Rada

• Elkar
    von Raven: já vím s corelem dokonce aj umim ale radsi bych to 3D.. folie neni ono... takže prostě.. menší písmenka no...
  • nocarret
    měl bys to předělat Goode na H5P máme přece jen Hnáno Pěti Písty nikoliv třemi!!
  • Coupe73
    No ty krááávo :-D ... HTP jako hovno to pojede a jeste na coupečku :-)
  • von Raven
    pokud vis tak to napis v tom fontu v jakem chces a uloz jako obrazek s nakym slusnejsim rozlisenim, nebo posli ten text a ten font a udelam ti to v corelu a kazda slusnejsi reklamka ti to na ploteru vyreze do folie v barve v jake si reknes...
  • Elkar
    Věděl bych co tam dát, ale na to potřebuju menší písmo... než jsou ty dvoucentimetrový písmenka... ví někdo kde sehnat? třeba ani nemusej bejt tiskací ale psací
  • Syky
    dej tam decent lepku a zadnou obrlepku :D :D :D
  • Elkar
    no, asi to nechám na jaro, abych měl čas nad tím přemýšlet ještě...
  • von Raven
    Elkar znak skodovky je asi jako znak ferari, od extremu do extremu ale na muj nazor nedej..

Nocarret kola sou dobry, to auto je zbytecne banate a vysoke :D
  • Aladin
    pohled druhého člověka není vždy na škodu,ten kdo trpí přehnanou sebejistotou může dělat největší pitomosti...
  • nocarret
    přesně tak, dělej podle svý vůle a toho co zrovna cejtíš, čas ti nakonec ukáže správnou cestu, kdyby náhodou, koukni na Ravena ještě vymění ty kola z koloběžky a bude to echt pecka! .-)
  • Elkar
    ok no, v pondělí du vrátit občanku a na auto si nalepím znak škodovky.
  • von Raven
    odevzdej obcanku pokud nemas vlastni nazor a potrebujes podporu stada, nebo jeste lepsi "skoc z okna" pokud das na nazory jinych a ubydou pitome dotazy

ja mam druhy design a nikoho sem se neptal jestli muzu nebo co si o tom mysli
  • Coupe73
    Přesně tak, my máme Fiat Coupe a rozhodně se není za co stydět.
  • Feki
    To zas ne-e...Ferrari z toho nedelej,uz tak ma to auto povest Ferrari pro chude a netreba tento hanlivy nazev prohlubovt...Ale je to tvoje coupe,presne tak..Muzes si delat co chces ale myslim ze tady v klubu to moc lidi neuznava..Fiat je Fiat..A myslim ze kdyz bude jeste Kejlis trosku makat tak na tech sprintech i tomu Ferrari ukaze zada..;) Takze FIAT!!!neni se rozhodne za co stydet..
  • Elkar
    no abych pravdu řek, dost mě lákalo zadělat vepředu ten znak fiatu a celý to nafejkovat do ferrari + modena spoilery ale ted se mi tu vali nalepek vic a nejak nevim co s tim no.. ono totiz dozadu co byl ten FIAT tak tam je (asi tim jak to nekdo oddelaval) poskozenej lak trochu, tak jsem to chtel takhle zamaskovat no...
  • HARIBO
    Ja byl vzdycky ujetej na anglicaky a na LEGO,. Na konec to vyhralo tohle,... :)
  • Feki
    Ser na ne..:D Pojmenoval jsem si auto abych k nemu měl ještě bližší vztah a jméno mám vzadu jako timo pismenkama(samosrejme dámský jméno);) Asi to budu mít časem taky bez,ale když mas chuť to udělat,udělej to..Je to přece tvoje..
  • Elkar
    no... origos.. uz vidim jak si to udelam a polovina lidi me tu ukamanuje...
  • Jan Paukovic20VT
    A nekdo ma jen jeden klic a tim mu zamek v kufru nejde otevrit.Dej tam co chces vse je na tobje tvy auto tvuj nazor, nenech se ovlivnit kazdej jsme jinej aspon budes original.
  • Mertix
    Gooddeath tak někdo kufr nepoužívá, třeba já:)
  • Mertix
    ze vnitř, myslel sem, že to má každý coupe:)
  • Mertix
    zavařit zámek a nechat to čistý, v jednoduchosti je krása:)
  • Robert
    Pismenka rozhodně nedávat.
  • Elkar
    Viděl jsem tu, že si na auta dáváte různý nálepky, třeba i nicky a tak.. No já koupil takový ty nalepovací písmenka jako že si tam doztadu dám svůj nick, protože tam nic nemám.. no

prostě mě zajímá jakej na to máte názor... vylepování různejch značek, nápisů.. nicků a nebo to nechat všechno v originále? mě totiž vzadu schází ten modrej FIAT a na sloupkách někdo urval Turbo takže tam je jen 16v :_//