Ještě trochu blbnutí ze včera .-)

• nocarret
    tady máš jak je to nainstalovaný trvá to tak 10 možná 15 minut .-)

http://www.sayph.cz/nocarret/index.php?id=200& &idg=101&offset=0
  • nocarret
    tohle je 16VT....
  • Elkar
    jak moc to je kompatibilní na 16vt? nemusím kvůli tmu rozdělat půlku motoru abych se k tomu dostal?
  • Honza
    speedy - ne auto má normálně 2 stopy:) ne jako některý místní 4 stopý slepeniny...
  • cigarko
    já už jen čekám na výplatu a přihodnou chvíli, tohle určitě stojí za koupi :))
  • Elkar
    ou...
  • nocarret
    bailey 4500
  • Elkar
    kolik stojí ten ventil?
  • Dr.Ravic
    presne tak, jak prekrocis rychlost zvuku tak je v aute krasne tichoucko:-)))
  • Lenoš20VTLE
    my jezdíme tak rychle,že už jsme pryč a potom se ozve teprv rachot
  • amadeus69
    mám stejnou motorizaci a taky Bailey DV26 a potvrzuji že zvuk je přesně takhle krásně ostrej - prostě paráda :))))
  • Lenoš20VTLE
    taky jsem byl včera vyhnat pavouky z vejfuku,kamarád se málem pos...
  • Honza
    ne, obyč barum bravuris... překvapivě za ty 4 roky jen 1 prekérka...se kterou se setkal snad každej..ustřelená prdel na mokru v serpentinách...když byly zadarmo, neber je:)
  • nocarret
    Honzo to máš na zimní rallye ty gumy?
  • Honza
    opálenej nárazník na atmosféře:)
  • cigarko
    to je pěkný vedlejší produkt, taková frajeřinka která ti opálí zadní nárazník :D
  • nocarret
    to je řekněme vedlejší produkt úprav prostě tam leze hodně paliva, když je to v zátěži je to ještě veselejší .-)
  • cigarko
    a ten plamen z vyfuku je co za tuning ? :D
  • Fugasik
    Pomalu vám ty turba začínám závidět:o)
  • Feki
    Vostrost..Už abych měl ten turbonator,dam si tam taky Baileyse..:D
  • Coupe73
    Krásný zvuk...nadhera
  • nocarret
    Zlobil mi volnoběh, tak jsem se v tom zase včera vrtal a při té příležitosti jsem udělal krátký videjko, protože pár lidí se ptalo jak zní Bailey a tak tady z toho to snad bude poznat