Co vy na to ?

• Simarik
    tlamko to co je na autě je místo špalků ! kola teprve budou, hádám tak týden než dorazej domů :-) tyhle kola sou hlavně opticky strašně malýýýý !
  • Tlama
    Stand Stando ty jsi kopito- zbavil jsi se kol které coupe sluší nejvíce....to co tam máš ted je na poblití ale to už asi víš sám jen si to nechceš přiznat -))
  • Coupe73
    jj a možná ještě dokonalejší :-)
  • Coupe73
    Přesně tak, když potřebuju poradit, řeknu si. Jinak to nemá cenu. A už jsem se setkal i s takovými, co ti něco haní, protože sami na to nemají a tak kritizují. Opět jedna vlastnost nás čechů
  • Coupe73
    Hezký jsou oboje a já říkám, že důležité je, aby se auto líbilo mě. A pokud se mi bude líbit s hovnem tak se na něj vyseru a každýmu je do toho h.... Sorry za ta slova.
    Každopádně Simi, vždy se najdou dva tábory co se budou lišit, já si dělám auto tak jak já uznám za vhodné, ale poradit si taky nechám.
    Samozřejmě nic se nemá přehánět a přeplácat, ale to není tvůj případ. Jen můj názor
  • Aljaška
    Huž jsem odpověděla:-)
  • Simarik
    Ilu máš mejlik
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Simi AZEVy mu slušeli vic, tohle je na nejakej ralleycros speciál...ne na Ferr... totiž na Coupe..:-)
  • Aljaška
    že bych si ty černý kola nechala?? Pro jistotu. Rasista nejsem, ale to černý okolo nééééééééééééééééééé:-)
  • Aljaška
    čekám čekám na meilááá
  • Simarik
    Ilu mám pro tebe ještě jednu fotku, pošlu do mejla
  • Aljaška
    Surikata já v životě nikoho nenapadala za to, že má sérii. Brala jsem tady VŠECHNY lidi stejně. Až jsi přišel ty a začal mě napadat. Já ti psala, že mě je jedno, že se najdou lidi, co se jim mé auto nelíbí, já ten názor beru, ale aby mě někdo psal, že by mě za to měli zastřelit, tak to už je moc. Napadal jsi mě opakovaně. Já se začala bránit. Srát na hlavu si opravdu nenechám.
    Simoušku promííň, to pak smáznu:-)
  • Simarik
    Ilu asi tě nezklamu :-)
  • Aljaška
    já myslím, že najdeš lepší:-)
  • Simarik
    za měsíc dám další foto a sem zvědavej jesi se bude líbit.

říkáte teda že tyhle kola nee ?
  • Aljaška
    Riky, ty to píšeš slušně a nevyjíždíš tady po ostatních jako surikata. Někomu se to líbí, někomu ne, to je přece v pořádku, ale nepíšeš že by za to měli Simouše zastřelit a takový trapný řeči.
  • Simarik
    víc už se prznit nebude :-) musim jen dořešit techniku a kola.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    simi fandim ti... jen tak dál... je to kára parádní a s tvým vkusem to je lepší a lepší...
  • Aljaška
    Surikata to je tvůj subjektivní názor. Simoušmá svoji hlavu a udělá si to jak on chce. Tak mu přestaň vnucovat své názory. Ty už tady všichni znaj:-)
  • Simarik
    jj ta rozteč je nepřítel č.1
  • Aljaška
    Moje?? Já zase hledám jiný, ale nemůžu nic najít. Vše co se mě líbí jsou buď 20 nebo maj nesmyslnou rozteč:-(
  • Simarik
    líběj se mi ty tvoje :-)
  • Aljaška
    néé už to nabízet nebudu, to bylo jen tak, jestli by to bylo prodejný a za kolik, ale nebylo:-) Jinak je v motorovém prostoru práce až až:-) A estli se ti ty kola líběj, tak si je na autě nech a až tě přestanou bavit tak je prodáš a koupíš jiný ne?
  • Simarik
    Iluš: ty se opovaž to ještě nabízet ! tyhle kola musim narovnat a přemejšlim jesi půjdou nebo ne. na autě naživo sou fakt pěkný.
  • Syky
    ma pravdu predsedo :)
  • Aljaška
    ale joo, taky to chápu, je to tvé autoanejdůležitější je, aby se líbilo tobě a ty jsi byl spokojený. Na špatný reakce se vyser:-)
  • Syky
    nic na nich nemam,jen srovnavam co se mi libi vic..ne ze jsou uplne nej...;)
  • Simarik
    jj jedno kolo sem malinko škrábnul a už se nelíbili... chtělo to změnu
  • Jelo
    Ty Azevy jsou lepší.Ale chápu že se vše časem okouká.
