z fotky nebudu :-) byli tu už horší výplody lidské (nes)mysli :D
  • MINI
    tak to červený jestli má takový megapodložky, tak musí měnit ložiska každejch 1000km....ty musej ale dostávat na prdel
  • Motýl
    Pánové, přiznejte si upřímně, líbí se vám sériovka opravdu pro svoji originalitu, nebo to haníte proto, že na tu úpravu nemáte?
  • Martin 20VT plus
    to červený je fakt ošklivý...nejhezčí je sériovka :-)
  • LUKE 1.8 H8C
    To cerveny je nechutne hnusny. Az tak skaredych kousku jsem moc nevidel. Myslim, ze se snad vleze to TOP 5.

Ta svetla metla je decentni hezka uprava.
  • sebo 1.8 16V
    Hm to je ale rozšírene ide o to ci to zvládajú aj nápravy jedine že sú posunuté a upravene aj tie .Pekne to určite je "ale"
  • nocarret
    Camoa moc pěknej nárazník!
  • Motýl
    Kurva, to chcu!!! :0)))
  • EDDY®
    Jedna z Lefkady, stalo nam pred hotelem :P
  • GeriX
    viac fotiek nájdete tu:
    http://www.italiaauto.net/viewtopic.php?t=17820

Podložka zadných kolies vyzerá dosť blbo :/
  • GeriX
    Niečo na štýl 350Z
  • Mavi
    Takhle ty auta zprasit...No hnus :)
  • Aljaška
    mě se nelíbí ani jeden:-)
  • Motýl
    Mě se líbí oba. Ten červenej víc.
  • amadeus69
    Doktore vy nás zkoušíte :D
  • Elkar
    sééééérieee... jééédiněěě
  • nocarret
    a druhý je nepovedenej předchůdce Columbie .-)
  • Ice-Man
    to první je co???

ožralí lakoši od redbulu?:))))
  • Dr.Ravic
    i kucííí ze slovenska umějííí
  • Dr.Ravic
    jsme se dlouho nepohádali, tak to tu obnovím:-)
  • von Raven
    mam novy tip na volant, tenhle je uplne nenapadnutelnej, veskere dily jsou ze schvalene vybavy vozidla, nikdo nemuze rict ze tenhle volant je pouze pro sportovni ucely :D

http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=20184-ruska_ dalnicni_policie.htm

pro ty ktere pohorsuje okolni obsah, nebo se zaklikali jinam :D je zde primy link

http://media2.rozzlobenimuzi.com/obsah/_video/5d50 39260cba4799dc300cba21ab7da0.flv
  • von Raven
    uz je jina doba, in sou jine prvky jako kdysi, ja osobne bych na te barci dal predni znak trosinku vys do vysky tech bocnich chromu, zrcatka nechal puvodni jako bocni blinkry, zadni znacku soupl kousek niz a hlavne tak nepokreslil interier, jinak bych ji bral hned i tak jak je, jen ten barevny intos a zrcatka bych neprekous :) to by slo hned jinak
    ............
    tuzing je tady od poloviny dal, z prvni pulky sou aspon dobre kundaby

• Feki
    Neco je dobry,neco je uz moc..Ty zadni svetla se tam nehodej..Jinak to jeste jde,jsou i o dost horsi.Osobne bych take volil jednodussi cestu a slogan Fiatu-mene je vice..
  • Coupe73
    Barchetka je hezká
  • Kubajz20VT
    mě se to taky teda líbí...:o)
  • Jan Paukovic20VT
    Nahodou si myslim ze je to jedna z vkusnejsich uprav vydel jsem us kvanta upravenych aut za ty leta co tuningem ziju a as na par malickosti jako kola a vkusnejsi kridlo je to moc povedena prace.
  • Tlama
    proč tuzing...náhodou hezká práce..mě se líbí
  • POL 20VT
    chudák Barča, ta musela přibrat! Dále to raději tady nebudu komentovat..:)
  • Simarik
    tak to je těžkej tuzing ! chudák barča :-(
  • Jindřich
    Mě by zajímalo co mu ta barchetta provedla, proč to ti lidi dělaj na autech který jsou zajímavý už od výroby to si nemužou upravovat jenom golfy a musej se pouštět i do hezkejch aut, nechápu lidi co do toho nalejou peněz jak sr.ček a uspěch žádnej možná se zanima otočej kolotočáři, nikomu jinýmu normálnímu to přijde jak UFO imitující závodní auto ( no prostě z Itala Japonce ani Němce neuděláš)
  • von Raven
    nasel sem pekne video, sice jsou z youtube jinde ale barca se sem hodi a tahle je predelana fest, mi se treba libi

• von Raven
    zbytecna hadka, tak sem to pomazal :) snad sem nepribral neco jineho...
    jo uz nemam muj knight rider volant :) prehodil sem to po konzultaci s dopravakem (nic me to nestalo jo) :D prej by to muselo byt na moje auto, coz naba byla :) musel by byt atest...nebyl by problem, musi tam byt airbag pac je napsany v technicaku...to byl problem... tak sem si asi 20km do Ostravy zvykal na podelane kormidlo, jak na Bounty, s tim malym se lip jelo za jizdy a krizovky vybiral trhem lip jak velky, na ruckovani by stejne nikdo nemel cas, snad si zas zvyknu na autobusaka
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Vizííír!!!!

