Dnes 9

• Scoupe
    kisik- netusim koupil sem je s autem co bylo borene byli na 20VT ja je dal na 16VT a prijde mi to niz nez 30/30
  • kisik
    Scoupe: vzals ty 30/30mm ?
  • Kubajz20VT
    no já se dnes chtěl pěkně povozit ale jak jsem přidal plyn tak se to chvílemy jakoby dusilo..:-( tak nevim co s tim..:-(
  • Elkar
    no mě v příštích dnech čeká plechařina a pak lak... ne teda na celý auto ale kdo by nechtěl novou kapotu zadarmo ;-)

• Scoupe
    tak ja dnes nahodil nove tlumice a pruziny lowtec, coupe slo krasne k zemi a sedi jak pribite a jeste sem nahodil sportovni filtr.. ted me cekaji jeste brzdy a intros..
  • Elkar
    to je ta nová "specialita" u mcdonaldu?
  • nocarret
    jé ty se máš, já měl dneska wrapa to je hnus...
  • Elkar
    Pietro: neser !:-D to vypadá, že itálie je o dobrej měsíc před náma :-)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Tady 22,sviti slunicko a mel jsem spaghetti ai frutti di mare od tati :-)
  • Elkar
    taky tu leží sníh... snad to během dne roztaje..
  • Janinka 2.0.16VT
    Teda,u nás svítí sluníčko.
  • Simarik
    Třebechovice cca 8cm
  • Coupe73
    Jak sněží? Apríl byl včera :-D Tak kde sněží?Odkud jsi?
  • von Raven
    kura uz tu pul hodiny snezi 5cm chlasty, bile uz je vsecko krom asfaltu :(
  • von Raven
    Fugasik ctes to vubec co sme ti napsali ja a Simarik o typovych listech?

Braňo ale fakt se mi s tim ridilo lip, akorat u couvani na malem placu sem si musel trosku zvyknout jinak za jizdy bych rekl lepsi vlastnosti jak kormidlo
  • Fugasik
    o tom to asi nebude....taky sem na něj házel okem :D
  • Feki
    A nesmis tam prijit y ale vem nejakou slicnou kamaradku..;)
  • Brano20VT
    musíš nájst nejakého hodne podhodnoteného uradníka :-)
  • Fugasik
    nj proto to přes fiata řešit nechci....ale jak teda jinak?
  • Brano20VT
    cez Fiat by som to neriešil lebo tam zaplatit musíš a výsledok je neistý :-(
  • Simarik
    Fugasiku znameho mam ale když pohledáš v tematech tak sem to už psal, budˇ budeš mít typovej list nebo vyjádření fiatu a to stojí 2000,- ale s tim že tě taky můžou za ty 2 litry poslat do řiti ! :-)
  • Brano20VT
    Raven rozdiel je v tom že ja som vymenil volant za volant a ty volant za rajčáky , a to máloktorý cajt rozdýchá ...
  • von Raven
    Fugasik to ti rekli jednu ze 3 moznosti jak to jde... na ministerskych strankach si najdes vsechny zpusoby, taky tam najdes ukazkove TUV certifikaty a typove listy, pak uz jen zalezi na tvoji sikovnosti jak umis s pc
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak to je super ,už se na fotky těším.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    tak jsem si dneska přivezl svoje NOVITECY z lakovny. bych si je nejradši vzal do postele, jak jsou nádherný... komaxit se povedl nádherně. ještě gumy, možná ubrat kousek na podložkách a pak jen dostat auto domu... :-(

