Coupe Slovensko

• marcin
    DeeKay:snad sa zastavim ked budem doma,nemam to daleko:-)
  • DeeKay
    TUNING ZRAZ SVIDNIK 6-8.08.2010, všetko je tam už zorganizované, SUPER trať a aj coupatka z Poland.Čo vy na to???
  • DeeKay
    Caute som tu aj ja Humenne okolie a su tu ešte dalšie 3 coupatka.
  • fecosk
    Dobry nápad!
  • Rudlo SK
    Ahoj citron nebolo náhodou tvoje coupe na predaj na autobazáre. Bolo buchnuté na predok už je hotové? Stretnutie by bolo celkom fajn. Najlepšie by bolo na strednom Slovensku ale však to môžeme ešte všetko dohodnúť.
  • Gonzo
    citron: mozme sa dohodnut na oficialnom coupe sraze zaciatkom juna. Inak stretko by bolo fajn:)
  • Emko
    ano pamatam sa aj mna tesi :)
  • marcin
    tak to sme si uz zdravili v PO na krizovatke pri OMV:-))) aj mna tesi
  • Emko
    no jeden s tych presovskych som ja tesi ma
  • marcin
    tak ja som z vychodu,Lipany,najnovsie stretavam modre coupe zo Starej Lubovne,3 su v Prešove:-)))
  • kajo
    ivan termostat je kus drahšia zaležitost ale už sa to to preberalo ako to uhrat do 5 € . praskneš do hadice ternostat z renaulta a vybavene inač termo asi okolo 40 €..stoji..
  • kajo
    na strednom slovensku OK ale tak to musite riešit ktorí ste odtial, ak by to malo byt v tatrách nieje problem..
  • miro20vt
    jasne kedy a kde?
  • fecosk
    Zatial neboli,ale dobre by bolo spravit cez leto zraz napr. na strednom Slovensku.Cakáme návrhy!
  • Gonzo
    Svaty Jur:)
  • Rudlo SK
    Tak to je super koľko ludí ma coupe. Dúfam že to ešte narastie.
  • fecosk
    Ja som z Komárna.
  • bobi
    Zahorie - okres Senica :-)
  • kajo
    tak a ja som od popradu...
  • miro20vt
    ja som s kysuce tak to fakt neni tak daleko niekedy na jar sa mozeme stretnut ket to vitiahnem z garaze
  • Rudlo SK
    Cau miro tak to nemáme ďaleko ja som z Púchova. Kde presne bývaš?
  • miro20vt
    cau Rudy ja som od Ziliny a ty si odkial inac ta tu vitam :)
  • Mertix
    http://www.fiatcoupe.cz/forum/akce-a-srazy/4544-sl ovakia-vychod-sr-ke-okolie-/
  • Rudlo SK
    Ahojte,
    kto je na fóre zo Slovenska. Som tu nový ale coupe mám 3 roky. Rudlo Sk