RSW...

• Simarik
    Elkar: jj máš pravdu,hned po prvním mrazu se začali silnice rozsejpat, doslova se drolej,ani nechci vědět jaký budou až odezní sněhová nadílka
  • Elkar
    to se tam muselo ted pres zimu udelat ne? v HK mi prijde okruh jako nejlepsi cesta tam.. i kdyz... taky nic moc. Tady mam vyhodu, ze kolem baraku mam asi 20 kilometru novy silnice, takze kdyz jezdim tady po okoli pro neco nekam tak to je velice v pohode.
  • Simarik
    každopádně moje trasy po HK sou totál,jde o to kde si jel ale už je na kaši i okruh,sou tam díry 10-15cm hluboký a metr v průměru :-( Rozhodně potřebuju kvalitní kola když už nemůžu mít balon gumu
  • Kubajz20VT
    Tak asi proto jsou ty kola tak levný..:D
  • Fugasik
    Zastávám se goodda :Dpředevčírem sem byl v PCE i v HK....a horší silnice PCE-a ještě k tomu na pič.... vyhrnutý:D
  • Simarik
    asi te vemu na projizdku !
  • Simarik
    Goode ty po HK naštěstí nejezdíš ! v PCE je to krása. Já si nestěžuju,stejně mi nevyhovovali tak jak byli :-) na RSW sem taky koukal ale bojim bojim,hlavně ta rozteč, 4x98/4x100 a kolo je jak cedník,to člověka donutí přemejšlet, na felicii by mi to bylo jedno ale 20VT ?
  • Simarik
    Jenze 225/40 stala guma 4500,- a ja nevedel ze muzu pouzit 215ky. Za stavu na co to auto pouzivam mi to vyhovuje a kazdymu je do toho .....
  • Honza
    díky, díky..
  • Lenoš20VTLE
    na Horkách na křižovatce HANUŠ 731108972
  • Honza
    Lenoši: kontakt na toho člověka? kámoš potřebuje spravit pokřivenej disk a prasklej rantl...
  • Koty
    nej je serie s 16 kolama a 50gumou, už tak jezdim dva roky a super :o)
  • Simarik
    Goode ale ne 1 diru,gumy 225/35 a ran to dostalo pozehnane. U mas sou silnice uplne zniceny a opravujou se formou cedule s varovanim na nerovnosti. SUV nam trpi kazdej den, Myslim si ze kdyz musi Lenos rovnat Brocky tak azevy to taky neustojej.
  • vevca
    sory Mam W1 ;)
  • vevca
    Ja mel Mam M1 a taky hrozny blata jakakoliv dira tak bravbora a vetsi dira znamenala kola rovnat, fakt silensot, uz jen kvalitni kola, zadny Rsw, Mam, apodobne
  • Lenoš20VTLE
    kamarád opravuje disky tak vím co říkám
  • Lenoš20VTLE
    největší šid,rovnat nejdou
  • Kubajz20VT
    Zdravím lidičky chtěl bych se zeptat co si myslíte o kolech značky RSW.. slyšel jsem na ně chválu ale i pomluvy tak jsem se chtěl zeptat jestli s nimy má někdo zkušenost a popřípadě jakou?? :-)