je to v hajzlu...

• nocarret
    Nojo holt to chce na tom 15 let starým autě rozebrat dveře a vyčistit a namazat ten mechanismus stahování, je kolikrát divný že to vůbec takhle dlouho chodí. Pro ty co jim to chroupe jim sděluju, že už pomůže jen výměna, chybí tam zoubky...
  • cigarko
    hele mě asi minulý týden stalo že sem chtěl vyhodit žvykačku z okna, a když sem ji vyhodil tak okno už nešlo stáhnout z5 :D a než se mi to povedlo tak sem celkem vymrznul za těch 5minut jízdy v noci a dešti ;D když se daří tak se daří....
  • Feki
    Co dělaj občas auta v zime bych neřešil..S ostudou přiznávám ze bych v zime svým nezahratym autem nikoho z vás nesvez,pac než se ohřeje tak je to samej pazvuk..:D
  • nocarret
    hele to nic to bude dobrý, vyměníš stahovačku a paráda .-)
  • JP
    Přesně to samý mi začalo dělat minulej tejden okno u Alfy. Na posledních 5mm pořád dokolečka padá dolu a zase vyjíždí za docela strašidelnejch zvuků. Ještěže parkuju v garáži, jinak bych to musel řešit hned...
  • Dr.Ravic
    Tome, jestli máš zájem o turbo, tak bych prodal moje (skoro nové od pana Kohouta, žádnej vypíčenej repas). mám na něm najeto 2000 km, papíry k němu mám. stálo 24000, ted dohodou... chci větší míchačku:-)
  • Elkar
    pečlivě to zazimuj a modli se, že po novym roce to přestane..
  • Janinka 2.0.16VT
    Jé tak to je docela dost smůly na jedno autí.Nicméně Ti držím pěsti at se to vše dá co nejdříve zase do kupy.