-
17:10:42 11.12.2009
Bál bych se vzdálenosti s jakou to zaparkuje od chodníku. Pokud víc jak 5cm tak by to pro mě bylo nepoužitelný.
-
17:02:25 11.12.2009
kdyz jsem delal jeste ve skodovce,tak jsme na salone meli noveho superba...tak si to samozrejme kazdy zkousel...je ti docela mazec...akorat kdyz stoji za vama debil,tak se to neda,protoze musite dojet k prvnimu autu,zapnout system,jet pes to misto az k tomu druhemu autu,aby sito zmeril jestlise tam vejdete a pak teprve zaparkovat..takze pokud se na vas nalepi nekdo,tak nebudete moct couvnout a tady jezdi hooodne takovych lidi takhle...ale je to zajimavy pocit kdyz slapete jen na pedaly a volantem si to toci samo...
-
16:13:59 11.12.2009
pedaly si mackas sam, radit musis... nic moc :-) Bral bych system ze prijedes k rade aut, vystoupis z auta a na dalkaci zmacknes tlacitko pro samozparkovani (a soucasne pak vypnuti motoru a zakodovani). Zatimco auto parkuje tak uz jsi davno pryc :-) Tohle bude mazec a fakt prakticka vec.
-
13:30:15 11.12.2009
Je to fajn a jsou šikovný. Akorát jsem trochu nervózní, když se začne něco takovýho vyrábět. Protože mam pocit, že pak lidi leniví. Když už je jim za těžko i pořádně zablikat...
-
08:15:49 10.12.2009