http://www.maminsen.eu/images/vizirprasek.jpg
  • von Raven
    zda se, ze mame aspon zajimave svetla
  • Feki
    Náhodou ten koncept Toyoty fx(něco) se mi líbí..
  • von Raven
    a nebo uplne scifi vozitko
  • von Raven
    nebo futuristicky design supry
  • von Raven
    mi treba pomalovane auta nevadi... takova supra i rezava :)
  • Lenoš20VTLE
    to není děs běs,to je modrofialovej hnus
  • Dr.Ravic
    sice to není coupé ale je to děs běs...
  • amadeus69
    a tak taky něco přidám :-D
  • Simarik
    no nevim ale mě se mřížka v barvě auta u Ravica líbí !!! červená nee ale tohle joo
    vetsin z vás má na Coupe jeden ze 4 nárazníků na trhu a prahy LE....tomu říkám kreativita...

radsi posílejte obrázky, některý jsou fakt originální a pěkný .. :-))
  • manny
    Přesně tak Tipo, tohle Coupé je přímo fantastický (taky se to ovšem musí umět vyfotit :) )...http://www.autodetailed.com/blog/?p=106
  • Simarik
    nádherný kola
  • Tipo16VT
    v jednoduchosti je krása...
  • Tipo16VT
    _
  • Brano20VT
    Marcel to s tými kolami na sedme trochu prehnal
  • Mavi
    .
  • Mavi
    .
  • Mavi
    .
    spis mi přijde že se lidi úprav bojí. Coupe jde upravit krásně ale dá to víc práce než koupit nárazníky a přestříkat si kola...
  • Scoupe
    u coupe mi pripada ze mene znamena vice...
  • Kubajz20VT
    pekny to je ale jen ve fást end fjůrius...:D:D
  • Aljaška
    noo podle mě je Shogun nejhorší křídlo co jsem kdy viděla, a že jsem toho kutva viděla hodně:-)Když už to někdo musí mít, tak na japonce, ale nééé na itala a hlavně né na coupé.Ale je to můj názor, pokud se to někomu líbí....
  • Coupe73
    Shogun je brutální tuningový tuzing jak hovado pro velké nadšence tunění....slušně.

Jinak Shogun.....ne, fakt nemůžu být tak sprostý :-D
    (promiň Goode, že jsem tě předběhl, nebo jsi chtěl jinak? :-))
  • kisik
    Já vůl zapoměl že nejhezčí křídlo na Coupe je seriovka ..
  • kisik
    Co rikate na to Shogun kridlo ?? Na tom fialovem ..
  • Fugasik
    o trochu předtím...
  • Fugasik
    110R
  • Elkar
    Série vede... :-D
  • Feki
    Zlata serie OMG...
  • Lenoš20VTLE
    no ten modrofialovej hnus
  • Dr.Ravic
    ty krávo to bílý je masakr...
    tomu říkám pohrdání itálií. at zije koncern... fiat coupe 20vTT:-(
  • Suvis 1.8 16V
    Tahle je kámoše. Řekl bych, že celkem povedená, ale některé jsou otřesné. Sorry za off topic :-)
  • Suvis 1.8 16V
    105
  • Suvis 1.8 16V
    To jsou hrůzy...fuj. Fiat Coupé ala Škoda 105 tuzzing...
    Boha jeho.........
  • MINI
    2
  • MINI
    ještě něco přidam...
  • Rudlo SK
    2
  • Rudlo SK
    Nechapem ako môže niekto takto dokurviť coupe blb zostane blbom.
  • kisik
    Asi tak jako to modre od MINIho :D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    no podle nápisu na sloupku asi jo... by mě zajímalo, jak otvírá kapotu...
  • kisik
    To žlutý má nádrž na druhé straně :) ,jinak to červený dole je pro mě krasavec ..
    muj vzor ..
  • Honza
    vy se těmto smějete, ale tady na clubu je taky pár , ne až tak extrémních kousků...
    sice virtual, ale stejně prasárna...
    to radši nekomentuju... takový práce a takovej výsledek...
    taky spras...
  • nocarret
    je to fake ale rozhodně to patří jinam, tohle by bylo supr .-))
  • Syky
    jojo montazfoto
  • Coupe73
    shit
  • Mertix
    podle zadních kol fotomontáž...
  • Kubajz20VT
    to červený je fakt luxusní!!!! ta zavařená kapota je dobrej nápad ale hrší to bude s chlazením...
  • MINI
    jinak coupé má už tak dlouhej přední převis a když tam nacpou ještě zakulacení kapoty tak je to fakt divný
  • MINI
    taky paráda
  • nocarret
    no ty woe...schválně kdo najde lepší výtvor
  • Džanek
    dalsi
    To bílý má dobrej nápad, provedení pokulhává.. to druhý je recese,,,už podle tý mushroom
  • Dr.Ravic
    2
  • Dr.Ravic
    vy zíráte, my zíráme...
    ANEB
    pininfarina je břídil, my to umíme líp!:-)