new interier :-D

• Missicka
    Oba interiéry jsou krásné, ale mně blíž určitě recara. :o) Černá je černá a k tomu tvarovaná.. Bych potřebovala taky nějaké "sporťácké", páč v těch origo "lítám".. :o)))
  • Coupe20VT PLUS :-D
    FOR ROSSI: si rejpal viď :-D mám doma pluskovej volant, ale je ve špatnym stavu... musím s tím něco vymyslet... :-D
    for TOM: pracuje se na tom, něco už vim... brnkni mi po neděli, budu vědět víc
  • TOM
    jo těhlice dorazila diky kamo.a dej vědet pokud se něco dozviš.díky
  • von Raven
    pekne provedeni sedacek, jen ta jejich barva je jak pest na oko do jakekoliv barvy plechu
  • Simarik
    na srazu měl kolega z maďarska taky tyhle sedačky !
  • ROSSI 20VT Plus
    No je to nádhera, ale obávám se, že funkčně proti recarům neobstojí, ty skvěle podrží v zatáčkách a taky z nich nebolí ani po 1400km/den záda, což jsem jinde nezažil... .
  • LUKE 1.8 H8C
    Jeste jedna na pokochani :-)
  • LUKE 1.8 H8C
    Ty bagy na bocich se davali i do 1,8 Last Edition
    Tyto sedadla jsou jeste hezci nez Recary, ale co bych dal i za ty Racary :-) Jinak tyto jsem videl live v cernym. Fakt parada a velka rarita. Proti tomuhle jsou LE tuctovka :-)
  • ROSSI 20VT Plus
    Tak to gratuluju! Ještě koukám volant by to chtělo, zatím máš na místě pro palce tu škaredou kůži z pásovce :-))
    ahoj ROSSI. tohle je z verze roku 2000 tak možná proto se to trošku liší. viděl jsem je jen jednou v životě a to u chlapa, kterej mi coupe prodával, ale byli jen vyhřejvaný. boční bagy sem na recarech taky neviděl... až teď.
  • ROSSI 20VT Plus
    Ahoj, jako majitele opravdového :-) pluska mě zaráží, jak je možné, že máš na Recarech boční bagy a vyhřívání. V knize jsem se dočetl, že kvůli vnitřní konstrukci sedaček recaro, tato doplňková výbava nebyla možná. Já mám tedy v autě vše, včetně telefonu, ale toto ne. Alespoň to vyhřívání bych velmi ocenil... . Taky koukám, že máš jinou růžici sklonu opěradla, já tam mám řůžici trojúhelníkového tvaru. Jinak pěkná práce tohle všechno sehnat, a v takovém stavu. Já mám tedy řidičovu vnější bočnici brutálně ošoupanou.
    díky tome. přišla už ta těhlice?
  • TOM
    supr parada :D jsem rad že to vyšlo držím palce i se zbytkem auta
  • Lenoš20VTLE
    stando loni 28 holá
  • Simarik
    nj fiat a kapota asi 35000 jesi se nepletu
  • Jindřich
    Cena toho tlačítka je kolem 3500 :D
  • Simarik
    už sem chtěl tlačítko taky koupit nový ale podle mojí verze eperu sem to nenašel
  • DANNY
    No vidis a V Pondeli uz jsi Pujdeme vybrat Barvu )
    no podle EPERu sem na to už koukal, takže o víkendu pohledám číslo a po neděli tam brnknu...
  • DANNY
    Coupe20VT PLUS :-D Jestli to teda pujde Nove tak to jdu okamzite do LE tak to zjisti ) nebo budu muset nejake z DE
    Simi: počkej stejně sem ho nechtěl... bylo LE. já už stejně chci akorát origo PLUS. mi rupne v kouli a dojdu si ho nakonec objednat přímo do FIATA... :-D
  • Coupe73
    krásný...gratulace
  • Simarik
    ne ale uslyšíme o tlačítku :D pardoon
  • Syky
    a je to vyresene :D
  • Aljaška
    pedigree je samá sůl, z toho se ti určo nelesknou, z toho by ti max vypadaly chlupy:-)
    :-DD
  • Aljaška
    tady nikdo nepíše nic o tom, že se psům leští koulééé, tss ať si je leštěj oni, a stravu maj kvalitní:-)knedlo, vepřo, zelo a škopek to sice není, ale je kvalitní:-)
    tak já nevim... žeru pedigrý a koule se mi lesknou :-D
  • Syky
    tak to chce lepsi stravu,nebo nejakou lestici pastu ne? :)
  • Aljaška
    mám asi špatný psy, koule se ani jednomu nelesknou:-) Interiér je v cajkůůů:-)
  • miro20vt
    velmi pekne povedlo se
  • Syky
    krasne krasne
    sedačky jsou TOP nevošoupaný, nepoškozený... a to sem tu kůži ještě nečistil... se bude lesknout jak psí koule... :-D
    3
    2
    koooonečně mám hotový ten interier. kolik to bylo práce vám ani řikat nebudu :-D a tady je výsledek. konečně mám to svoje vysněný plusko. a dokonce ty recara sou i vyhřívaný :-D
    teď ještě sehnat někde 6Q převodovku a startovací tlačítko a je to komplet...