Asi daruju psa

• Aljaška
    Tak, že je nebudete nosit:-)
  • ZdenysM.L.
    Týden se sešel s týdnem a nikdo nevolal ani se nesháněl až na ty cikány uf .Rodiná rada rozhodla ,že si Kiki necháme.Jinak je to dábel s tajfunem dohromady:-))Jak jí odnaučíme kousat a tahat za kalhoty?:-)
  • Jelo
    byl to vtip
  • Aljaška
    však jsem tady psala, že to může být kříženec.Jestli teda umíš Jelo fakt číst. Já sem dávala fotky, čemu to je podobný, podle zbarvení a uší. Nikde nepíšu, že to je čistokrevný.
  • Jelo
    Aljaško, nejsi náhodou "postižená" těma papírovejma psama ?
    Je to křižák a to je jeho největší plus.A navíc je fakt roztomilej.
  • Aljaška
    velššpringršpaněl a bretaňský ohař je mu teď nejpodobnější.
  • Aljaška
    všechno je to plus mínus kolem 50 cenťáků:-)
  • Aljaška
    velššpringršpaněl
  • Aljaška
    špringlšpaněl
  • Aljaška
    Anglický setr
  • Aljaška
    výška 47-50 cm, srst delší, jemná, bílo-oranžová, bílo-červená. bílo-kaštanově hnědá, šedý bělouš s kaštanovými nebo oranžovými plotnami. Takže je tak cca o 10-15 cm menší než NO. Každopádněje drobnější.Jako může to být klíďo kříženec Anglického setra nebo špringlšpaněla nebo velššpringršpaněla.
  • JP
    jako nocarret
  • ZdenysM.L.
    Je to děsnej babo lap na ženský:-)
  • ZdenysM.L.
    Matrix: pit bul = 20vt .Ten můj = 1,8 16v :-)))))
  • ZdenysM.L.
    Aljaška: nemáš fotku kde je dospělej pes s člověkem at mám představu jak je velký?Dík:-)
  • Mertix
    kdyby sme si zítra nejeli skouknout Pit bula, bral bych ho...
  • nocarret
    každopádně je roztomilej a to já zrovna psy moc nemusim .-)
  • Aljaška
    týý jo nevím. Ale připomíná mě to Bretaňského ohaře:-) Každopádně lovečák to bude:-)
  • Coupe73
    To víš, že jo. Nechej si ho, budeš mít príma kámoše a on ti to jednou vrátí, jak jsi se ho ujal :-)
  • Mertix
    neni to dlouhosrstej ohař?
  • ZdenysM.L.
    Foto
  • ZdenysM.L.
    Foto
  • ZdenysM.L.
    Když jsem šel v sobotu z flámu běhalo po ulici tohle opuštěné štěně čisté a bez obojku.Ujal jsem se ho.Nikdo mi zatím neřekl co je to za rasu a hlavně co z něho vyroste.Zv. lékař říkal ,že má tak 2-3 měsíce a je ok.Všude po okolí jsem vyvěsil plakaty a zatím nic.I na policii sem byl.Nejsem pejskař a nejsem zatím rozhodnutý si jej nechat protože nevím co mi doma vyroste:-))Poznáte co by to mohlo být?Nechce někdo chundelaté štěně?