První sníh - Valašsko

• Dráček
    coz tady v tech koncich novohradskych hor taky nekdy brutus to jo ale jako u vas hur:-)kdyz vidim tu cestu k domu tak to chapu:-)
  • bubAk_
    to Missicka : jen vidim ty fotky z minuleho roku a je mi to jasne :) kdyz to vemu tak i kolem zlina a otrokovic... kasava atd nejezdi nekdy busy :) je to des.... kdyz uz je poradna zima :) ale tak zas neni proc vzit prkno a vyrazit na svah zase nekam :)
  • Missicka
    Nj holky, tady jsou zimy takové, že kolikrát nejedou ani busy, natož pak tahat Coupé do toho bílého svinstva. ;o) Holt do podmínek Rožnovska je lepší, aby Coupé spalo. ;o)
  • Dráček
    presne taky jezdim i v zime a dobryyyy:-)
  • bubAk_
    to Janinka: o tom nepochybuju ze jsi to nepochopila :) jinak nemas zac :)
  • Janinka 2.0.16VT
    bubAk: jj jasně já to pochopila .Jinak díky za pochvalu.
  • bubAk_
    to Janinka: :) jasny ja jen rikam proc to tak tedka mam :)jo to tve letni auto velka poklona, je to krasavec :)

to Suvis : ty si jiny drak :D
  • Suvis 1.8 16V
    Já třeba jezdím celý rok na zimních gumách :D
  • Janinka 2.0.16VT
    bubAk: jasně já to chápu .nic proti.:)
    Ne každý jezdí v zimě .Ale já jedno tzv.letní auto už mám takže tohle jezdit prostě musí.Ale staráme se o nej jak nejlépe to jde aby moc netrpělo.
  • bubAk_
    to suvis a janinka : ja vim, jsem s tim zimu jezdil :) ale kdyz mam garaz tak ho usetrim a tu chvilku to vydrzim i kdyz je to hrozne tezke :(((((( se jen chodit divat do garaze.... starost pres zimu je vetsi ale letos jsem investoval do poradnych letnich pneumatik tak pres zimu udelam aspon nejake upravy :) at je na leto zase jeste hezci krasavice :)
  • Janinka 2.0.16VT
    Taky jezdím celou zimu a naprosto bez problémů .Jen se o to musíme víc starat ,čistit to od bordelu a hlavně soli ,jinak pohodička.
  • Suvis 1.8 16V
    Hoši, nevíte o co přicházíte! V zimě se dá s Coupé užít spoustu legrace, ale taky se s ním dá normálně jezdit. Přece jen, je to normálně auto...
  • bubAk_
    ja kamo zazimuju az 1. listopadu :) pak me ceka autobusova doprava :D a od moji kdyztak pujceni auta teda jestli se tak renaultu da rict :D :) pak setrit setrit setrit :) na koleska :)a mozna si jeste neco vymyslim, ja uz mam na cupele vse co jsem chtel :) mozna se mrknu na nejake dily v moturku prestrikat nebo tak ale uvidime, am byt kruta zima takze casu by melo byt dost :)timto nabizim mé borbety 16" co mam v profilu :) me tak nevyniknou na cupele :) chci jinci :)
  • bubAk_
    vis co kdyz ty mas volno ja sem v praci, kdyz ja mam volno tak jsi zase ty... na kks to vychazi...
  • bubAk_
    to JohnDi nemusime na benzinku dame nekde sraz a udelame projizdku :) nemusime cucet na benzince :) muzem neco podnikat i u me na garazi :) tj fuk :)
  • bubAk_
    vidim ze jsem te zmatl Ravene :D sry, ja se nekoukl na datum ,ale taky jsem se lekl :D beztak za vsechno muze JohnDi :D který rád provokuje, šak počkej až tě potkám :D jinak kurde uz dojeď nebo az po zimě :) musíme pokecat jenze ty jsi pořád v práci co? :(
  • von Raven
    volove sem myslel ze ma zas mysak neco noveho :D
  • bubAk_
    jinak si me ted nasral jako :D
  • bubAk_
    tvle sem se nekoukl na datum :D dyk more :D
  • bubAk_
    JohnDi tebe to zastihne beztak nekde na ceste s letnakama a nepripraveneho :D
  • bubAk_
    wow, abych zacal pomalu zazimovavat kdyz uz je to u Misi :o)
  • Missicka
    von Raven: Ano, prezilo! :o) Miláček můj.. :o)
  • von Raven
    hlavni je ze coupajdus prezil
  • Missicka
    Lutro+Mafl!k 16VT : To si teda užiju.. Nejraděj bych vždy na zimu odjela někam pryč.

