Už jsem taky z5

• Jan Paukovic20VT
    Taky vytam spet a preju hodne moc stasnych kylometru.
  • Simarik
    selenia jako do všeho :-) je to hezkej pohled !
  • Coupe20VT PLUS :-D
    co leješ za olej? 10W60? selenia? tomu se mi až nechce věřit... to je tlak jako svině :-D
  • marcin
    tiež ťa vytam naspäť,nech konečne jazdiš bez poruchy:-)
  • Simarik
    jsem rád :-)
  • Hanz16VT
    Vítám nazpět.
  • Luxor
    Tak to je super Stando!!!
  • krosmen20VTPLUS
    trochu mi toho motoru bylo líto neb měl opravdu najeto pouze okolo 50000km a podle jeho stavu uvnitř kilometry opravdu sedí a maže jak vzteklej :-) sem rád že auto bude zase dělat radost.Dovychytáme pár much a bude to jak by řekl jeden človíček ťuťu....
  • Simarik
    Fekine mazáním to nebylo !

Ondro docela nezvyk.... 3b za tepla na volnoběh, v točkách budík nestačí
    a hlavně jak maže tenhle?
  • Feki
    Koukám to mazání bylo asi fakt v haj*lu co..Se to mělo poresit,ale ten sprintik to potěšil sám..Nj a kolik ma namotano tenle motor?Zatím bez úprav?-sani,bov atd...
  • krosmen20VTPLUS
    bohužel původní motor po prvotním jen tak zběžném ohledání když sem měnil vany má totálně KO ojnici na druhym válci-vytažený oko ojnice a protočený šály-klika už nejde zbrousit a tenhle válec navíc nemá kompresi....
  • Simarik
    Feki: to je serie s velkou koncovkou, nic víc :-)

Lutro: samsung udělal tu první fotku a ta je ok, HTC je dělá oranžový
  • Feki
    Stando co je to zač?A průměr 10?Vypadá dobře..;)
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    dikes :-) taky te stve ze mobily delaji oranzový fotky?? :-)
  • Simarik
    2
  • Simarik
    Lutro: tady máš tu fotku
  • Simarik
    To neni krizovatka,to je plac pred vratama.veslo se tam 10 aut :-)
  • Dr.Ravic
    návrat ztraceného syna...tak konečně:-)
    PS: kdy dáme sprinta?:-)))
  • Feki
    tam projede jedno auto za pul dne..:) a jeste Standovo..:)
  • Lenoš20VTLE
    tak ať to jezdí
  • Elkar
    to chce odvahu postavit to takhle do křižovaky a fotit :-D
  • Simarik
    díky díky,
    repas nebyl tak neřeknu co by to stálo, každopádně na 2 válci vše KO, Petr říkal že aby to jelo tak by se muselo udělat : nová klika,šály,ojnice,písty,... prostě všechno => mám jinej motor :-) ještě musim doladit mouchy a na jaře bude zase TOP
  • Feki
    No vidíš!Gratulace a ještě by to chtělo ty bodiky..:) Jinak pravda,povidej prehanej..Vím jen ze byl úplne zadrenej..Ale co vsechno novy,co repas,na kolik to vyšlo atd..;)
  • Syky
    Super Simi :) preju at to slape ;)
    jinak gratuluju... ještě mám v živé paměti, když jsem s tím taky vyjel poprvé po oživení... :-D
    simi a teď nám tady napiš konečně, co s tím bylo a co bylo příčinou úmrtí, a co ti s tím všechno dělali... :-D
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Wohééééééééééj :-))))))

koukám u tebe již standardní vysoký lesk :-) kolikrát si to myl?? já tento týden 3x :-) jednou mě ohodil kamión, když sem jel do mesta..tak šup benzina..vap..papirovy ubrousky..lesk..lestici rukavice..a 10x dokola :-)
  • Simarik
    Tak už zase jezdím, VELKÉ DÍKY KROSMENovi za oživení mojí mrtvolky, supr práce...