fotky vám ukážu až zítra...
    tak jsem si dneska přivezl svoje NOVITECY z lakovny. bych si je nejradši vzal do postele, jak jsou nádherný... komaxit se povedl nádherně. ještě gumy, možná ubrat kousek na podložkách a pak jen dostat auto domu... :-(
  • Fugasik
    Dnes sem byl na úřadě jestli je možně zapsat větší kola do TP....a bylo mi sděleno že musím napsat do Fiatu aby mi dali povolení a to že může stat i 6 tis. :o(....nemáte někdo známého na MÚ?
    jinak je parádní to ano :-D
    na TUV se ti český cajti tak vy**rou. má 8SD? nemá? tak v tom případě nemá v autě co dělat... ano, můžeš to hrotit, ale myslím si že téměř nikdo z nás tunerů si není 100% jistej v kramflekách. a když budou chtít, seberou ti techničák za něco jiného...
  • von Raven
    ja uz mam mesic to origos kormidlo bo me prave vystrasili tim airbagem a uz sem si zvyk, ale clovek tam asi brzo usne, je to nuda jak na bounty, ten maly polovicni byl teda vic akcni :D
  • Aladin
    Brano je super!Vozím volant od ISSOTY cca 6let a nikdy nebyl problém,s nikým a na žádné STK.V malém TP nemam napsáno v JINYCH ZAZNAMECH vůůůůbec nic.Dokonce jsem měl u toho volantu doklat od TUV.Brano namá žádná šmějd za 1000,-kč z polska.Ravene ty nemáš volant proto budeš pro policajty super obět :-)
  • von Raven
    Brano ne v malem ne, mam tam spoustu veci, dokonce i podruhe barvu jako kdyby nebyla o 5 radku vys, mozna proto uz nevyslo na bag :) ale ve velkem to mam a to neni problem si nechat i na dalku overit... resil sem to prave s mistnim sefikem dopravaku a rikal ten volant bude problem, bude do neho vrtat kazdy policajt protoze to nemas origos a pri nehode se muze jinak deformovat a naba taky a bla bla bla plno recicek kolem na ktere sem si sehnal certifikaty ISO atd s vypisem aspon 9 dalsich (nekde to tu najdes jak se resil muj volant) a diky nim by se jako typovy list dodelal a slo by to do technicaku pomenit ale nejvetsi problem byl ze vyrobcem dany je s airbagem (mozna existuje naka verze co bag doopravdy nema ale to bude ojeb z bouracky a dali tam levnejsi z tipa) a to rozhodlo proc sem ho sundal a dal zase origos kormidlo ktere me tak sralo ale uz sem si po mesicu jezdeni ted zase zvykl, jinak s tim malym se mi ridilo o hodne lip, lehci, mensi, presnejsi, kratsi pohyb vetsi zatoceni...tak asi tak
    treba to u vas vemou cajti lip, ale kazdemu je jasne ze to neni schvaleny a v pripadne vetsi bouracky se resi gumy a bagy a pojistovna dava ruce pak pryc
  • Feki
    Brano je luxusniiii!!! Ale já prave mám v malým TP napsáno dole v jiných záznamech: ABS,klimatizace,2x airbag..:(
  • Brano20VT
    Raven ty máš airbag zapísaný v malom techničáku ?! lebo ja nie
  • von Raven
    Brano tak ho klidne vyhod, sice neni tak akcni jako ten muj polovicni, ale prumerne inteligentni policajt si to po chvili rozlezi v hlave a zjisti, jakto ze tohle auto nema airbag? i kdyz ho ma napsany v technicaku :D a budes mit hodne spatny technicky stav vozidla a mozna i pujdes dal pesky bez maleho technicaku, pokud to tam na slovensku vedete tak i bez slusne kopky bodu
  • Janinka 2.0.16VT
    Brano: ten je teda bombovej.
  • Syky
    yeah!!
  • Brano20VT
    dnes mi prišiel volantík :-)
  • Feki
    Je pravda ze už jsem to 2x myl a porat tam jsou mistama bily stopy po soli,spodek auta už jsem oplachl wapkou a podbehu taky ale dostat tu sůl z laku umi fakt dobře a bez práce jedine déšť no..Dneska prší tak jsem to nechal zas na dešti..:)
  • von Raven
    ja sem taky cekal na dest a hovno hovno u nas :) tak to vyresily 3 kybliky kuwa ale tech tukancu co mam ve dverich to je jak kdyby bylo krupobiti... pojebani kkti co neumi parkovat a otviraji mi dvere do plechu
  • von Raven
    dneska sem to od prosinca umyl :D
  • Suvis 1.8 16V
    Syky: tohle už jsem sem dával, ale na téma si nevzpomenu. Akorát to bylo na návratdoreality.cz. Je to mazec video :-D
  • Syky
    Masakr :D

http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=20297-poradn e_vylesteny_ferrari.htm
  • TOM
    ta škodovka je škareda nic horší jsem ještěě neviděl to origo je hezčí v seriji ale motor je zajímavej...
  • Gonzo
    http://skoda-136.autobazar.eu/29-v6-id1324044.html

:))
  • Fugasik
    No nevím ale mě se to hodně líbí...:o)
  • Coupe73
    Přesně tak Lukáši, kus dobré a kvalitní práce, ale se špatným výsledkem. Proč rovnou nekoupit auto¨, které se mi líbí že?!
  • Jelo
    Už to tady bylo. Jen by mně zajímalo kterej blázen by ti na to tady udělal dovoz ? Kdo by to přihlásil a otypoval :D
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    jj odvedono hodne dobré práce blbým směrem.. i když pro nekonzervativce pecka
  • Coupe73
    Interier-no budíž
    Kola-hezký
    Auto-no coment...
  • Coupe73
    Dnes jsem natrefil na tohle :

