Projekty

• nocarret
    skoda ze to neni kam dát....
  • Elkar
    ten inzerat je hodne luxusni... ale nesel bych do toho :-)
  • Koty
    ten z toho inzerátu je pěknej kousek, mam to od toho jen 15km :D
  • Pietro-Scuderia Italia
    I tak v roce 1986 byl nejsilnejsi predokolka na svete!
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    škoda že ten 8mivál v themě měl sníženej výkon proti ferarri
  • Pietro-Scuderia Italia
    Mozna ot,ale snad nevadi

• Pietro-Scuderia Italia
    Tady maj peknej kus,skoro jak s tovarny,ale dost drahy.

http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/lancia/ thema/6995446
  • Pietro-Scuderia Italia
    Proc se uz takovy auta nevyrabej?Thema ferrari byl neskutecni auto.
  • bobi
    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html ?lang=cz&id=114955747&pageNumber=1&sco peId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&a mp;sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVar iant1.makeId=14700&makeModelVariant1.modelId=1 5&makeModelVariant1.modelDescription=8+32&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=2
    toto by sa hodilo na nejaky projekt nie? len ten motor. By som chcel pocut ten zvuk.
    s Krosmenem se bavíme ale neděláme spolu a tak se budeme muset potkat někde na srazu
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    To ja si na tom taky maknu jak to cas dovoli:-) ale za sedmicifru bych pridil spis byt:-)) ne barak, ale kurevsky luxusni bejvak:-))
  • Elkar
    Lutro: do toho bych taky hned šel. Jen ty peníze.. ale už šetřím a jednou se objevím u "šikovnýho" člověka a řeknu mu: "Tady máš peníze a udělej mi z toho nový auto."

Jinými slovy i sedmiciferný sumy bych do toho nalil.
    Marceli, jestli spolupracujes s Krosmenem tak se uvidime i driv:-))
    U me vse zavisi na vyreseni otazky zda koupit nepojizdny coupe a prehazet kvalitni veci z myho vraku, nebo koupit pojizdny a to doupravit a vrak strelit, popripade prehazet par veci. Pac motor mam velmi dobry. No a pak uz to bude zaviset jen na rychlostii prace..
    tak je nás tu víc co něco stavíme a tak kdo bude mít kdy hotovo,zajeto a naladíno abychom se mohli sejít,zvednout kapoty a pohovořit případně se vedle postavit?
    Nocarret: ohledne platna a projektoru se mi ozvi na trojan@alza.cz . Btw taky s tebou potrebuji neco skonzultovat, a je to z tveho oboru zabavni techniky
    Vsak tak to v zivote chodi:-) za 3 roky ale uz treba budu planovat rodinu a tak si v 26 splnim sen o cervenym sportaku.
  • nocarret
    povíme si to za 3 roky jo jak je to s tou láskou .-))
    Nocarret a gooddeath: vim ze je to mozna posetilost ale ja se zamiloval... No a s tim nehne nic... Az dostanu rozum tak si poridim nejakej kombajn a budu resit kde je nejlevnejsi benzin... Ale do ty doby...:-)))
  • nocarret
    brzy tě hodlám zneužít potřebuju projektor a plátno .-)
    Jinak sve CV posilejte na kariera@alza.cz :-)))))
  • nocarret
    do Alzy jo ehm no nic... Lutro hlavně prosimtě nevyhoď prachy z vokna a přemýšlej než dáš někomu vydělat jestli to stojí za to. Já osobně v dnešní době bych Coupé už neřešil jsou mnohem lepší káry do kterejch má smysl strkat prachy, přece jen doba pokročila.
    Mertix mam v planu investovat nekolikrat tolik:-)))
  • Simarik
    i když já bych šel i převlíkat pneumatiky do barumu když vidim co za to maj !
  • Simarik
    no já asi taky, jednu otevřeli 5km mě od domu v HK
  • Mertix
    Lutro+Mafl!k 16VT to sem na tebe hodně moc zvědavej:)já ted dělám jen nějaký drobnosti, a to sem v tom jen ohledně motoru za 50tis...asi pudu dělat do Alzy:)
    Tak vážení, po nestastných vánocích kdy sem katapultoval Coupe do strane se zadařilo sehnat celkem velký kapitál na nový projekt. Spolupracovat budu s dle všeho velmi chopným a šikovným človíčkem. Možná tušíte. Pro Gooda a Nocarreta a další pevne jadro tuningu předesílám že nepůjde jen o plasty. Úpravy dozná motor, podvozek, výfukový systém, elektonika,interiér, lak. Vše zakázkové nebo origo(zádný napodobeniny, nebo china) pár vychytávek co vám vytřou zrak který jsou ovšem tajný:-))

Rád bych to vše nafotil a dal sem. Snad se podaří.
    sestava ojnice/píst -200g :-)
  • Lenoš20VTLE
    váááááááááááááuuuuuuu
    kus Lenoš 20VT projektu :-)
  • Honza
    jestli každej druhej projekt bude odfláklá GO motoru jako na ITC , tak to potěš koště..
  • Syky
    JohnDi 1.8 16V:kuva nesehnal :(
  • Scoupe
    Karle protoze phob ho postavil uplne nove nejete po go a uprave a je za nej lipsi cena a co vim tak lubka by to radeji strelil cele a s phobem hlavne budu i nadale spolupracovat ..:)
  • Simarik
    můj projekt je rozjezdit motor a nervy :-)
  • Syky
    muj projekt je otevrit kapotu abych si nasadil klinak..to se mi dnes nepodarilo,protoze jak zaprselo,tak to zmrzlo a misto snehu je ted zkurven* led...
  • nocarret
    ne já si dělám srandu, beru každej nápad ty budeš mít to turbo viď .-)) proč jsi nevzal od Luboše?
  • Scoupe
    Ravene, krade??? to jako podle fotek to lip nekdo ukradne..
    Nocaretku, jo profily mame ale ... jo uz mlcim jdu dal soupat nohama:) a o pplastu ja nemluvil ten na auto nedam ani jeden...
  • nocarret
    nene žádná přehlídka umělý hmoty nebude .-) máme přece profily ne .-)
  • von Raven
    jn at se to lip krade :D nejlip popis zabezpeceni :D ale co cenu to uz stejne nema
  • Scoupe
    tak me jan tak napadlo, co sem hodit kolonku Projekty ze by si tam kdo chce dal fotky sveho coupe s popisem a pripadne upravy, fotodokumentace, proste takovej denicek aut.. jen napad..