Prooooč?!

• Coupe20VT PLUS :-D
    kravina. pokud to nastříkáš a nedělá to hned mastný fleky, tak to mastný neni... a zkus si to nastříkat a měsíc třeba autem nejezdit... bude to pořád jak z lakovny... tohle prostě dělá teplo...
  • Fugasik
    Myslím že to není tím "žárem" žádnej tam není...ale je to slitina hliníku a hliník může bejt za ty léta nasáklej olejem apod. takže ten hliník musím něčím neutralizovat...takže budu koumat :D
    VON RAVEN: no, tak to stejně shoří... už odzkoušeno... jediné co, tak sežeň žárovzdornou barvu, na čistý hliník nastříkej a nevšímej si toho... jak tě napadne tu žárovzdornou barvu třeba přelakovat, aby se víc leskla, začne dělat bordel...
  • von Raven
    prebrus hloubeji, nebo sprycni oteruvzdornou barvou na hlinikove disky kol... nic lepsiho na hlinik me nenapada leda ze bys koupil plechovku treba zaruvzdorne barvy na vyfuk, natapal to stetcem a jak to zasne tak jeste ze dve vrstvy a to pak prebrus do hladka a strikni svoji barvou
  • Fugasik
    von Raven:To ne,říkám,že tohle je aktuální....leštil sem to,ale nejde to(je tu furt stejný a ty fleky tam zůstanou
  • von Raven
    heh jestli mas tohle jedinou zavadu na coupasu tak to je opravdu na spagat :D
    obzvlast kdyz stribrny hlinik natiras stribrnou :)) to bych to rovnou jen prebrousil a nechal tak
  • Fugasik
    Luxor:řeším i jiný věci,ale tohle je aktuální :(...
  • Luxor
    2 Fugasik: takovyhle problemy s motorem bych chtel resit :-)
  • Fugasik
    To vám teda děkuju,já si pomalu hážu lano a vy si děláte prdel!
  • Feki
    Vypadá to dobře..:) Vsude rikej ze si to tak chtěl..;) :D bude to origo;) :D
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    ne byla celkem v poho, ale v kuchyni to byl Pat s Matem v jednom :-)
  • manny
    a proto už je bývalá? :) promiň, nedalo mi to... :-D
    moje bývalá přítelkyně jednou pekla mětýnky.. dopadlo to podobně :-)
  • Fugasik
    minimálně :o(....
  • Fugasik
    2
  • Fugasik
    1
  • von Raven
    heh asi je odolna ta barva ale ne ten plnic, ja to obspryc sprejem z tesca na 650°C a druhy rok zadny problem a nic sem neodmastoval jen lehce prebrousil
  • Honza
    hliník je občas svině... olej může sáknout i skrz materiál

jinak obyčejnej stříbrnej , nebo černej motip mi nikdy na motoru nic takovýho neudělal
  • Fugasik
    kur¨¨¨¨¨¨aaaaaaaaaa!!Tak sem to obrousil odmastil asi 30X...hodil do plniče zas odmastil.....hodil barvu-stříbrná(odolná teplotám),nalakoval.Den to bylo úplně v poho,ale ted se tam zas udělali bubliny!!Zatím nepraskli drží to lak...večer hodím foto:o(už mě to sere
  • Fugasik
    Před chvilkou sem přišel z garáže...znova obrousil a asi na to hodím stříbřenku
  • Jindřich
    Vydrží tam i obyčejná barva, mám to vyzkoušený, neloupe se a nic už jí tam mám od jara
  • Fugasik
    myslel sem že to vydrží,však tam není přímej žár:o(...a tuhle fial metlu tepluodolnou neseženu...ta je jen stříbrná,žlutá,červená a asi černá
  • Simarik
    barva na brzdy, ale já natíral po slabouckych vrstvach malim stětečkem. minule sem pouzival teplotneodolnou barvu do 800°C ale nebyla vůbec odolná, jakýkoliv škrtnutí a barva šla dolů. kup lesklou na brzdy a bude klid
  • Fugasik
    Postupně sem to nastříkal,celou noc nechal a druhej den jel (udělalo to asi po 2 hodinách:o(
  • Feki
    bo se zeptej Simarika jak strikal tu jeho ,,servisovou zlatku¨;),myslim ze dost lidi uz to strikalo a nemelo by to pri spravnym postupu tohle udelat..
  • Feki
    tohle udela barva kdyz je moc zahrata...dalsi vec je nedostatecne promichana barva-vrchni cast barvy je vice vodnata a pri nastriku se slejou kapicky vody a az na ne se navaze vrstva barvy..Pak taky velika vrstva barvy tohle muze udelat..sehnat zaruvzdornou barvu,poradne ji promichat,hrubym pak jemnym smirkem obrousit,tech.benzinem ocistit,nechat dost dlouho vyprchat(10min),pak nanaset tenky vrstvicky-nektery spreje sou nachylny na pocet vrstev-me jedna barva nechala 3 vrstvy v cajku a pak pri 4 mi udelala neco podovnyho...A pak by to melo bejt v pohode
    a už si s tim jel? bo to udělalo až po zahřátí?
  • Fugasik
    leštil sem to jak homokláda,ale prostě nešlo,udělalo mi to ještě jinačí fleky,ale nevyleštil sem to
    podle mě ti ta barva začala hořet... mě to udělalo taky. obrousil jsem a nastříkal žárovzdornou barvou a je to OK. teď mě to bude teda čekat znova, protože když jsem dával motor do auta na x místech sem si to víko orval...
    PS: nebo druhá možnost daleko elegantnější: nech to vyleštit do chromu...
    jak jsem již psal, hrubej šmirgl a pak jemnej. pár mikrometrů uber kde to dělalo(radši to vem všude kde bude barva) a zas odmasti.
    to vypada jak nejaka chemicka reakce. Oxidace vs. chemka v barvě.. na víku to nemáš le okolo jo, jako kdyby okolí bylo víc znečištěno bo z jiného matroše. Oxidace nemusí být vidět ale dokáže reagovat na barvu.
  • Fugasik
    tomu se mi nechce věřit...odmnastil sem to před plničem a pak auto stálo v garáži
  • Fugasik
    3
  • Fugasik
    2
  • Fugasik
    1
  • POL 20VT
    máš to mastný, plnič lecos skousne, barva ne-é :)
  • Fugasik
    to bude asi celé na předělání:o(..ale co sem koukal tak plnič je ok bubliny udělala jen barva a lak
    zkus to jemně přeleštiti šmirglem:-)
  • Fugasik
    ee,drhnul sem to 20X a tech benzínem odmaštoval asi 3X :(
  • Rodriquez
    Mastnota.... nedostatěčně očištěné...
  • Fugasik
    Lakoval sem víka motoru,to jak je nad cívkama v pohodě ale to vedle a to nad tím-udělalo mi to takové bubliny..nevíte proč?:(