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html ?id=126972803&__lp=2&scopeId=C&sortOpt ion.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sort Order=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=8800& amp;makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVari ant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2. searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searc hInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segm ent=Car&ambitCountry=IT&siteId=GERMANY& ;damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&expor t=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=cz &pageNumber=2
  • Mertix
    Průhonice-čestlice-14:45-Odjez skupiny aut pod policejnim dohledem, asi něco proti tý 50...Zahlíd sem tam žluté coupe a ještě nějaký slušný káry...někdo odsud?
  • Suvis 1.8 16V
    http://navratdoreality.cz/?p=view&id=3143
  • Dave 1,8
    Sůl letos neviděl,spíš se mu přez zimu nikdo nevěnoval
  • Dave 1,8
    Já ho po zimě konečně umyl a večer přeleštím.
  • nocarret
    dneska jsem ho taky vytáhnul .-)
  • Kubajz20VT
    k tem kolum...nevim no.. mám rad ostrejsi tvary...:-)
  • Elkar
    to už je moc fency na mě
  • Fugasik
    Myslím,že jedno kolo vychází na cca 3000kč
  • Janinka 2.0.16VT
    Fugasík ,tak to je krása ,fakt že jo
  • Fugasik
    Ital :o)
  • von Raven
    manny mas tam spatnou posloupnost... prvni zalozil nic nerikajici tema kde se pta na budiky, tam sem mu psal at to da do jine sekce a s lepsim nazvem a pak jsem mu prihodil tema, kde se to uz resilo a dneska jsem smazl to nic nerikajici, snad to stihl
    jeste jsem mu psal o nekom kdo s tim laboruje, ale vyslovene kdyz mi ukazal video nechtel at to davam sem, takze ikdyz to ma luxusni asi s tim chce prijit sam a uvidite vsichni ze je to mega
  • manny
    hm Ravene, takže než abys mu prostě napsal link sem, tak ho navedeš ať založí novej tread mimo tohoto a teprve tam mu ten link pošleš, tzn. místo 3 příspěvů 6 příspěvků + 1 novej zbytečnej tread, well done pane admine
  • von Raven
    majlo rek bych ti kdo mi posilal video kde mel mega plazma budiky ale nevim jestli to chce zverejnit aktualne takze zkus to napsat v sekci bazar nebo technicke dotazy, nebo pohledat starsi tema kde to resi
  • von Raven
    nema dneska ten jeliman narozky?
  • bobi
    Viete co je najnebezpecnejsie zamestnanie na svete????

heh :-))) Robit osobneho strazcu Chuckovi Norrissovi :-))))
  • Feki
    Nevím každopádně ty vrata mi tam nesedej.A ať je to tak nebo tak je to na vraždu..:)
  • Feki
    To by ale pod sebou nemelo to SUV ty vrata od garáže ne?-Vidim to tak ze ty vrata se nahoře utrhly a prez ne na tu 360ku vyjela a ani ji neposkodila..
  • Džanek
    jestli spis do to te garaze nazahucela ta Modena:) Ferro nema poskozeny zadek - zadne stopy po najeti, naopak ten pickup ma rtenku na narazniku a rozbite svetlo..
  • Feki
    Myslim ze bych se promenil v Hulka..:D
    stejnak bych toho cervenaka bral,i takhle...;)
  • DANNY
    Mému milovanému manželovi!

Jela jsem právě domů, když v tom jsem náhodou stoupla namísto na brzdu na plyn. Dveře od garáže jsou trošku ohnuté, ale náš teréňák to zvládl a zastavil ješte před stěnou, trošku mu k tomu napomohlo i tvé auto.
    Je mi to opravdu nesmírně líto, ale vím, že ty mi to odpustíš!

S pozdravem
    Tvoje milující manželka

P.S. Volala tvoje milenka. Je těhotná.

