O vikendu jsem se vytřískal

• Elkar
    tak... 14 dní to bude co jsem tam byl. stál jsem kolonu jak svina od toho kruháče až k terminálu. ale možný že to už dali do kupy to jo...

jinak asi před dvě týdny otevřeli obchvat český skalice a zatím tam radary nejsou.. takže až do náchoda to je celkem free a i ten radar na kraji náchoda nefotí (nad 99 ani neukazuje)
  • Feki
    No jo my co máme Ferrari sme v cajku..:D HK celkem v pohode na okruhu,horší je to městem..A za parkování davaj za takový kraviny..Ale je to jedno z těch policejnejsich mest,to je pravda..:)
  • Simarik
    kdy si naposledy byl v HK ? rozkopaný nic a radary (pevný) nemáme, ovšem švestek jak naseto,ale drahý auta nechávaj, jdou po autech do mega
  • Elkar
    Simarik 20VT: nejsou tam vsude radary? navic u vyjezdu smer na Jaroměř je to myslim dokonce rozkuchaný
  • JP
    Prej smůla:DD Já bych bejt tebou slavil alespoň tejden...
  • Mertix
    Syky já to tak čet doted, až ted mi to došlo, jak si napsal, myslel sem že se mu teda vystříkal chladič:))))
  • Syky
    jako ja puvodne jeste rozespaly cetl nadpis: o vikendu jsem se vystrikal :D
  • Coupe73
    Hlavně, že jsi vyvázl jak jsi vyvázl. Ten zbytek je vedlejší, i když to zamrzí.
  • JardaITC
    To nevím jak poznám, ale nic tam nevrže a vůle tam také nejsou. Myslím, že chyba byla v rychlosti a vozovce klopené úplně obráceně plus velký příčný hrbol.
  • ZdenysM.L.
    Nemáš náhodou na konci nebo už za životnost čepů zadní nápravy?
  • Simarik
    Elkar: na hradeckym, to je ta 4proudovka
  • Luxor
    uff, no tak pohoda! to jsi dopadnul good... Prdel na příčných nerovnostech v i mírnější zatáčce odskočí jak nic.
  • Elkar
    Simarik 20VT: jakej okruh máš na mysli?
  • Syky
    takl to je jeste dobry...bud rad ze to tak dopadlo ;) jak auto,tak ty...
  • Simarik
    Jarouši to si děláš prdel, tebe ta smůla nepustí, OPATRNĚ !!! taky sem si musel včera dát přes ruce když se mi to rozjelo ve městě na okruhu, člověku to vůbec nedojde v tu chvíli
  • JardaITC
    Celkově jsem měl štěstí a i auto mělo. Każdopádně všechno jen a jen moje vina a kokotina. Auto to odneslo jen zlehka. viz
    http://italiancars.org/fiat/diskuze/index.php?msg_ group=1&action=show&id=171089

Jel jsem asi 160 po okresce vybral jsem zatáčku, ale za ní mě vyhodila nějaká nerovnost zadek a auto se roztančilo. Pak už jsem to nesrovnal přetočil jsem se prdelí napřed a sletěl do pole.
    Myslím, že mě to dostatečně ponaučilo o síle 20VT. Jinak dík Patrikovi za díly a odvoz až k domu:-)