Najdi 5 rozdílů aneb pápá skvoste muj:-(((

• krosmen20VTPLUS
    zavolej mi !!!!!!!! rýsuje se jedno 16VT s kleklim motorem....
  • Coupe73
    No jo, ale Ilonka asi už ne, jestli tady bude zase blnout s prodejem svého auti :-)
  • Simarik
    malá tělem, velká duchem, to je naše Ilonkáááá, v červnu dorazim taky
  • DANNY
    No to je fakt jeste ze Te mame :)
  • Aljaška
    co se tady s tím budu mazlit, někdo to rozlousknout musel néé:-)
  • DANNY
    Ty jo Ilco tak to se nestiham Divit jak mas hned vsechno vyresene )
    Uz tady bylo na case
  • Aljaška
    Hele furt je to půl na půl:-) Je to dobrý. Já to zrekapituluju: Lutro a Mafíku a kdo ví kdo ještě:-) Seš mladý ucho co nabořilo coupé-to se ovšem může stát každýmu, opravíš ho a v červnu nebo kdy to bude tě čekáne na coupé srazíku:-)
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    jj Nocarret, asi tak jak rikas.
  • Feki
    Asi tak.Ale porat lepsi rikat skoda peknyho auta nez skoda dobryho kluka..
  • nocarret
    máme demokracii ne musel to vědět že ho za to některý lidi chválit nebudou, když to sem dával. Spíš byste měli bejt rádi za upřímnost, znam spoustu lidí co jsou schopný mu sem psát jak ho litujou a bla bla a pak ho za rohem budou pomlouvat jakej je to jantar
  • Coupe73
    Souhlasím s Denisem...
  • Denis 1,9 JTD:(
    Jak to tady čtu, tak asi půjdu vrátit papíry. Člověk se tady chce vybrečet, a někteří se do něj ještě víc navážejí. Sorry, ale jestli chcete na někoho nadávat, tak prosím, aby admin vytvořil ještě jednu rubriku "žumpa", kde si může každý kritizovat jak chce.
    Lutro: Auta je mi líto, ale hlavně, že jsi živej.
    Dr.Ravic: boural sem jen 1x(ted) to prvni asi myslis to nacovani na značku a promačknuti prdelky :-)) tak ted už vimm :-))
  • Luxor
    2 von Raven: to musel být snad měsíc policejních akcí na mě zaměřených + moje blbost :-) ale klep klep - už žádné obdobné problémy nejsou a nebudou, stačilo :-)

To s tím bouráním - já se vysekat s coupé (skoro totálka) vlastní vinou tak už si ho kupovat fakt nebudu (hned) - podle mě je to znamení že je něco špatně mezi sedákem a volantem a chce to nejdřív opravit (třeba nějaký ježdění na fólii a teď v zimě tréningy na opuštěných zasněžených parkovištích :-))... Jen přátelská rada, aby nebylo o člena míň...
  • von Raven
    nj Luxor... porusujes stejny zakon jen jinak a casteji asi :D
  • Dr.Ravic
    JP: chudák nechtěnej Péta:-)))
    docela peknej prípad...
    Lutro: neber to tak ze se do tebe chci navazet. mel to byt jen impulz k zamysleni. jak jsem psal, rozbit muze kazdej. jen je mi lito coupe ktery bylo jedno z nejzachovalejsim stavu tady na klubu. pokud vim tak jsi ho rozbil hned jak jsi ho koupil a ted znovu...
    ale jak rikam, kritizovat te nechci.
    ja kdysi moje prvni auto (schade 120) poslal do kazde prikopy co jsem videl:-))), takze kdo neboural neni chlap:-))))
  • Luxor
    2 JP: nj tohle mě pěkně s.re, někdo bourá několikrát za rok vlastní vinou a dostane za to při nejhorším pár bodů a někdo nikdy v životě neboural (jako řidič) jezdí jen trošku rychlejc a nesmí třeba přes rok šmátnout na volat, to je zasr.ná spravedlnost... Já bych po totálce vlastní vinou sbíral automaticky min. na rok řidičák...