  • Syky
    jojo hodily se vic...teda jinak..me se libily na kare vic...
  • Aljaška
    ty kola fakt super, jako ty Azevy.
  • Simarik
    foto z benzínky
  • Simarik
    Luku jen doplním že nevim kde si viděl moje auto bez MS křidýlka !?? od začátku mělo MS Design kolem dokola a já jen dal stříšku a přední F1
  • LUKE 1.8 H8C
    Me se Simarikovo auto moc libilo jeste, kdyz mel Azevy a nemel strisku a kridlo :-D
    Tohle uz je proste preplacany a kurvi to auto, ale to je postupem casu problem skoro vsech "tuneru" , kteri nevi, kdy prestat.
  • Mertix
    já mam antracitový, a za jízdy to tak hrozný neni, jsou to hlavně 17...
  • Simarik
    černý s červenou linkou
  • Aladin
    černý kola nedávat,kamarád je měl a za jízdy to vypadalo jako když jezdí na plecháčích bez poklic...
  • Fugasik
    Simarik 20VT:Psal sem mu....
  • Feki
    Souhlas s Ilonkou..Ty Azevy byly nejvic nejlepcejsi..! Tohle jako jo taky good,ale Azevy jsou Azevy..
  • Simarik
    a co rozteče ?
  • Fugasik
    http://autobazar.hyperinzerce.cz/pneumatiky-kola/i nzerat/1694975-kompletni-sadu-litych-kol-nabidka-h radec-kralove/
  • Simarik
    kolik ?
  • Fugasik
    Simarik 20VT:Já sem si našel "16...,ale nejsou moc pěkný a cena celkem vysoká...:o(
  • Simarik
    Fugasik: mě se líběj jiný, chci černý
  • Fugasik
    A jak pak někdo může napsat "Sada tuningových alu kol AZEV":D
  • Aljaška
    Silmouši, ty blázne!! Ty Azevy byly úúúžasnýýýýý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ještě že nejedu na sraz, bych tě musela uškrtit:-)
  • Mertix
    Gooddeath-odkud si to zkopčil?ale je to tak:)))
  • Fugasik
    Ty si prodal azevy??!
  • Koty
    počkej Simi, to nevěřim, že jsi se zbavil Azevů a ani si mi nedal vědět, to ti neodpustim :o(
    tuning je od slova upravovat... někdo tuní vzhled a někdo motor a výkon celkově+ podvozek a bla bla... já dělám obojí... i když občas je to spíš než o tuningu o boji o přežití... simi taky vytunil. motor mu lehnul, měl 0 koní a teď to votunil o 220 koní vejš... to je přece tuning jako prase ne? :-D
  • Scoupe
    simi a uz tam si reglej?:D:D ne sry to byl joke:)
  • Simarik
    goode já zmeškanej nemám, zkus to teď a nemám zimní ale letní
  • Simarik
    já tuning nemám ! kola a plasty nepovažuju za tuning jako spíš za vzhledovou úpravu, a když to někdo přežene tak se může regnout na tuzingforum !
    simi docela dobrý, ale opticky vypadají menší. jinak tuningu zdar a stříška je super a všechno taky... tunim jak to jde :-D
  • Simarik
    v mých očích je prach když sem nemohl dostat hever pod auto, sem asi 6cm nad zemí na místě výfuku
  • Lenoš20VTLE
    ty jsi ale jeliman,prodat azevy
  • Scoupe
    taky bych dal striku pryc, jinak to jde ale Azevy byly hezcejsi..
  • Mertix
    mě se líbí víc tyto, ty Azevy mi nepřídou moc extra dobrý...
  • Syky
    Simarik 20VT: draku moc pekne, ale ty azevy mi tam padly vic...kazdopadne nejdulezitejsi je,jake je to v tvych ocich ze..:)
  • Simarik
    serii mám rád pouze u jedné značky a to je Ferrari, protože na něj nemám tak sem koupil fiata :-)
  • JardaITC
    Mě se ani stříška a ani ty kola nelíbí. Stříška uplně ruší tu čistotu designu. Serie je serie:-)
  • Simarik
    2
  • Simarik
    Azevy jsou pryč a tohle se mi líbí. Ale asi mě několik lidí bude kamenovat... :-)