-
10:57:01 11.12.2009
:D ale joooo...
-
03:13:22 11.12.2009
Ja nevim co tu resite. Nelibi se vam vysoke odstupne top managmentu firem - makejte abyste takove dostali taky. Nelibi se vam politici - mate moznost zvolit jine, jit do politiky taky a zmenit to.. Nelibi se vam, ze se zavira skola s tradici - sezente ji tech 60 mega. Nechapu v cem je problem.
-
23:50:15 9.12.2009
Goode vypadas ze mas k tomu stejnej přístup jako já...:D
-
22:58:34 9.12.2009
no, asi bych udělal národní povstání, at vyjedem ze stereotypu a nenecháme si srát na hlavu, ale škoda že sme jenom Češi...už to, že si musi stát pučovat na duchody...kde to sme?
-
22:42:14 9.12.2009
www.verejnydluh.cz neni co dodat!!!
-
21:38:25 9.12.2009
Nj jeste jednou se omlouvam ze jsem se tu tak rozjel mimo misu ale kazdej vi jak to je..:(
-
21:20:04 9.12.2009
Este takle vam to reknu: Zaviraj nam skolu.Mozna to kolem nekoho z vas bez povsimnuti proslo,mozna ne.Je to Stredni Umelecko-prumyslova skola sklarska v Kamenickem Senove a jde o to ze je to nejstarsi sklarska skola na SVETE!!! s urcitou tradici,historii apod.V sousednim meste- Novy Bor,tam maji skolu s podobnym zamerenim,ovsem lepe zajistenou apod.Na tu skolu se prihlasilo minuly rok do prvniho rocniku 17zaku,do Noveho Boru ovsem prisli jen 3prihlasky,proto ani neotvirali prvni rocnik..Nase skola v Senove potrebuje rekonstrukci za cca 60mil.Kc..Z kraje prisel napad skoly sloucit a skolu v K.Senove zavrit..Vsichni studenti budou prehozeni do N.Boru a ucitelum budou v Boru nabidnuta pracovni mista.Otazkou ale je: Kam pujde 153let historie nasi skoly,nase tradice,nase umeni apod.Ted posledni rok jsem se zivil jako sklarsky mistr v oboru Ryti skla-zuslechtovani..Je hodne malo lidi co tohle zanikajici remeslo provozuji tudiz se shiluje k jeho zaniku u nas i ve svete.Je to tradice.A od tech skol to zacina..Sou protesty,petice,ja nevim co vsechno a stejne to sloucej a nasi skolu zavrou..Vim ze vas to asi vubec nezajima jen vam ukazuju ze lidi nezajima vas nazor,nezajima je nic kolem krom vlastnich zajmu a kolikrat o vecech rozhodujou lidi co s tim nemaji nic spolecnyho a nic o tom nevedi a zajimaji je jen cisla..Tolik ve zkratce o dalsi vjeci ktera me nasrala a utvrdila v tom ze plytvat casem na neco s cim proste z politickych zajmu NELZE hnou je zbytecny..Je toho plnej net posledni dobou koho by ta kauza zajimala,ostatnim se omlouvam za VYBOCENI od tematu..
-
21:07:20 9.12.2009
Samosrejme zdrazovani urcitych vjeci se me dotyka-taky se mi to nelibi ale uz tu bylo od kazdyho trochu a kazdej zdrazoval,kazdej si nahrabaval..Nikdy tomu u nas v tomle zk_rvenym state nebylo jinak a nikdy tomu ani jinak nebude a neudelam s tim nic ani ja,ani vy...BOHUZEL..Je statni dluh,ten dluh by nemel prekracovat urcitou mez kerou se snazej udrzovat treba prave zdrazovanim ale tamle neco zdrazej a tamleten si to veme do kapsy a do statni kasy ani prd takze zadna zmena..Proto to proste neresim..Je mi to fuk,ziju s tim co mam a ziju tak abych byl nejak spokojenej a aby muj zivot mel nejakej smysl..Tot vse.
-
21:00:49 9.12.2009
A vy s tim jako neco udelate nebo co?:D Hele budu pul zivota resit jak si nekdo hrabe a snazit se to zastavit a zmenit a budu mit z vlastniho zivota hovno nebo si radsi uziju svuj vlastni zivot naplno a nebudu se cpat do vjeci cizich..To je jak paparrazi..:D Co je m do zivota cizich???Proc to vubec fotej?Proc o tom pisou?Ze si tamle naka slavna to rozdavala na verejnosti?No a co...Tak ma rada sex na verejnosti..Ja treba taky a nikdo me u toho nefoti..A ze si tamle nekdo nahrabava?No a co..Bejt tam nekdo z nas a vedet ze tam nebude moc dlouho tak by si taky treba nahrabaval..Znam to,clovek si hodne rychle zvykne na penize a pak jde vsechno ostatni stranou..Proste je mi to u prdele,pokud to nejsou vjeci ktery se me osobne dotykaj tak at si rika kdo chce co chce je mi to jedno.
-
20:22:46 9.12.2009
Feki : tak to je přesně ta blbost která jim hraje do karet. Všechny ovce zabečej že s tím nic nenadělaj a vlk si žere dál.
Naprostý souhlas s Branem,příště zkusím Věci veřejné.
-
18:50:49 9.12.2009
Ziju si svuj zivot a tohle pos_any deni kolem ignoruju..Nicemu z toho neverim a i kdyby vsechno byla pravda-stejne s tim nic neudelam...Takze mam svuj pisecek kde si hrabu a ostatni at mi polibej..........
-
17:50:39 9.12.2009
tak už prestante volit tých zkurvených prezlečených komunistov z ODS , ČSSD a TOP 09 , ja si myslím že je z čoho vyberat , nekrákajte a chodte k volbám ...
-
16:38:40 9.12.2009
Koty: nafta patří do kamen!!!
-
15:03:30 9.12.2009
Jelo: Jestli myslíš ČEZ, tak to nebyly prémie, ale zaměstnanecký opce.
-
14:59:23 9.12.2009
bliju každý ráno když pustim zprávy, a že každý ráno !!
-
11:42:22 9.12.2009
Začínám věřit v peklo. A doufám že se tam pro ně už vaří voda !!!
Největší výsměch je pak to,že si rozdají zlatý padáky , viz ČSA atd atd.Vzpomínáte kolik byly prémie pro nejvyšší představitele RWE (myslím že to byli energetici - teď si přesně nevzpomenu) za rok 2008 ?
Pokud někdo neví,tak to bylo 600mil KČ.Pro ředitele !!!
-
10:22:43 9.12.2009
Ano,bude hůř.Majetek státu je rozprodaný a z velké části rozkradený.Není již z čeho brát.Výrobní podniky zanikly a služby které poskytují lidem práci netvoří hodnoty,takže nula od nuly pojde.Že vznikly například čtyři obchody místo původních dvou nic neřeší-jen zvyšují počet parazitujících prac.sil.Sedlák který rozprodal pro chlast svá pole se obyčejně oběsil.To ovšem nemůžeme od našich politiků očekávat-ti se stačili dostatečně napakovat.
-
10:22:17 9.12.2009
Koty_nafták ne ,ale ona i nafta jde nahoru ,nemysli.
-
10:10:31 9.12.2009
další důvod proč jít do naftáka :o)
-
09:51:50 9.12.2009
když bude na silnicích díky tomu méně aut tak to vítám...
-
09:50:01 9.12.2009
No to je fakt .Takhle lidi moc nejezdí na srázky ,že není na benál a bude to ještě horší ,ke škodě nás všech.
-
07:07:35 9.12.2009