  • nocarret
    a né a né to trefit pořádně .-)) drsný
  • JP
    16VT jako první auto neni problém, když má člověk respekt. Můj bejvalej soused respekt nemá a od 18 stihl za 2 roky rozflákat 2 Favority (totálky), jednu Felicii 2x (podruhý totálka) a jedno Tipo. Teď jezdí pokud vim ftuningovou Oktáfkou a co jsem ho naposledy viděl, tak mu očividně pořád nedocvaklo. Co mě překvapuje je, že má pořád papíry, protože minimálně u dvou jeho nehod byly švestky. Auta mu pořád kupujou rodiče, protože chudák Péťa to dycky nabourá a nikdy za to nemůže. Podezírám je, že byl péťa možná trochu nechtěnej.
  • nocarret
    na podzim sklidim ...a na jaře už nezaseju ....-)
  • Syky
    ja to rosekal v breznu a v listopadu repete....co na to rict :D hold se proste nekdy zadari....
    Surikata: Mysli si co chces. Ale vykat někomu kdo soudí někoho o kom nic neví?? To nejde, protože ten člověk není ještě dospělý.(duševně) Seš na pěst. Radsi se na mě vyser. Sám mám tý žáležitosti dost a jeste tady poslouchat hemzy podobnýho typu.
  • Koty
    Nevím proč se tady do něj navážíte, může se to stát každému tady. A je to jeho auto koneckonců, takže si ho může třeba shodit ze skály. Hlavně, že se mu nic nestalo ne? A poznámka typu kup si Punto 44KW je úplná hovadina, kdyby jel s tim tak se mu stane to samé. Myslíte si, že slabší auto neuklouzne na ledě ? :o)). At si každý koupí to na co má a hlavně na co se cítí!
  • Syky
    ted se naskytuje otazka, prc si to chtel vyfotit :D ne nic ve zlem,delam si jen prdel :D
    Dr.Ravic..2x behem 3 mesicu? to bude o nekom jinem že?
  • Dr.Ravic
    sorry, ale poprvé souhlasím se Surikatou...
    rozbít muze kazdej, i sebelepsi ridic udela chybu... ale ne 2krat behem 3 mesicu... to uz je podle me nekde neco spatne... koupit si prvni auto stroj co má 190 kobyl asi neni dobrej nápad...
    PS: nechci kritizovat, doufám Lutro ze spravís auto i sebe a bude to uz bez nehod.
    Jelo: to mame v nabidce na shopu:-) alza. Cz
  • Jelo
    Wow Lutro - kde mají takový autíčka ? Bral bych ho pro mladýho. Nebo je to jen náhodná fotka ?
    jasne,,kupé má 200 koní a tohle by se mnou v sedle mělo 1 vola:-))
  • Coupe73
    Neblbni Luky, tohle má silnější motůrek :-D
    Budu potřebovat nějakou redukci když budu chtít přehodit motor do tohoto??

