dalsi novy clen..

• Feki
    Chlapec to daaa..;) Ja věděl proč NA..Ma to výhody i nevýhody..Nevím co na to říct..Asi jen: Mlcte a jezdete a vy co nejezdite ta sypte sypte aby ste jezdili..:D A Surikatu nereste ne,třeba bere steroidy a je podrazdenej,nebo ma kramy a nemůže za to..:D -vtip,pro ty co by to tu chtěli řešit zas..:D
  • Dr.Ravic
    Maxxxi samozřejmě jsem to trochu přehnal, ale zase o tolik ne... v červnu novy turbo a par drobnosti - 45000, ted nová spojka a nejaky drobnosti - 30000... ono to lítá...
    ale nechci te desit:-)
  • Aljaška
    Surikata bude spokojenej, když si všichni doprostřed zadního nárazníku nalepíme maga stříbrnou nálepku CZ a písmenkama z benzinky nalepíme COUPE. Asi je tak otrávenej životem, že se tady motá do všeho. Jinak vítám novopečeného majitele krásného coupátka. Tak ať Vám to společně jezdí:-)
  • Maxxxx
    Dr. Ravic: neprehanaj :]
  • Dr.Ravic
    Simi: cha cha prej problem za 8000:-) to je tak mesíčně na udržbu, že?:-)))
  • Luxor
    Fekousi ty mas holt vicevalec bezturbac neproblemak tak je jasny ze sypes jen drobasky :-)
  • Simarik
    to je sice možný ale...

Feki: jesi si myslíš že sem jen jezdil tak to se pleteš, taky bylo hodně much, třeba měsíc to nestartovalo. myslel sem že je hotovo a že pořešim jen pár drobností a bude se vejletit. no a zase nic :-) ve skle je odraz sice hezkej ale poslední byl na laně a to tě pak sranda přejde, řešit problémy za 8000,- bych mooc chtěl !
  • Luxor
    2 Standa, Feki: Jestli to jede nebo ne je dooost o štěstí tak na něj Stando věř nic jinýho nezbývá :-) 10-15let starý sporťák - vždycky může odejít jeden z těch x set dílů co pak spustí řetězovou reakci :-)
  • Feki
    Stando to si říkám taky,ale vem si ze sou tady na tom lidi hůř než my dva..My si to ještě mužem dovolit v tom jezdit.Jinak řekl bych ze jak mě tak tobě to normálně jezdí,jen to ma mouchy.A než se ti to stalo tak si taky jezdil dlouho..Koukni na mě,koupil jsem to a 2mesice jsem stal,oprava 8000,- pak mesic ježdění a zas 3tejdny stop a 4500,- oprava..Od ty doby musím zaklepat..Až se ti vrati,taky se budeš na parkovišti pokazdy otáčet a při příjezdu k benzince koukat do skel kde je odraz tvyho auta a zjistíš ze chtě nechte je to nejhezčí co můžeš mít a za nic bys neměnil..;)
  • Simarik
    já už na štěstí nevěřim Fekine ... až to pojede tak uvidim jak dál, potřebuju auto co bude jezdit a nee jen na opravy
  • Gonzo
    pekne coupe :)
  • nocarret
    surikata co kdybys přestal prudit nebo chceš banán?
  • Feki
    Ok stejně to bylo jasny.Mas plusko,řekl bych dobra volba..;) No proste ať slouží..A nesmis dopadnout jako Standa(Simarik) kerej o to pečuje víc než o přítelkyni,jezdí jako by měl omezovac na 30km/h a pak mu to na sprintu klepne..:D Takova mazlina a teď mu ji dobrý 2 mesice vosahava někdo jinej..:) Stando kurna taky trochu štěstí ne?:)
  • Maxxxx
    Palubka tam je origo, takze to plusko asi bolo. Limit nie, tie klobuciky som vysekal a dal strieknut zvlast. Nerobim z toho limita, len sa mi to paci, je to zivsie ako ked by to malo splyvat cervene..
  • Feki
    6kvalt-plusko..nebo mas třebas nakou skladacku od Pati-normal a limit ale pochybuju ze by plytval limitovy časti do normal coupe..Ale tak tlačítko,převodovka,zadní objimky světel..Každopádně je pekny a hlavně na sebe dávej majzla,sou to bestie..;):D
  • Maxxxx
    Ak sa nemylim, tak pluska mali aj cervene sitie vsade a to nemam. Tie sedaky sa mi zdaju obycajne, akurat ta jemna koza...
  • Maxxxx
    Dakujem:). Inak co tam este je, no repas motoru su akurat nove tesnenia,piestne kruzky, mam nitridovanu kluku, zbrusenu hlavu. Este akurat hudbu som si spravil novu ked to uz bolo rozobrane, vystriekal som si dutiny, nove ramena, capy...a xenony
  • Carlos 20vt
    Pluska měli i ty sedadla co mají obyč coupé,ale měli větší boční vedení a jemnější kuži jak říkáš..Jinak krásné kola a doplnky.SUPER
  • Maxxxx
    Viem, ze malo dlhu minulost:)...tlacitko nieje taky problem, si to sprav ked sa s tym teraz series:)
  • Simarik
    v tomhle autě bylo jen tlačítko od doby co ho znám :-) já chci taky tlačítko
  • Maxxxx
    Jasne, 6 kvalt...
  • Maxxxx
    Sukarita: No myslim, ze Pato bol rychlejsi ako ja a intros predal prv nez som prisiel:)
  • Carlos 20vt
    6kvaltu máš?
  • Maxxxx
    to Simarik: Jazdim, parada, ty to stihnes este tento rok? To je dobre, nie
  • Maxxxx
    malo tam byt z novsieho modelu, som uz v cechach dlho, ospravedlnte moju nedokonalu slovencinu :)
  • Maxxxx
    V pohode:). No tak ja neviem ci sa startovanie tlacitkom davalo len do pluska, alebo aj normalne, preto hovorim, ze to asi bolo plusko, inak vsetko mam ako v normalnom modely, len sedaky mam z novsieho modela s tou jemnejsou kozou...
  • Simarik
    takže už jezdíš ? tak to gratulace. já možná budu taky :-)
  • Fugasik
    Pěkný,vítej
  • Maxxxx
    Feki: diky
  • Maxxxx
    3
  • Maxxxx
    Kde som napisal, ze to bolo plusko, ale nieje?? Napisal som, ze nemam sedaky, mam tak akurat startovanie tlacitkom..
  • Maxxxx
    2
  • Feki
    Toz peknej kousek!;) vítej..!
  • Maxxxx
    Tak som novym majitelom skodovky 120 :D. Nie, je to coupe 2.0 20V v turbu. Auto som kupil od Patrika. Inak to ma novu farbu, ktoru uz budem musiet striekat znova, bo som si este nezvykol na spatna zrkadla a este k tomu som zrazil zajaca:). Nic vazne, teda zajac umrel, ale auto az tak hrozne nevypada:). Je tam zgeneralkovany motor, odlahceny zotrvak, repas turba od Marcela, brembo kotuce v predu aj v zadu ferodo polozavodne dosticky. Je to rocnik 99, ze vraj to bolo plusko, ale sedacky pluskove nemam:(. S autom som najazdil 2000 kilakov, este som to nevytocil, zacal som zlahka prvych tisic kilakov do 3000 otacok a dalsich tisic do tri a pol, teraz frcim do styroch, no uz to dlho asi nevydrzim. Jedina vada zatial je, ze mi teplota motora neukazuje spravne a, ze mi cvakaju dve zdvihatka. Dakujem Patrikovy a Tondovy s ktorym som to auto robil spolocne. dam foto...