Včera jsem se zamiloval :-)

• marcin
    ja mam priemer tiez 10L,a ako v meste tak aj na trase Brno-Lipany cca 470km,ak tomu neslapem tak aj 9L:-)
  • Aljaška
    Kolem 13 litrů.
  • Kubajz20VT
    kolik tak ta 166 3.0L žere?
  • Aljaška
    jo myslela jsem 166, ta 159 na fotce se mě nelíbí,teda ten předek, jo a když 159, tak kombajna, sedana nééé:-)
  • MINI
    Aljaška- jj, až po faceliftu, tak 2005. Moc se mi nelíběj na tý starý ty malý světla. Jinak A8.....němec mi nesmí do baráku :-)
  • nocarret
    nojo copa starší modely .-)) ale jo mám je taky rád .-)
  • Elkar
    VŮBEC...
  • Coupe73
    Urcite myslela 166ku.Starší modely se takhle prodavají
  • Feki
    Joo presne takovou miiit...Ilono ty kecas..To cerny monstrum za 80000,- jo???SI myslela euro ne?:)
  • Aljaška
    Ta na fotce je v úpravě Zender, kamarád si ji nedávno koupil v 3,0 V6 rok 1998 a stála 80 000kč. Ty chceš asi nějakou novou za 250 000 nééé?
  • Feki
    V 2.2i limusine teda..to je stejna Karosa jako na obrazku nebo se děla v coupe?
  • Feki
    Supr Koukal jsem u nás-od 230 000,- a v de od 10500,-ojro..:) takže supr..;)
  • Robert
    Feki: 159
  • Feki
    Ta černá je kolikatka?-jako ze jsem Alfinam nikdy moc neholdoval tak ten cumak,ty světla peckovy..!
  • Coupe73
    Jo 166 jsem taky chtěl, ale líbí se mi více ta starší verze.Nová verze má ošklivější čumák,ale je to jen můj názor.Bral bych TDi
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Tak ta černá krasavice je fakt šik :-) taky bych bral
  • MINI
    Zatim ne, ale 166 se dá koupit pěkná za 250 000 a 159ka tak za 300 000,- neřikam že to bude hned ale jako nástupce po coupé asi. pokud mě neuchvátí ještě něco jinýho do tý doby :-)
  • Feki
    Technická otázka na obr.c.2..:
    Ty na to mas?:)
  • MINI
    Ale je to boj.....tohle ja taky nádherný
  • MINI
    Kamarád mě svezl tímhle korábem a nějak mě nahlodává že by to mohlo bejt další auto po coupé...co vy na to?