von Raven: Jj, já vím! :o)))
  • von Raven
    dobry mazec, no u nas jak sem rikl jen v patek rano sem tam torska na ceste jinak strechy a zahrady bile a to jsme dost vysoko a nas vsecko nimulo, ale verim ze podobne obrazky pridam taky nekde v unoru az to nikde v republice nebude a u nas jo jako kazdy rok...
    ...Mysu slivka je i u nas doma ;c)
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Si ho u vás asi užiješ dost, vid
  • Missicka
    Ideální by bylo, kdyby sníh prostě NEBYL! ;o)
    hafo sněhu na sjezdovkách jinak na silnicích nic. takhle si představuji ideální zimní poměr .-)
  • Missicka
    Lutro+Mafl!k 16VT: Já ho ani raděj vidět nechci! :o( Úplně se děsím toho, jaká letos bude zima, když toho hned na poprvé tolik navalilo.. :o/
    první sníh v Praze byl asi tak na 4 hodiny cca 0,5 cm. Pokud první sníh u vás vypadá takhle, chtěl bych vidět ten druhý.
  • Missicka
    U nás taky už taje, ale teprv teď vyleze na povrh všechna spoušť.. :o/
    Jako Caprio v Titaniku?? Ty jo viděl já to 3x a pokaždý řvu jak holka :-)
  • Missicka
    Lutro+Mafl!k 16VT: Néééé, tak to u mě nehrozííííí! :oD Kdyby to spadlo, tak bych vlezla za ostatky coupé a zustala tam! :o(
    Ten první je kůůl .-)
    Kdyby to spadlo tak:

http://www.snowboard-zezula.cz/snowboard-komplety? filter-gender=women&filter-boots=all&submi t-filters.x=16&submit-filters.y=18&submit- filters=Filtrovat
  • Janinka 2.0.16VT
    no to Ti věřím ,no snad už to dá pokoj a nic se nestane.
  • Missicka
    Noooo to by ubyla členka FCC, páč by mě šlak trefil! :o/
  • Janinka 2.0.16VT
    No bud štastná že to dopadlo takto .Taky se mohla střecha prolomit a bylo by to moc zlé
  • Missicka
    A jak se to pak řezalo.. Chodili jsme pos třeše garáže a ta se pěkně "hýbala". Měla jsem strach o coupé úplně neuvěřitelně! Naštěstí jsem z něj otřela jen jednu jedinou pilinu.. :o)
  • Janinka 2.0.16VT
    No to si umím představit ,taky bych se hrozně lekla.
  • Missicka
    :o( Krve by se ve mě nedořezal, jak jsem TO viděla!!!!!
  • Missicka
    Garáž.. Bylo v ní jen moje Coupé..
  • Missicka
    Před barákem máme velkou zahradu, plno stromů - vše polomy.. :o( A máme po slivovici.. :o( :o(
  • Janinka 2.0.16VT
    Missicka: tak to je síla .Tady dnes po obědě začlo chumelit docela hustě ale asi po 2 hod to přešlo a je klid.
  • Missicka
    Tohle je zhruba v půlce cesty lesem ke mně..
  • Missicka
    ..no, byla a je to hrůza. Tohle je cesta k nasemu domu..