• Simarik
    Ilonka je zlatíčko .... jen já stále nemám kyblík :-D
  • Simarik
    pokud to je ''JEN'' kastle tak se to přehodí a Lutro jezdí dál, nehrotil bych ! do dalšího státního srazu máš Lukine dost času tak přeju hodně štěstí. Až pojedu za Krosmenem tak se ti ozvu (až bude zase normální počasí pro moje Coupe)
  • Fantomas
    malý roztomilý andílek, dokaď ji nenasereš :-)
  • Aljaška
    Já?? Já jsem hotovej anděl:-)
  • Coupe73
    Aljaška-ty teda dokážeš být drsňák co?-D To aby se tě člověk bál :-)
  • Aljaška
    Já si myslím, že pokud rozmlátí své auto- je to pouze jeho věc. Kdybych měla mlátit všechny za to, že něco zničí, jezdím celý den v autě a v ruce tyč a mlátím to hlava nehlava. Já si naopak vážím toho, že se na coupé nevysere a chce pokračovat. Do držky by dostal v případě, že by nabořil mé coupé. To by si svoji hlavu hledal ve své vlastní prdeli:-)
  • Feki
    Coupe je moje první auto.Peníze na opravu nebo koupi novyho po rozstřelu nemám.Řekl bych ze před coupe jsem si zkusil hodně aut,i těch silných.A i když jsem si vyzkoušel hromadu situaci s autem,nevyjizdel bych s coupeckem v zime..Pak je to o štěstí ze zrovna dnes jsem to nerozstrelil,ale co zítra..Je to blby auto do zimy..:( A chápu lidi co máj k ty hromadce kovu citovej vztah,já to svý prodávat tak to asi obrecim..:) Tak první auto což...:)
  • von Raven
    jo je to silne, ja sem ve 12 radil se 120, pal fazol, pak felda (tu mam doted) a pak coupe, ale kdyz dneska jsou prave silnozrouti ty nejlevnejsi auta... vidim to u nas u skoly, kazdy cerstvy ridicak a uz tam stal i 8valec
  • Simarik
    já se v 18ti učil na favoritu přes 2 roky a kvůli debilitě sem si ho málem zrušil,naštěstí to odnesly jen obě pravý kola. Pak sem pořídil FC 1,8 a pak teprv 20VT. Pokud si někdo koupí na začátek Coupe tak je potřeba mít peníze ale když koupí turbo tak je to i o zručnosti. Po loňské zkušenosti kdy silničáři neprohrnovali sem auto odstavil a opět máme na silnicích vše co spadlo :-( tak sem prodal i zimní gumy a půjčuju si 4x4 !
  • von Raven
    uz ho nechte byt, ma rozbite auto a vetsina z vas tu je jak banda hyjen. nemachroval, neohrozova, nezabil, jen to proste neuridil a vi to i bez vas
  • ZdenysM.L.
    Já bych řekl , že mu voda už hodně šplouchá o koule:-((
  • krosmen20VTPLUS
    uvidíme,něco vymyslíme neházejme flintu do žita když brod je ještě daleko.....
  • Kamil
    Presne tak, je to proste jen auto, nevim proc si k te veci vytvaret nejaky silnejsi citovy vztah. Stejne tak mobil atp. Jinak teda z hlediska investice s tebou soucitim a auto bylo hezke. Ber to tak, ze jsi prezil ve zdravi.
  • Gonzo
    blbost sa stane lahko. hlavne ze si zdravy, auto je len "auto", do hrobu si ho nezoberies, nech ho mas rad akokolvek. Ja som si dnes urobil asi 10cm skrabanec na dverach, kvoli svojej blbosti:)
    Ja Surikatu chapu, nechte ho bejt. Taky bych si jednu zasloužil. Fakt se s tim MR.Whiteovo tatík namakal. fakt obdivuhodné dílo, no já to položim po prvnim snehu. Fakt na facky...
  • Džanek
    to jsou zase soudy.. ten kdo nikdy chybu neudelal at prvni hodi kamenem:)
    souhlasim s tebou..vis jak je mi to lito? Asi si myslis že sem kokot co to rozstřelil a jeste se tomu smeje..Suri.. až mě poznáš, potom piš takovýhle věci.
  • Maxxxx
    Nechapem, co je koho do toho, ze si rozbil vlastne auto...nechapem, preco by mu mal davat niekto na prdel, to sa tu melu nezmysli, asi niekto z dediny...:D este sa mi to aj rymuje. Ak to byvalemu majitelovy vadi, ze ho rozbil, jeho problem, nemal predavat.