• Kamil
    Vilis: Ta tvoje brunetka asi jedina pouzitelna.. nechapu kam na ty 'krasy' chodej.. Mi prijde, ze dnes se vybiraji modelky podle vahy, ne podle vzhledu.. idealne 230cm a 42kg..
    Jinak ta brunetka bude asi hodne draha:)
  • Dave 1,8
    Tak tohle by mi fakt slušelo a mojí ženě ještě víc.
    http://news.auto.cz/zeneva-2010/pininfarina-2uetto ttanta-moderni-variace-klasickou-alfu-duetto.html
  • Scoupe
    hehe sem ti moc vdecnej a jeste jednou dik moc Timbo..:p
  • Džanek
    Dnes jsem se kratce projel v kamaradove nove Barchette a musim rict ze Coupe je proti ni co do komfortu autak pro zensky:D do 3000ot/min zvukove jakoby mela motor vzadu, pri vetsich tockach se pak presune do predu (byl ladak vyfuk = na radio zapomente). Spojka zavodacky ostra. Dojem z rizeni velmi pekny, ale bohuzel nemuzu posoudit poradne - tma a mesto:( Celni sklo nizouckeee, poloha za volantem tez nizsi nez u coupe a mohla by byt jeste trochu niz..ale mam 187cm. Presto nad hlavou dost mista. Proste celkove dojem jako z maleho sportacku v pravem slova smyslu, tak jak bych si to predstavoval:) a to sme jeli samozrejme se strechou... tesim na leto a jizdu bez strechy:)
  • Aljaška
    Timo to se už nikdy nesmíš kouknout do zrcadla:-) :-) :-)
  • Kubajz20VT
    :D :D :D
  • Fugasik
    bobi:mail :o)
  • Scoupe
    dnes sem si poridil zirafu na vndavani motoru at uz mam i trosku vybavenou dilnu, nebavi me to tahat uz ruco..:) zitra az ji slozim nafotim..
  • bobi
    sem -tam sa lakovanim zaoberam a nieco som okukal od kamosa. Co potrebujes?
  • Fugasik
    Dík,teď bych potřeboval prokonzultovat jednu věc,takžE jestli se tu najde někdo kdo rozumí lakování...?
  • Tlama
    Fugasík--konečně správná volba kol
  • Fugasik
    a 2
  • Fugasik
    Moje radosti 1
  • Elkar
    mno jo.. příští tejden už najedu do servisu a proběhne upgrade :-D
  • Bekr
    nekazte mi radost pánové :D kámoš mě nikdy nenechal a ted prostě coupátko jede a audi je fůůůj :D takhle na to koukejte :D aspon pro tu mojí radost :D

Jinak dneska po noční z práce pneu 215/40/17 letní...jako malá paráda v tom sněhu :(
  • Dave 1,8
    Tak k nám opět dorazila paní zima:-((
  • Scoupe
    te kamarad chtel asi udelat radost..:p
  • Ostravak
    Zapoměl na ručku :)
  • Tlama
    to se mi zdá nereálné:D zapomínal asi řadit -))
  • Bekr
    čistě teoreticky :D :D

Je možný,aby mě kámoš co má audi TT 132Kw nedokázal předjed,když mam coupe 102KW.
    Jeli jsme v provozu....on velde mě,já šlápnul na plyn,on šlápnul na plyn a mnepředjel mě....zrychlyly jsme z 80km/h na 150 a já se mu snad malinko vzdáli i :D jako nechce se mi tomu moc věřit,ale potěšilo to :D
  • Jelo
    a ještě je tam modrá Delta - tak to je štěstí. :))
  • Aljaška
    jéé coupátko a kappa v kombiku. Lidi v té ulici maj vkus:-)
  • POL 20VT
    jj, na každý jednou dojde:)
  • Koty
    :o)

• Feki
    Dnes 160km..!! super..
  • Dave 1,8
    Zítra bude pršet,dneska Gripeny lítali moc nízko nad zemí.
  • Dave 1,8
    Dnes jsem si dal prvních 60 jarních kilometrů a cestou potkal jednoho šmoulu.
    :-)
  • Brano20VT
    konečne je jar ! dnes k nám prileteli prvé motorky
  • Mertix
    kdyby to bylo na díly.... http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/fiat/ti po/7881560
  • Coupe73
    Já byl na Avataru v 3D a taky pěkný.

