Alfa 156

• Dr.Ravic
    Pole, ty ožralo, počkej jak te uvidím... pujdes do stanu opet po čtyřech:-)))
    a bez výmluv:-)
  • Elkar
    mini: při prepisu mi vydávali už druhou kopii techničáku, na jednu se jich vejde asi 4,5 takže takže 9. až 12
  • POL 20VT
    nuu:) a tak to je! :-)
  • Aljaška
    tak to je mazéééééééééc:-)
  • POL 20VT
    někdy se nějakej ten kousek povede sehnat, je to o náhodě.. :)
    Dr.Ravic: JSI NEPONAUČITELNEJ! už se to konečně nauč!
    :

:-)
  • MINI
    Elkar...a kolikátej jsi majitel?
  • Elkar
    mini: tak třeba já teď mám 84000 a je to rok 94 a k tomu všemu vůz je číslo 421 čiliže vůbec jeden z prvních.
  • MINI
    jj, taky me rozsekava jak nekdo prodava coupe z roku 94 a ma nalitano 100procentne poctivejch 80 000km a jezdil s nim duchodce co ho nikdy nehonil :-) a kdyby 80, tak je to 5000 za rok...to najezdim vic na motorce za 3-4 mesice v lete.

ja mam po 10ti letech 180 000 a myslim si ze to je takova normali porce km po tech letech.
  • Dr.Ravic
    promin Dave, to je jen reakce na dnesni trh s autama... nejvic me rozsekal kolega kterej mi rekl ze kdyz mam nalitano 196000 (za 10 let) tak jsem koupil uplnej srot kterej je davno za zenitem... hlavne ze on koupil 8 lety auto co melo 55 tisic:-))))
  • Dave 1,8
    Doktore,proč nemlčíš,zkazils mi hezkej večerníček.
  • Dr.Ravic
    jo dělám si prdel, spokojenej jsem furt, jezdí za pár a ted se dělá pěkná hudba kvůli které jsem měl doma rozvodový řízení když jsem (debil starej) provalil kolik doopravdy stála:-)))
  • Dr.Ravic
    první majitel
    15000 najeto
    serviska
    nikdy nehavarováno
    jezdil s tím 80 letej pán, takze to moc nehonil
    vyměněno úplně vše co není na první pohled vidět atd, prostě libovka...
  • RAdE
    Copak s ni je?Pokud vim, tak jsi ji ted nekdy, kupoval a vypadal jsi nadsene .-)
  • Dr.Ravic
    co bys řekl na tuhle? za kilo ti ji nechám...
  • RAdE
    Zdar, nevi nekdo o nejake za slusnou cenu, popripade, o nekom kdo by vymenil za coupe?