Koupil jsem 16VT

• Coupe73
    Neboj, ja se budu mazlit s lestenkou a misto rukavicek pouziju flanel nebo tak neco.
  • Aljaška
    no tak kdybych měla kupovat auta na naše silnice, tak asi Hamra:-)
    Joo tak mazlínkovat splečně jo? to bude coupé matný z toho tvého ošahávání:-)
  • Coupe73
    16VT stačí...jak říkám já, když vyhodnotím stav na našich silnicích a možnosti, tak mi stačí letadlo a tryskáč nepotřebuji :-)

Aljaška-to víš, že se budeme mazlínkovat společně :-)
  • Aljaška
    na jaro auto musí být.
  • Aljaška
    budu, jestli dám 16VT, hele tak mě najdi dobře bořený 20VT za slušnej peníz a dostaneš provizi:-)
  • Aljaška
    gooďaku není čas, potřebuju vyjet s hotovým autem na konci března a jelikož chci motor leštit, něco chromovat, něco lakovat atd, tak moc času neníí. čalounit a tááák ještě chci:-)
  • Aljaška
    O to, že je to míň práce vůbec nejde.Jde o to, že nemůžu nic sehnat.
  • Simarik
    Ilu ja bych dal 16vt! Bude s tim min prace a je to realnejsi...
  • Aljaška
    mno tak si to rozdělte stejným dílem ne? :-) Sakra já se snad nikdy nedočkám.Furt nemámdárce. 20VT je tak nedostatkový zboží.Nechci a nebudu kupovat auto za sto, abych z toho vytáhla motor. Já snad slevním ze svých nároků i na 16VT:-(
  • Coupe73
    Aljaška - Jééé Ilonka :-)) díííky, mazel se bude mazlit to se neboj, jen nevím jestli víc auto semnou a nebo já s autem :-)
  • Coupe73
    Elkar - ale zvládnul bys, když budeš chtít tak by jsme něco mohli spáchat.Ale až na jaře. Montáž není problém, stejně jako oprava případných pomačkaných plechů.Jen nelakuju, max opravy do stracena sprejem
  • Aljaška
    Hezký dlouháne:-) Tak ať mazel slouží:-)
  • Elkar
    no já netvrdím, že kdybych mohl tak si nechám namontovat nějaký upgrade ale sám to nezvládnu a tady to nik nedělá.
  • Coupe73
    No já zase mám rád tuning, takový decentní, vytáhnout a zvýraznit křivky auta.
  • Elkar
    tak já třeba tu klasiku bez úprav přímo müluju... :-P
  • Coupe73
    JohnDi 1.8 16V - fotky jsou jen 2 a ještě focené za tmy, fotky přibydou postupně po všech úpravách, jinak není co nabídnout, je to zatím klasika bez úprav.
  • Coupe73
    Timo - čekal jsem kdo bude první, že se dělaly do 1996 :-) Upřesním, datum první registrace 2/1997, takže nejspíš model 1996,ale na silnice až 2/1997.
    Jinak nabídek bylo dost,ale já čekal a čekal až jsem natrefil na červeňáka, kterýho jsem chtěl, ale práce bude ještě na něm dost.
  • Elkar
    gratuluju... cena si myslim ze byla primerena...
  • marcin
    aha,tak prepac,ja som myslel ze ti tlaci na volnobeh 1.5 bru vzduch,:-)olej je ok,sme sa nepochopily:-)este raz gratulujem
  • Coupe73
    Díky všem za přání šťastných kilometru atd. Měl jsem bez turbínky (viz profil) a teď si užívám, ale jak říkám, ještě mám co dělat a zlepšovat.Mě budou zase doma milovat, až se budu hrabat jen v autě :-))
  • Coupe73
    marcin-ne 1,5bar na volnoběh, je to super, jinak tlačí 3. Jsem rád že takhle tlačí.
  • Coupe73
    Fugasík-no právě,nechci být jiný než ostatní :-D
  • Carlos 20vt
    Na 16VT je to dobrý tlak.Kdyby mel v tahu 1,5b tak moc nepojezdí..
  • marcin
    Gratulujem k coupatku,nech ti sluzi a vela km bez nehody a oprav,inak neni trochu vela 1.5 baru na volnobech???alebo si to myslel v tahu?
  • Fugasik
    To už má každej :D
  • Coupe73
    Nechci new nárazník :-) jak píšu níž, bude F1
  • Fugasik
    a nechceš new nárazník?:D
  • Coupe73
    Simi, nejsem puntičkář, alerád bych stříknul...uvidím podle peněz,mám možnost celé za 20tis.Uvidím
  • Simarik
    na odstíny kašli, já mám barev :-D
  • Coupe73
    Zapoměl jsem za kolik jsem koupil.
    Takže cena byla myslím, víc než dobrá 54000,-
    Jo a asi ho budu muset nastříkat, byl opravovaný lak a má 2 odstíny:-( Udajně bok o svodidla a nebo něco podobnýho
  • nocarret
    gratuluju, přeju hodně zábavy a spokojených km .-)
  • Coupe73
    Musím udělat :
    ramena,vyměnit svíce.

Nemusím, ale budu dělat :
    Přdní+zadní nárázník F1. prahy LE, kola 17+nové pneu,naplnit klima.Světla, zrcátka, kola, víčko nádrže, lišta v palubce půjde do barvy titanu jako LE
  • Coupe73
    Musím se pochlubit :-)
    rok 1997
    blow off,kůže-zachovalá,přídavný budík tlaku turba,fanfáry,najeto "136000"km.
    Motorově super,tlačí na volnoběh 1,5 a víc,karosářsky taky dobrý.Nové brzdové destičky+kotouče přední, zadní zachovalé,Olej měněný,nové kabely ke svíčkám.
  • Fugasik
    Gratuluju,at pěkně jezdí a co nejmín oprav přeji :o)
  • Coupe73
    2
  • Coupe73
    1