Těším se, co nám písne Gooďák :-D
  • Feki
    Byl jsem na P.A. v kine a supr..Kdo chce koukat tak jen vecer a sam doma..:) at je to aspon trosku k necemu..:)
  • Coupe73
    Tak občas s tebou souhlasím chlape :-D
  • Coupe73
    Good počká na trojku.......aneb, chtěl říct, že i dvojka je pro něj stará :-D
  • Fugasik
    nechtěl sem napsat novej :D....ale už se točí Paranormal ac... 2 :D
  • Coupe73
    Goode no tááák. Pro někoho jo, tak nekaž radost... :-P
  • Fugasik
    Ted sem zkouknul novej horor Paranormal activity a můžu doporučit :o)
  • Brano20VT
    Dnes tohtoročná prvá jazda :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Coupe73
    Tomu to měří i pinďoura :-D
    jo je to marea... a těch přídavnejch budíků na tý palubce? by si mohl otevřít shop :-D
  • Coupe73
    Ty woe, to je Marea ne?!
    Ilčo. tak aspoň něco takového ne?
  • Aljaška
    No snad to za chvíli pojede, neb to auto potřebujuuuu!
  • Aljaška
  • Aljaška
  • Aljaška
    jééjej děravé coupé:-)
  • Simarik
    dnes dorazili hadice viz TECH.DOTAZY
  • Mertix
    Mě taky:(
  • Elkar
    taky mi to chybí...
  • Syky
    Tak dnes jsem konecne po te hnusne zime provetral karu a super, zase jsem stastny :D
  • von Raven
    ja mam 5000K coz vypada bile ale kdyz jede nekdo s 6000K tam jsem nazloutly jako origos 4300K a nemam tam ani parkovacky a nikdo nic :D spis do me jednou ryli at vypnu mlovky kdyz sem jeste parkovacky mel :D bez nich to je fakt lepsi
  • nocarret
    to pojede jak šlak!
  • bobi
    drzim palce Lenosu, som zvedavy jak to pojede.
  • Lenoš20VTLE
    :
  • Lenoš20VTLE
    ten pude
  • Lenoš20VTLE
    Dnes jsem si od Marcela a Štráchalů dovezl motorovou pilu
  • Simarik
    Fugi máš C jako já a Good (s límcem) Ačka maj hranu !
  • Fugasik
    Simarik:Ee já mám áčka,good má céé
  • Dr.Ravic
    good: nekdo tu prodaval par mesicu zpet coupe ala subaru a vypadalo to fakt pekne. ale uz nevim kdo to byl... zkus zapatrat v bazaru...
    jo a mel ty kola fakt zlaty a ne jak ty:-)))
  • Simarik
    Goode Fugasik má Céčka
  • Feki
    Dnes jsem skoukl Vanishing Point.Kdo nevidel at se podiva.Film z 71´ v hlavnich rolich Challenger 70´..Kdo ma rad americka auta necht se podiva..;)
  • Fugasik
    Však jsi jedinečnej :)
  • Fugasik
    jinak....
  • Fugasik
    Že já vůl nenasadil ten starej nárazník :o((...
  • nocarret
    zkus fialový s puntíkama .-)
    dnes jedeme Maflíkovi pro stříbrňáka,tak držte palec, mozná přibude další zapálená členka :-))
  • Coupe73
    No tak není to ani ošklivé, ale ani nejhezčí...neutrál, asi bych to nedělal. Jen můj názor
  • Scoupe
    goodde koukam ze je u vas i pekne..:) udelej mi taky nakej VT:)
  • Soukros
    Good: Hustý kola :-D
  • Jelo
    Vilis : není o co stát. Občas to dělám ( už jen opravdu zřídka )- ale nedovedu si to představit jako každodenní zaměstnání celý rok.
  • Jelo
    Goode to vtip ?
  • Simarik
    ta je Good
  • JP
    Vilis: Podle mě budou ty luxusní vozy ze špatný země:D
  • Kubajz20VT
    jj to není špatná cena ale teď v první řadě chci koupit ty gumy abych byl alespoň trochu mobilní a pak jak zbydou finance se bude pokračovat ale jinak dík kdyžtak ti dám vědět!:-)
  • Scoupe
    kdyby si chtel starsi civku tak mam za 550kc
  • Kubajz20VT
    Tak jsem tak dnes přemýšlel co vše bude potřeba na novou sezonu vyměnit na mým kupé..a došel jsem k závěru že mě z toho všeho asi picne..:D budu potřebovat novou cívku(doufám že jen jednu..:D) potom vodní pumpu+chladíč..(někde to chčije nevim kde tak to vyměním celý..) dál to bude PP podběh (v servise mi to blbě přidělali a on se mi uškvařil o kolo..) a v neposlední řadě ještě dvě nový gumy.. to abych začal vidělávat miliony..:D:D:D
  • Dr.Ravic
    a to jsem ti chtel tu nástěnku svěřit, ty smrade:-)))

