už mám 2 COUPE

• Coupe20VT PLUS :-D
    :-D prostě sem vatař nooooo :-D
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    jen tak nějakýmu zbohatlíkovi holt jednou coupe nestačí :-)
  • Aladin
    bacha,to není jen Tábor,taky nám to tu tak funguje...
    to je prokletej Tábor... lidi mi záviději auto za pár korun, udávaji mě, že stojim před barákem na travnatém pásu, o kterej se celý roky staráme my, atd... prostě vomrd...
  • nocarret
    pěkný no kde to bydlíš člověče že máš tak príma lidi kolem sebe
    no takovejch je víc... navíc jsem tohle přivezl domu zrovna, když moje stálo před prací :-D a tak sem ho tam nechal 2 dny... sousedi si hned začali ukazovat prstíčkama :-D oni jsou strašně přející... a pak když jsem zase přijel svym, tak všem spadnul úsměv :-DD
  • Feki
    No teď to ve mě hrklo ze si TY zrušil to svoje!!!:D
    a dokonce jsem se stal jediným vlastníkem 2 COUPE ve žluté s černou střechou :-D
    tady je jedna fotka, co sem dělal telefonem... po neděli už bude komplet auto doma v regálech :-(
    bílej má zamluvenej DR.RAVIC no, sedačky nejsou tak strašné... z 80% už jsou srovnané, ale musím je kompletně svlíknot a udělat vše do dokonalosti... ale to není pro mě problém... jsou úúúúúúúúžasný. :-D ta kůže na nich je TOP, a navíc jako jedny z mála jsou vyhřívaný. a co víc si můžu přát než si vozit prdel ve vyhřívanym RECARU? :-DD
    sem si prostě udělal ježíška krapet dřív.... :-D
  • Feki
    Tak to je hustý Ondro...Takže bude interiér z Pluska?-Myslim ze to chtělo menší GO sedadel ne?Jinak jestli jo tak co s bílým?;)
    po neděli dám nějaké fotky...
    tak jsem se stal majitelem už 2.- COUPE a ne ledajakého. mám svoje a nově 20VT PLUS r.v 2000 :-D je trošku ťuklý, ale jako zááááásobáááárna ND je to dokonalý :-D prostě se mi splnil další muj životní sen.
    PS: zároveň chci vyjádřit upřímnou soustrast TOMovu COUPE... :-(