    Surikata, v jeho odkaze na tomto aute budu pokračovat, nedam si pokoj, dokud nebude jeste lepsi než bylo.
    euforie po agonii :-)))
    Jako bájný Fénix povstanu z popela hanby na piedestál slávy tuningových srazů. To je ted muj plan, ale psst nebo plany revanzistu zhati, mexičti vepři boubelati :-))))
  • Aljaška
    :-( taková škoda, ale důležitý je, že nás náš prasořidič neopustí a zůstane se staroušem bo novoušem coupoušem:-)
  • JardaITC
    Tak to je mi líto, že tak hezké coupe skončilo jako vrak:-( Hlavně, že ti nic neni. Jinak si myslím, že by to asi i opravit šlo, nejhorší je ten práh a podlaha. Jinak já boural před měsícem tak vim jaké to je..., ale měl jsem víc štěstí.
  • Fantomas
    amen :-)
  • nocarret
    hele ber to z lepší stránky, seš celej seš a pořádná rána je základ tuningu .-)
    Nocarret za to se stydim nejvic. Však si ho videl...
  • nocarret
    Až to uvidí bubliny táta tak ho vomejou počítám...jinak tohle už bych nespravoval při dnešních cenách
  • Simarik
    Lukine to neee ! to nemyslíš wážně ! rozhodně neprodávej, když už to dopadlo takhle tak kup kastli a přehoď všechno, kastle tě vyjde snad na cca 15k
  • Scoupe
    to si delas srandu??? hlavne ze si celej, je videt ze coupe nepatri v zime na silnici, taky ted s nim jezdim a jeste na letnakach... byt tebou tak dovezu neco z de s ko motorem nebo i u nas se lecos najde zrovna ted je na prodej jedno za 16VT za 20 ma ko motor jinak pekne
  • von Raven
    jej skoda ho, byl pekny, ale vzhledem k dnesnim cenam bych si ho nechal na dily a nic neprodaval a koupil jine pokud coupe jeste chces
    ....
    pridat plyn v zatacce nevadi tak jako slapnout na brzdu, to pak jde zadek dopredu
    Můžu potvrdit:-(
    ten flek blíž, tam se zapích předek, pak bokem stočený auto servalo 2-3 klacky( stom bych nedal:-) ) a jak je druhej flek, tak tam skončil zadek
    misto kde se to stalo
    jel sem do KOPCE asi tak 80 do nehorázně mírný zatáčky a malinko to přišláp..no a koníci vyrazili rovně:-((
  • Fugasik
    Co si blbnul?:o((
  • Luxor
    2 Lutro: Uprimnou soustrast... :-(
  • Feki
    Hmmm hustý..Slyšeli jsme od Jardy už včera navečer jak si volal a fakt nejdůležitější ze jste cely!Já vím no,když už jste tak pak to auto MOOOC naštve..:( Brzkej navrat do cocpitu chlape!
  • DANNY
    Tak to Me je od Srdce Fakt Lito a Ver Ze vim jak Ti asi je Ja Poradne nemluvil dva dny (
    Ale Bude To vsechno stopro v Pohode A Coupecka budou spatky na silnici kam Patri
    Hlavne ze jsi v pohode
    2 stehy na hlave a 30 minut hledání brejlí v poli :-)) vyletěli oknem jako moje pýcha
  • Coupe73
    Hoď se do klidu, jsou to jen plechy, hlavně že jsi celej ty.
    po novem roce si ho odveze Krossmen a pak uvidime co s nim.. každopádně se buď rozprodá, nebo zužitkuje stylem koupit kasli a přehodit motor(pokud bude ok)...sakra ja jeste nevim....béééééé
  • Coupe73
    Lukaši ty si děláš prdel ne? :-(
    Co teď? Bude jiné? Doufám, že se ti nic nestalo
  • jarik22
    ty kravo,to je mi lito:-(
    A co teda budes delat?na opravu to moc nevypada:-(
    crash2
    crash
    Bych brečel kucí. Všem najednou bych se nejradsi schoulil do náruče a brečel jak malej kluk. Jak je to v tom vtipu?? Jo už vim: "Zasraný náledí!!"