• Lenoš20VTLE
    já strejdu v HUSA v osmičce v 89 mě pustili do pionýra na půl roku a pak jim to padlo
  • nocarret
    no hlavně tetu v austrálii .-))
  • Feki
    :DD
  • Lenoš20VTLE
    neměls důvěru jo
  • nocarret
    no skončil jsem jako nástěnkář v SSM .-))
  • Lenoš20VTLE
    Kájo snad nejseš komouš
  • nocarret
    no to je taky možný .-)
  • Feki
    Kajo jestli to rudy videni neni z toho jak porat koukas sem na web...:D
  • nocarret
    oukej díky .-) já jsem občas taky horká hlava a vidim hned rudě
  • Aljaška
    hoďte na něj síííť:-)
  • JardaITC
    dobrá, promiň za urážku, už se v tom dál nechci babrat
  • nocarret
    Jardo mě by spíš potěšílo, kdyby lidi přestali do sebe rejt to nemá vejšku tadyto
  • JardaITC
    nocarret: dělej co uznáš za vhodné.
  • Lenoš20VTLE
    taky to byly nejlepší pomeranče a ne ty sr...... co prodávaj dnes,sorry za zasírání
  • Coupe73
    Ty pomeranče prosím kubánský. Už jsem ho neměl asi 20let
  • Feki
    Tak Karle takle se to tu melo resit uz davno protoze pak by se ty lidi tady chovali jinak..!
  • nocarret
    Jardo chceš banán? Jestli ne tak čekám omluvu protože na tvou přihlouplou, nektaktní a neslušnou poznámku se nic jiného říct nedá!
  • POL 20VT
    JardaITC: příště panáčku formuluj otázku hned od začátku trochu jinak, takhle se to nedělá...HAWK
  • Simarik
    vem si jak to bylo s hadicema, taky ranec, nakonec mi udělali cenu na gumový ale jde to z Itálie ale zase vše origo a snad to něco vydrží, když je budeš chtít taky tak písni...
  • Simarik
    Jarouší já to dělat nechci, radši si vyměnim hadice :-) jen sem psal realitu, není to věc za litr s cestou. Na rozhazování nemám ale pokud ti autí jezdí tak do toho jdi, já nejezdim, jinak by tam jedna z verzí už byla :-)
  • JardaITC
    Good: nevěděl jsem, že je to s montáží a co je tam dané navíc. Jen jsem si vzpomněl na odkaz na poláky a porovnal jsem to s cenou co je na jejich webu, takže mě tvoje cena přišla dost. Pro ostaní co rejpou, cenu těhle věcí neznám a proto se ptám. Nepotřebuju, aby tady pak někdo psal nocement a jestli to nechci zadarmo.

POL20VT: jseš na pár facek...
    Nocarret: jde to i napsat normálě a ne jak d****
    Simarik: dej mu klidně pět tisíc, když jsi při penězích. Tvoje věc!
    HAWK
  • nocarret
    :-))) to je no cement tohle fakt
  • POL 20VT
    pánové JardaITC umí lepší model i s dotací. Úprava dalších vychytávek + materiál+práce zdarma :-D

