Dnes jsem koupil rodine vozidlo

• Jan Paukovic20VT
    Tak to nemohl ta stala 33 a proste jsem potreboval vjetsi auto do coupe se ledacos nevejde a ani bych tam to ledacos nedal.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    kdyby sis nekoupil mareu, mohl sis nechat coupe... :-D
  • Elkar
    :-)
  • vevca
    Bramborak jj posledni marus Saint Moritz to byly posledni marus ktery se vyrabely a byli naslapnuty vybavou. Jinak marea week jw super volba mel jsem ji az do nedavna 2,0 a super jezdila celkem za malo a hlavne v plne lozi mel jsem ji skoro 4 roky a diky stavu byla velmi dobre prodejna Juinak preji hodne stastnych km.
  • Coupe73
    Elkare díky, právě jsi nám zvednul cenu Mařenek...Prodám Fiat Superb 1,8 za 80tis. :-D
  • Elkar
    skoro jak superb v kombíku :-)
  • Bramborák 16VT
    Marea je supr za výborný peníz, proto jich jezdí čím dál víc.. Taky sem si ji v listopadu pořídil a nemužu si ztěžovat.. r.v. 2001, 1.9 JTD 81kw.. Jede celkem pěkně a hlavně nežere jak prase :D
  • Aljaška
    Mařenku v kombíku jsem měla před coupéčkem. A máme ji stále na firmě. Už je u nás cca 6 let.A furt jezdííí. Máme teda nafťáka.
  • Coupe73
    Já mám 1,8 a taky spokojenost, fakt spolehlivé auto s velkým prostorem. Výbavu mám ELX, sice nechápu jak se to bere, protože jsem už viděl s tímhle označením víc Marušek a většinou jim něco oproti mé chybělo. Buď chyběl multifunkční volant, nebo pytel u spolujezdce, nebo mlhovky, nebo klima v automatu, ale já vše mám.

Přikládám fotku,sice není naleštěná, jen aktuál od těch bílých sra*ek.
  • Aladin
    mam 1,6 Marea sedan a to auto nemá chybu!
  • Jan Paukovic20VT
    As bude prihlasena nalesteny dam sem foto abych se pochlubyl.
  • Jan Paukovic20VT
    Jojo vjerim, zaprvy je tam origo serviska, je fakt ze do 79tis ,ale privezl my ji muj velmy dobrej kamarad kteryho kdys jsem pred casem prosil jestly by se na neco v DE nepodival a rek mu kolik muzu objetzovat tak rek ze za tak malo mi nic vozit nebude, ze by my musel dovyst sunku a to my vozit nebude. Tohle byl nahodnej kup tady unas na jihu z DE toho pana osobne znam kterej stim jezdil jeto samo nemec takze vjerim vydal jsem ji us driv.
  • nocarret
    gratuluju Honzíku leč ruku na srdce 94kkm? ty tomu opravdu věříš .-) já měl Bravu stejnej motor a držela mi do 188 bez problémůať ti slouží .-)
  • Jan Paukovic20VT
    Tak nam do rodiny pribyl novej mazel koupily jsme Mareiku komby 1,6 1999 najeto 94tis dovezena, po generalce motoru (UPADLA KLADKA) 4Xpitel el okna atd stribrna je to zachovalej krasavec takze auto na kocarek us mame.Jo a cena vyc nes nadherna 33tis samo jeste nema papiry takze plus 6 za pairy.