Shíh

• Missicka
    von Raven: Nj, ale tak to byla skoro taky otázka života a smrti! :oD
  • von Raven
    no vidis Mysu ze to jde si vzit volno jak je treba :D
  • Missicka
    Přesně tak.. Strom zprava spadl na garáž a ten co se sklání nad ní, tak jsme preventivně taky sťali! :oD Řekla jsem: "Taťko, řež!!!!" :o))))) Však jsem měla taky úplně malinkatou dušičku, jak mi mamča volala do práce, že mi na garáž spadl strom! :o/ Okamžitě jsem si vzala volno a frrrr domů..
  • Coupe73
    V tom případě bych tam nedal ani horský kolo. Když spočtu váhu stromu + sníh...
  • Coupe73
    Missičko ten strom nad tou garáží visí opravdu nebezpečně, nebo to ve skutečnosti je až za?
  • Missicka
    Letošní první sníh mi nahnal dostatečné množství strachu, takže letos mazlík spinká poctivě zimním spánkem od 1.11.09. Dokud nebude sluníčko dostatečně hřát, tak nevyjede.. :o)
  • Missicka
    ..průběh vyprošťování..
  • Missicka
    TOHLE je dokonale zamaskováno! :o)))))
  • Pietro-Scuderia Italia
    V zadu je tam muj 20VT.Dnes vecer se mi to podarilo zprovoznit a jezdit kolecko okolo baraku..Uz se tesim az bude jaro..fakt z toho snehu uz nemuzu
  • Lenoš20VTLE
    u Kolína je rovina,tam je všechno vidět
  • Missicka
    Lukasecicek: :oD :oD Obojííííí! Počkej, jak budu doma, nahodím fotodokumentaci. :oD
  • Scoupe
    jka to vis? :P
  • Scoupe
    uz mlcim:) mas u me pruzinky goodicku :o)
  • Scoupe
    kus ty tunere:D:D
  • Scoupe
    taky sem vyhrabaval...:(
  • Janinka 2.0.16VT
    No tak to je fakt síla
  • Missicka
    MINI: To si nepřej vidět, co je opravdu zapadlé auto a velké vyhrabování! :oD
  • MINI
    Dneska po 4 dnech jsem vyhrabával coupé. Je toho tady tolik že s ním vůbec nemůžu jezdit. Takže MHD popřípadě blbnutí s kámošovým favoritem :-)
  • Missicka
    von Raven: Ty to píšeš, jak kdyby ten sníh měl zůstat už navždy! :oD Ježíííš, neblázni!!!! Já se těším na duben, jak babka na důchod! :oD
  • Aladin
    Coupé čeká na lepší počasí v garáži,spíše mě štvou ty hovada co jezdí 30!!
  • von Raven
    bila cela Ceska republika, vazte si kazdeho dne jako by byl vas posledni
  • POL 20VT
    furt to svinstvo padá!
  • Mavi

• Mertix
    ještě, že mám Coupe u krosmena, snad se mu podařilo zavřít dveře a okýnko:)
  • Janinka 2.0.16VT
    No já jezdím denně.
  • Elkar
    vůbec... v garáži zazimovaný... ;-)
  • Scoupe
    hm me jen podrimuje...
  • Jelo
    jj taky jsem si pěkně zajezdil - ale se služebákem.
  • Scoupe
    jj davejte bacha je to hned , ve stredu sem si taky rikal super neklouze to a najednou namrzla silnice a uz sem se tocil na silnici a nasledne v poli..
  • Brano20VT
    zkurvená ladovská zima !
  • Coupe73
    Jezděte si s čím chcete, ale kuwa dávejte pozor, je dobré si připomenout žë během vteřiny se může někomu změnit život
  • von Raven
    v zime jezdim, stejne drahym autem, ale s vyrazne levnejsima opravama a lepsi zivotnosti... jmenuje se felda
  • turbo
    když to nevoboucháš ty tak je spousta jiných co ti přidělaj práci a kupu starostí.teď je nejlepší řádit s autem na kterým ti až tak nezáleží
  • Missicka
    Jj, jasný.. Povíme si na jaře, jestli v poho celou zimu dobruslíš.. Coupé bych do takových sraček, co jsou teď na cestách určitě nikdy nevytáhla! Trpí úplně všechno na tom autě.. :oS Navíc je to ital - v zimě spí a v létě tančí.. :o))) Tímto se řídím já! ;o)
  • LUKE 1.8 H8C
    Ti, co v zimě nejezdi o hodně přicházejí, tak jak dneska jsem si už dlouho nezařídil :-)