Ty woe! Nechtěl bys to dělat za krajíc chleba!???
  • Simarik
    joo Goode není ti to blbý chtít JEN 3500 ??? Kolik že je cena v ČR vč montáže ? 5 .... 6 tisíc ? víc ? kluci proberte se, pokud si netroufnete na ručky a kalibraci tak to je zadarmo !
  • Kubajz20VT
    mě se to teda moc libi a opravdu o tom budu uvažovat jen ty potřebné finance teď musí jít do jiných oprav a úprav..:-)
  • Fugasik
    LoL....otevři si oba obrázky a zkus to porovnat
  • JardaITC
    pánové mě ta cena fakt bomba nepřijde na polským webu to vyjde zhruba na 1400,- + ještě nějaká pošta. Zajímalo by mě v čem je te Goodův model převratnější, že je zhruba o 2000,- dražší...
  • Kubajz20VT
    tak jsem na to kouka a je to fakt bomba cena podle mě budu o tom hodně přemýšlet jen asi s tou montáží bych měl problémy.. jinak vychytávky tam jsou docela zajímavy jen na to mít ty prachy..:D
  • Fugasik
    Kubajz20VT:Už to tu psal....podívej se na jeho shop....
  • Kubajz20VT
    gooddeath.. za kolik je prodáváš??? :)
  • Coupe73
    fakt pěkný
  • JardaITC
    Gooddeath: to je model 2 z poslka nebo to vyrábíš ty?http://moman.pl/index.php?a=opis&k=17&id=6 44
  • Dr.Ravic
    jj a s napisem htp:-)
  • Fugasik
    jj jsou 4 barvy od modra do zelena
  • Dr.Ravic
    ty vole goode absolutně smekám... fakt paráda. nemít pluskový budíky tak bych je asi chtel...
    jen se zeptam jsi schopnej i jiny barvy nez VW?:-)
  • POL 20VT
    hmmm,s třístovkou úplný Vejron budíky, zírám na drát,masážní! Palec nahoru! :-D
  • nocarret
    tak to je velká paráda .-) Mazel viď, jo taky bysme rádi, kdyby moje nebyla alergická
  • JP
    Když tady tak frčej psi, tak sem alespoň hodim nějakou protiváhu:D (dnešní momentka)
  • Kubajz20VT
    tak to je luxusnost!!!!! co za to chceš??:D
    ty ručky,, dobře ty
    goode, jestli to chápu dobře, tak tleskám nejvíc..pekna prace
  • Coupe73
    4
  • Coupe73
    3
  • Coupe73
    2
  • Coupe73
    zajímavý projekt
  • Feki
    To my vsichni dobre vime..:) Vsak my sme vsichni sileni a koule nejime..:)
  • Aljaška
    jo tovím, ještě že nejím hovězí:-) šílená jsem už dost sama od sebe:-)
  • Feki
    Jak kde..Vim o statech kde jsou treba býčí koule lahudka...:D Mnami...xDDD
  • Aljaška
    Feki, koule se nežerou:-)
  • Feki
    No prave..:D ale k sezrani..:)
  • Aljaška
    To není štěně, to je koule:-)
  • Feki
    Ženský když jste u těch psu..Dnes jsem byl na prkně a měli tam na chatě stěně Bernskyho-salasnickyho...Hey to je nejroztomilejsi stěně co jsem kdy videl!!!! :)
  • Aljaška
    tak je hodná holkááá, dostane piškotéék:-)
  • Aljaška
    né že toodvoláš, to bych tě musela uškrtit:-)
  • Aljaška
    supééééééér:-) Tak ve 1š hod u Billy:-) Si zavoláme néé:-)
  • Aljaška
    tý jo nevím jestli tam trefím, jezdíme ve více autech a já kolem nečumím, když jedu za někým:-)
  • Aljaška
    trojka:-)
  • Aljaška
    jééé tam jezdím takýýý!! Teda vždymám sraz u Billy na Vinohradech a pak jedem někam zaparkovat.
  • Aljaška
    taky dojedu kamkoliv, chce to někam k lesůů kde můžem čoklíky pustit. Viděla bych to na 13.hodinu. Napadá tě nějaké místo?
  • Aljaška
    Evule mám s tebou počítat příští sobotu? Batoh, čoklové a prochajda? Vezmu jen Adrenalina. A foťááák!!Už jsm tě dlouho neviděla!!
  • Aljaška
    já tento nemůžu, neb jsem oba dny na výstavě, ale ten další mě odpadla chata, tak jsem určo doma!! To by šlooooooooooo!!

Áda v báááru:-)
  • Aljaška
    mno já mám trhače:-)
  • Aljaška
    hajííí
  • Aljaška
    kdy dáme prochajdu??
  • Aljaška
    týý jo ta vyrostla. Taky rosteme:-)
  • Fugasik
    Nádhera
  • Fugasik
    A já se dneska klouzal a řekl bych že ten transit.....no byli to centimetry...vymetl sem celoui silnici...uff
  • Brano20VT
    Dnes po 2hodinách práce s lopatou sa mi podarilo otvorit garáž a po mesiaci a pol oživit stádo pod kapotou , bol to slastný pocit pučut to opojné bublanie z výfuku :-)
  • Elkar
    "sem cernej jak komenik a utahanej.."

