For All

• Luxor
    Čus Maxxi!!! Já mám teď nově taky červenej heč :-))) Jak na to tak koukám tak ten Tvůj výmysl asi zkopíruju a najaře se to hodí do žlutý :-)
  • Aljaška
    dávat spz zaokno bych fakt nedoporučovala. Na to jsou poldové přísní.Jakmile tě čapnou, daj to ke správnímu řízení a pokuta za to není malá. Mě takhle chytli když jsem to převážela z jedné dílny do druhé.
  • Janinka 2.0.16VT
    Vypadá to fakt moc hezky ,jsi dobrý .A nebudou mít poldové kecy na tu SPZ?
  • Maxxx 16VT
    o výrobě jsme se myslim spolu už bavili není potřeba víc než: origo nárazníku, ostrýho nože, pájky, měření a trochu představivosti. nevýhodou je že není možné umístit SPZ tak aby neporušovala dizajn nárazníku.. asi skončí za oknem
  • Maxxx 16VT
    komplet
  • Maxxx 16VT
    3
  • Maxxx 16VT
    2
  • Maxxx 16VT
    2-Marcel
    bez mlhovek masky apod.
  • Maxxx 16VT
    2-Aljaška: kdyby byl v celolaku to by teprv byl krasavec... ale ,,no many, no fany,, jinak pro informaci lakýra si stou barvou hrát asi 5týdnů.. neřikám v kuse ale dělal..
  • Maxxx 16VT
    jj jsem to já.. to doufám že to vydží... protože jestli mě zas dojede nějaká baba tak už budu nepříčetnej.
  • Aljaška
    Krasavec:-)
  • Feki
    Jen tak pro přesnost..: To jsi ty co si byl s mladou v Trebici v sob.odpoledne na přehradě..?:) Jinac pekny no,jen aby to tak dlouho vydrželo..;)
  • rogy
    super...
  • amadeus69
    Tak to jsi nás pěkne zklamal, koukej to natřít zpátky:-D
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    ten předek je zajímavej,vytlač víc fotek z různých úhlů jo,dík
  • Janinka 2.0.16VT
    Moc hezké ,gratuluji
  • Maxxx 16VT
    .
  • Maxxx 16VT
    musim se přiznat k jedné věci a to takové, že ti co mě zaručeně znají a poznají podle nárazníků v zakladní hnědo-červené barvě, už to nebudou mít tak jednoduché, neboť se to po více jak 2 letech změnilo.. a já jsem s výsledkem spokojen a mám z něho radost.