NÁPAD

• Jelo
    Vím že tyhle stránky drží Karel sám,že to stojí strašně času a taky nějaký peníz. Je to jen na něm jestli to bude nebo ne (já si ani nedovedu představit co to znamená technicky),ale osobně si myslím že cokoliv novýho by těmhle stránkám pomohlo k větší aktuálnosti - inovaci.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    denně nalitej, denně nalitej :-D
  • nocarret
    myslim že Haribo už to vyřešil .-) a díky mu za to je to povedený varování
  • Simarik
    chlast sem netahej a když se řídí tak se nepije ! aspoň zastav aby ses nepolil !
    ne teď vážně. nějaký fotky bouraček bych bral já si je pak doma vytisknu a nalepím všude po autě ( čelní sklo, zpětná zrcátka, světla, atd...) pak to budu mít pořád na očích a pojedu pomaleji...

slibuju mami. já už nikdy nebudu pít... :-D
  • Feki
    Tojevul..:D Moc nekric,abys nebyl druhej mrtvej..(Sem bych mel dat smajlika ale vzhledem k zamyšlení nad pointou nic nebude)
    si nikdy neviděl třeba na DE webu bouraný coupečka? a kolikrát sis na ně během jízdy vzpomněl, abys ubral plyn? :-D já teda ani jednou...
    a když už jedu, tak se řídím tím pořekadlem: " LEPŠÍ MRTVEJ, NEŽLI DRUHEJ..."
    :-D AAAAAAAAA a teď všichni do mě :-D
  • Syky
    Jen mě tak napadlo,pouze navrh na diskuzi..kdyz sje mvidel video tech bouranych coupe apod,co udelat dalsi sekci...nejaou fotogalerii jak je na vyber po leve strane mezi forem,uvodem,akce a srazy apod,tak nejakou fotogalerii techto ran..nemyslim tim nejake tukance,ale uz nejake vaznejsi,co sli pres boudy,totalky apod...treba i timto maly cinem by se dalo predejit tomu,aby vyhasl nejaky z dalsich zivotu :( mozna by se poshlednuti techto fotek nad tim zamyslei nebo bysi alspon na to vzpomneli kdyz pojedou/pojedem jako hovada..tak by jim to blesklo pred ocima a sundali tu nohu z plynu..a treba taky ne..jen me to napadlo..vim ze treba na corrado klubu neco podobneho maji..galerii takovych ran...i clenu klubu apod...jen tak me to napadlo,ze by nad tim nekdo popremyslel,v pripade zamu jestli by to slo udelat a co na to ostatni..pokud ne,tak ne,jo jen napad ze...