ale spokojenej > tak to ma byt :-)
  • Scoupe
    tak prave sem dodelal fiatka pro dnesek sem nahodil turbinu od phoBa proti serii pekne piska zatah myslim stejnej ale tahne az nahoru, pak sem nahodil zadnii brzdice z 20VT a zadni sportovni pruziny.. koncem mesice me cekaji predni brzdy z 20VT vcetne vrtanych kotoucu, sportovni pruziny a vymenit levou poloosu tak uz se na to tesim ..:) sem cernej jak komenik a utahanej..
  • ReproBoy
    ZERO: jsem rád, že máš radost ;)
  • nocarret
    a jéje...
  • nocarret
    gratuluju skvělá volba!!!
  • ZERO
    Dnes mi přišel dárek k narozeninám... DV26 :-) Vím, že to nikoho nezajímá, ale já mám radost.
  • Jelo
    To je jen připláclá Linea - ne ? :)
  • Brano20VT
    fiat argenta concept
  • Rodriquez
    to Gooddeath: tímto jsi mě totálně zboural :DDDD ... show me your genitals...:DDDD super.... :DDD
  • Feki
    jak jinak :DDD
  • Simarik
    co mám prohlížet ? maximálně ti udělám tu dálku, stojí teď 800,- bratrovi sem ji dělal po vánocích, stačí když se o víkendu sjedem a pak zlejem :D
  • Feki
    Já zas určitě budu potrebovat helfnout s jarní prohlídkou takže mě se Stando jen tak nezbavis..:)
  • Feki
    U tebe mi to je jasny už,tím saboterem jsem myslel Ilonku..:) Co ma za akci ze se nezúčastní rodinné seslosti..:)
  • Simarik
    vše opravit a vyměnit na new, nic extra neplanuju
  • Feki
    To je jasny ale Stando gdo nam ten kyblicek pujci ted na srazu?:D Je to zly Ilonka uz s nama nepece...:( :) co mas tak dolezityho ty sabotere?:)
  • Aljaška
    Fekouši tentokrát na coupé sraz stopro nejedu. Podílím se na organizaci na jiné akci.Tak snad příště.
  • Simarik
    myslim na srazu, sem si od Ilonky půjčil kyblícek :o) teď řešim kraviny a až bude teplo tak pořešim celý auto a uděláme minisraz ju ?
  • Feki
    Stando dyt s tim nejezdis ne? Tak jak to muze bejt spinavy?:) nebo se nudis..:)
  • Simarik
    joo to by chtělo jinak to auto neumeju :D
  • Feki
    jej no comment radsi..:D Jak to mas radsi se srazem to by me zajimalo? Uz sis udelala casove misto?
  • Feki
    já doufám, že HO uvidím v neděli:-)...uz vis..?:D bo to nemusi bejt starej..:D
  • Aljaška
    Fekouši co s tím má starej společnýho??:-)
  • nocarret
    no vida a co když jsou jen lichý tejdny a v přestupnym roce .-))
  • Feki
    Ilco kdyz budes na staryho hodna tak ho uvidis i dneska ne?:DD jaj sry..:)
  • Aljaška
    :-) středy jsou pro zbabělce a slabochy, ale taková neděle, to je něco:-)
  • nocarret
    Ilonko u Vás nefungujou středy? .-))))
  • Aljaška
    já doufám, že ho uvidím v neděli:-)
  • Feki
    Hele vubec nevim asi za 14 dni..fakt nevim jeste..:(
  • Simarik
    kdy dorazíš domů ?
  • Feki
    Lol a ja ho jeste dlouho neuvidim...:(
  • nocarret
    heh já taky .-)
  • Simarik
    dneska sem viděl svoje Coupe :-D
  • HARIBO
    Tak to ja dneska trefil vsechny diry. A sestrelil zamrzlou tvarnici z iglu :)
    A doma jsem nabral spoilerem primrzlej tramek,.:( Jo a na benizne vitr a stojan nafachal :(
  • Jelo
    kisiku : začni psát filmový scénáře :D
  • kisik
    Njn , když se daří ,tak se daří :-D
  • Scoupe
    kisiku tomu se rika den blbec:D:D
  • Simarik
    tak to je fakt smůla !
  • kisik
    To je zase den blbec .. V -18°C mi 100m pred benzinkou dojde benál,když doběhnu s novým plným kanistrem k autu ,tak mám zamrzlí zámek od nádrže (použil jsem násilí), za tu dobu se mi vytřískala baterka (parkovačky,vystražné,rozmrazování zadního skla ?! ) ,tak jsem to roztláčel v plnem provozu ,po pár km mě zastavili policajti,dostal jsem pokutu za propadlou technickou (uz jsem tyden obednany),jedu dom a pichnu kolo ,v pneuservisu mi ukázaly že se jen pneu odlepilo od ráfku :( . A to je teprve 16:16 !
  • ZERO
    Dnes mi zamrzlo punto, musel jsem pěšky. Málem jsem umrzl.
  • Coupe73
    kisik-mrkni na tohle, je to teda folie s a-testem, ale mrkni.Brno a Praha

http://www.sunshield.cz/?
  • Fugasik
    Dnes.....super den...všecky prachy sem strčil do kol...jedu z firmy co mi to pískuje a rámus (myslel sem že cívka),ale upadlá příruba za druhým tlumičem--naštestí vše spraveno doma.Jen nechápu jak to mohlo jen tak upadnout-nikde žádná rez...
  • kisik
    Nemáte někdo zkušenosti,nebo doporučení na tonování skel v Brně ? Nejakou dobrou firmu za dobrou cenu ;-) .
  • nocarret
    ...jen tak dále ....