Vánoce pro coupe

• HARIBO
    Od jezucha :)
  • Scoupe
    ok, tak pak dej vedet..
  • Coupe73
    Scoupe,hele sejdeme se někdy v Novém roce a domluvíme se. Jsme od sebe kousek,tak nebude problém :-)
  • Scoupe
    poklicky mam a co bys dal za to kolo? pripadne cinkni 723886640
  • Coupe73
    Scoupe-chybí mi na dvě kola středové pukličky, neměl by jsi je na těch kolech?
  • Coupe73
    Mnooo...a co za něj?
  • Scoupe
    pekne pekne rial le mans mam taky v planu mam doma tri ale trochu dobite kdyby si chtel jedno na rezervu tak se muzem domluvit, ja je budu mit asi az na jare a ve zlate barve..
  • Coupe73
    A dnes dostalo 17tky kola
  • Coupe73
    Dnes jsem mu namontoval držák budíků na A sloupek+chrom kroužky.Výsledek bomba
  • Jelo
    Já dnes natankoval plnou - a to mu musí stačit.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to je pravda. jednodušší to asi je. ale myslel jsem to tak, že to jde i bez ní :-D
  • Scoupe
    ja vim ze to tam spodem dostanes ted sem to delal ale proste horem to jde lip ta zirafa ti ulehci spoustu prace, casu a driny, ono je rozdil to delat jednou za rok nebo jednou za mesic... ale sam vis jake to je srani to tam dostat jen heverama a jeste ta napravnice tam vadi proste nekdy se takovehle investice vyplati...
    scoupe. dával sem motor i s převodovkou do svého. šel tam spodem a bez demontáže nápravnice. a bez žirafy... jo a den práce.
  • Lenoš20VTLE
    tak se taky pochlubím,moje dostane suprovej motor,zatím
  • Scoupe
    tak dnes moje byvale coupe 2,0 16V co ma par mesicu muj kolega, dostalo novy olej, novou almaru, gufero a olej do ni, ale je to des to menit jen spodem kdyz clovek nema potrebne nacini... jinak muj mazel jeste dostane ten motor z 20VT a 6ti kvalt ale bude to az behem brezna pocitam , nejdriv musim koupit zirafu..:) tohle bych ruco nedal..
  • Maxxx 16VT
    coupátko dostane olej a přední ramena nj začli tukat
  • Coupe73
    Tak me coupe toho dostává hodně, páč předělávám vše,tak uprava interieru,vyfuk, 17 kola, ramena+stabilizátory,rozvody,prahy, F1 nárazníky(přední mi teda ještě chybí), nové rádio Sony mex bt5100 a spousty dalších drobností :-)
  • Luxor
    Tak nakonec dostane coupé pod stromeček dárek - novou stahovačku :-))) i když jsem dárky původně ani neplánoval pže si je nezaslouží a i tahle drobnost je až dost :-)... Tak díky Scoupe... :-)
  • Coupe73
    Ravic inesperto -nechal bych to v té barvě co máš, je to libovka a to přesto, že lidi moc zelenou nemusí. Mě osobně se tvé Coupátko líbí, ale to je můj názor.
  • nocarret
    ale to byla jiná zelená tahle je víc vyblitá
  • Feki
    Jestli to tedy dobře chápu tak manuální regulace tlaku turba?:)
  • Simarik
    Feki: Manual Boost Controller
  • amadeus69
    Tuhle zelenou už jsem na coupe viděl, myslím že ho tu dokonce někdo prodával cca rok zpět a vypadalo to fakt dobře!
  • Ravic inesperto
    černá kola zeleně lakované brzdiče a auto pujde k zemi....
  • Ravic inesperto
    feki ,amadeus...zelená zůstává jen jiný odstín...a cena?sakra moc:-)
  • Feki
    K čemu je to dobrý to MBC?-zas lamí otázka..:)
  • Mertix
    tuten mam taky:)
    :-D
  • Simarik
    můj dostal ještě bonus, Ondrovu rozpěru a novej MBC
    tak já mu dávám pořád... ale letos je to extrém. dostane komplet pluskovej interier, s vyhřejvanejma RECARAMA, a navíc teď i novej termostat... a to asi ještě nekončí. po novym roce dostane komplet zadní nápravu, a můžu pokračovat dál a dál....
  • amadeus69
    Tome zelená se omrzela? takže jaká žlutá, nebo červená? :))))
  • Feki
    Tome kolik das za celolak?
  • miro20vt
    moje dostane nove kotuce OMP a platnicky FERODO a asi aj termostat
  • von Raven
    naba a volant, mozna i gumy :)
  • Ravic inesperto
    moje dostane celolak...:-)
  • Luxor
    Letos zlobilo, nic nedostane!!!
  • Honza
    až přijde šikovný kolečko, tak širokej rozvoďák a závodní elektronika:)

pokud nepřijde, tak to bude jako velikonoční nadílka:)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Moje predni a zadni narazniky,novy komplet brzdy ATE,tesneni pod hlavou vcetne veskery gufirka a tesneni k tomu,novy saci ventily,novy termostat,dekl pod motorou,novy dekl rozvodaku,novy napisy fiat a pininfarina plus hromadu sroubu a krytky co chybeli...Ani nechci vedet kolik me to stalo..Jo a samozrejme selenia racing a paraflu uplne cerstvy plus ostatni novy naplne.
  • Mertix
    moje jen masku, walbro pumpu, výfuk, a laděný svody...a pak do léta nic, v tu dobu bude dostávat byteček, což je duležitější...
  • Janinka 2.0.16VT
    No tak já taky ,moje dostane lízátka a hned na jaře chip.
  • Aljaška
    moje dostane motor a brzdy a vše co je k tomu potřeba. To mu snad bude stačit:-)
  • Scoupe
    to rikas ty ze ma do pristich vybrano, ale budu ti drzet palce aby to tak vyslo a aby si o neco nereklo samo...
  • Simarik
    já dal fiátkovi k vánocum novej motor a výfuk, má vybráno i na příští rok !
  • Scoupe
    tady to neni o tom jestli to staci ale o tom co sem mu poridil:) kdy si to zacne uzivat je vec druha:)
  • Elkar
    nevim jestli vanoce budou na takovej remake stacit hele :-)
  • Scoupe
    a kdyz mi rupne v bedne tak budu montovat jeste toto:)
  • Scoupe
    Tak fiatk dostal par dilu k vanocum: sportovni pruziny predky nejsou na fotce, komplet brzdy z 20VT, pak mam dve podlozky 1,5cm a dlouhe stevty..