vykradli mi coupe:-(

• Dr.Ravic
    Doktor nepromine... jsou to kokoti. pár čuráků dělá špatný jméno policie...
    v týhle situaci dát pokutu za špatný parkování může jen zamindrákovanej kokot...
    howgh, jdu dát výpověď
  • JP
    jarik22: Takovýmu vemenu máš říct "k této věci odmítám podat výpověď, jelikož se obávám, že bych tím způsobil újmu sobě, nebo osobě mě blízké"... jak vy k my, tak my k vy. Jestli jsi jim teda předtim neřekl něco jako "já to tady v 15:30 postavil, v 16 jsem se vrátil a už to bylo vykradený", to pak nemá moc smysl:D
  • Syky
    aj kdyby se ti na to nejak nepodarene vysral ten zlodej,tak to ten kreten musi sepsat...MUSI!!
  • Syky
    to jsou kokoti uplni...
  • jarik22
    rekli ze si za to muzu sam protoze jsem tam nemel co stat a ze to bylo nedostatecne zabezpeceny,no a taky ze takove veci resi porad a ze je nulova pravdepodobnost ze neco zjisti. A nejlepsi: cituji: myslim si ze je to zbytecne sepisovat,ale zalezi na vas...na konec to sepsal a povidal,kolega vam zatim sepise to parkovani...
  • Elkar
    co ti přesně řekli?
  • nocarret
    Doktora nerozpustíme, toho si necháme a bude ředitel .-)
  • JP
    Doktor promine:D
  • JP
    Nechtěli sepsat jo? A to jsi s tim souhlasil? Je to podle popisu trestnej čin, žádný nechtěli sepsat přece neexistuje... To bych poslal tolik stížností, že bych si musel vzít hypotéku na poštovný. Přestupek jehož společenská nebezpečnost je na nule (třeba stání na chodníku) sepisujou 100x denně, jestli nechtěj sepsat tohle, tak můžeme celou policii rovnou rozpustit, protože je totálně k hovnu.
  • Dave 1,8
    Tyhle argumenty miluju,asi jsi měl autu zavařit dveře a přes skla nevařit mříže.Zachvíli zakážou holkám nosit sukně,aby to nikoho nelákalo.Se rovnou můžem vrátit na stromy.
  • Syky
    SMRT SMRT SMRT SMRT
  • jarik22
    nezjisti nic,protoze jsem jeste dostal flastr za parkovani na chodniku:-)Ani to nechteli sepsat:-(.ze prej sem to mel nedostatecne zabespecene...
  • Fugasik
    To je v pr.... :o(doufám že naše slavná policie něco zjistí
  • jarik22
    tak to vypada ze to brzo nebude,pac mi zavolali,abych si prisel pro nahradni auto:-( Grande punto 1.2 :-( To je des:-(
  • Aljaška
    jediný slovo-čůůrááácííí:-(
  • Coupe73
    Tak to je na h*vno, snad dáš brzy do kupy.
  • jarik22
    Tak uz mi ho odvezli a ted musim cekat na telefonat s rozsudkem:-(doufam ze to dobre dopadne...
  • Feki
    Elkar hlaska z Pulp Fiction..;)
    Hey Jari tak to je husty..To sou takovy zmrdi proste ty lidi,klidne se pridavam dobrovolne k razii..To je v pr...,kupecek uz takle neni moc v CR a stejne slychame kazdej mesic aspon o jednom vykradenym nebo znicenym..:(((
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Elkar: čorkaři a fetky netuší co to je mít vlastní auto :-)))
  • Elkar
    "Šahat druhýmu na káru, to se prostě nedělá. To je proti pravidlům."
  • jarik22
    pochybuju ze nekoho dopadnu.Ted je nejdulezitejsi to dat do cajku.Kolem treti by mel prijet s odtahovkou od fiatu.tak uvidim jak dopadnu...
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Ty krááááááááááávo..Jariku, jestli je dopadnes, tak jim společně rozšlapem jejich "elektroinstalaci"....to se kua nedela..krást a jeste takhe skodit...
  • jarik22
    tak jsem si dnes prisel ke kupecku,no a prvni zasek,vypacene zamky,druhy navigace a celej obsah kastliku fuc:-(. Aby to nestacilo,tak mi vytrhali el. instalaci k motoru:-(.jsem totalne v hajz.u:-(