to neni z 458 ... to video je na YT uz asi dva roky... daleko pred uvedenim 458. Jako fejk to video neni jen to neni tenhle typ. Tezko rict co to je.. jestli enzo... nevim.
Pozor, toto neni fake,jelikož po 3 podobných jízdách se rozhodli to natočit. Taky sem si myslel že je to fake, ale video je puvodem z ruskyho serveru kde k tomu toto psali....ten chlápek musel už něco zažít, pač já už bych jí vezl v kufru za město :-))
K tomu ze takhle blbej nemuze bejt nikdo - delal jsem autoskolu s typkem, kterymu v ty dobe bylo 25let. A byl horsi jak to holka na videu. Nekecam, to co on dokazal byla silenost. Ze zacatku se tvaril jako profik, ale pak jsme vyjeli z arealu a hruza. Byl neskutecne nervozni, panikaril, dokazal zastavit napric v krizovatce i kdyz mu tam jelo auto.. dve hodiny jsme jezdili po vesnickych cestach na jednicku(cca 20km na jednicku), protoze nedokazal preradit na dvojku.
Trvalo nekolik tydnu, nez ho pri jizde stres presel a jezdil trochu normalne. Az po 8mi praktickych jizdach mu dovolil instruktor zaradit trojku.
Jednou treba zastavil v krizovatce, v protismeru auto co jelo cca 100km/h a cekalo, ze projedem a on zastavil, pustil volant, zacal jecet jak zenska a pak rekl, ze mu instruktor nerekl kam ma zahnout(priom uz byl o 45stupnu zatocenej).. proste silenec, skoda, ze jsem to tehdy nemohl natocit. S nim jsem se hodne hodne bal a nikdy jsem neslysel toho instruktora na nekoho tak jecet.
Nechapu, jak to mohla vyhrat ta Alfa, kde on sam kritizoval misto vzadu a kufr. Design me taky nijak extra nenadchl. Netvrdim, ze to melo vyhrat coupe, ale urcite ne GTV.
Nemusi to bejt v prdeli snad ne?Poslechnete si nekdy videa se Suprou s upravama od HKS,taky to tak chechta a kdyz taha turbo tak to svisti a syci jeste mnohem vic...!
chvilku než to šlo do omezovače a pak sem to tam těsně na 6 myslim držel, a gumy byly 205/55 r16.až s mi auto vrátí, natočim:)de o to ve správnej čas hrabat a pak zatáhnout ručku...
nocarret ja Ti ani nevim Bud jsi tady nekdo
Sysli Coupecka jako Ja nebo kazda druha Garaz Unlimited Project Je to neco
na Druhou stranu aspon maji konicka )
Vis jak ja nikoho pomluvat nebudu jen muj nazor a to co jsem osobne delal :)
ALe ten golf co jsme delaly pred Tim )))))
a pak v kazdem casaku Vsechno jsem jsi to udelal sam To pak nastve hodne lidi kdyz na to ani nesah ( je to blbe
Feki a vubec nedokazu pochopit jak nejaky Coupeckar jako Feki obdivuje starou vyhonenou Vr6stku z Jetty ktera byla po smrti uz v byvalem aute no to je fakt neco melly sme to na Ponku snad dva tydny aby sme nemely pul centakove vule valci
Ty kravo se nestiham divit proc sem davate ty Rabbity ? Mimochodem ten se delal u nas v Dilne ale nakonec to od Pana kralika dopadne tak ze jsi to delal vsechno sam jako na jeho predchazejicich autech z toho fakt nemuzu )
Jooo ten rapid AK-47 kdyz byl novinka jak mel jeste lepky auto-zdarma tak byl na tuningparty v HK a kdyz sme delali poradatele na gumyplace-driftech tak tam prisel tipek a zacal se s nama bavit a nakonec z nej vylezlo ze ma tohohle rapida tak jsem ho ukecal aby si dal par kolecek a reknu vam-ta VR6ka mu krasne vrni a tahne..!!!:)
Priatelia vzhladom na to že máme sviatky lásky a mieru dovolil som si malu filozoficku uvahu na veci medzi nebom a zemou dufam že tým nikoho neurazím :