Tricka, klicenky,..

• Fugasik
    Nahoď něco new:o) potřeboval bych nějaký i s přezdívkou
  • HARIBO
    Milda20vt: to uz je pasee,.
  • von Raven
    lidi ja sem vcera potkal typka, co mi tvrdil, ze si nechal udelat medajle na vlastni tema a nebylo to extra drahe, ted hleda kontak na vyrobce, melo by to smysl udelat nejakou klubovou nebo na nejake tema?
  • Milda20vt
    cau Haribo ja by som sa chcel opitat nato cierne triko ci je esre v predaji a keby som mal zaujem o cca 2-3 tricka ci by bola mozna zmena znaku abart za trocha ini dyk moj e-mail je mimofiat20vt@Seznam.cz amohol by som poprosit nejake foto klicenky dyky cus
  • Coupe73
    MacGyver SK-Máš pravdu, že se u nás takové nerodí.U nás se rodí hezčí. České a Slovenské ženy jsou nejkrásnější...
  • Coupe73
    Hezký a ta modelka je k tomu? Za 10 euro bych ji bral i s tím tričkem :-)

Tričko jsi navrhnul krásný
  • Missicka
    Já budu mít nevím kdy, jelikož mi žádné nepadlo do oka a taky na mě.. :o/ Ale tak já mám plno času do jara, už mám zazimováno.

A co ty klíčenky?? Přes ty výměny názorů se tu blbě orientuje. :o/
  • nocarret
    hehe a já už ho mam 14 dnů doma .-))
  • Feki
    A nejvíc Haribo vás v posledním příspěvku setrel vsechny..:D
  • Feki
    Bože kam sem to vlez..Ježíš lidi,nevíte kde se tu prodavaj ty trička???Já jen ze jsem vlezl na tema kde se zas jen všichni hadaj..A nejlepší by bylo napsat: Chtel jsem si koupit tričko ale takovejma kecama ste mi ho zprotivili...Hm?
  • Syky
    Sonny: to neni povysovani, to je kretenismus obecny tyhle debaty a srovnavani o hovinkach... >:X
  • HARIBO
    Nabizim tricka za 250,- nevim kde berete porad tech 300,-
  • von Raven
    jn, zrejme zalozim tema kopie techto plagiatu, cena 300,- s dph i postovnym :D
  • Missicka
    Zvláštní jak lehce si "vjedou do vlasů" Čecháčci a Moraváci. :o)))
  • Coupe73
    Haribo a co klicenky,porád tady jenom o tričkách.
  • Coupe73
    jj i ten potisk na aute ma hezky...
    A o čem, že se tady hadate...kdo chce at koupi a kdo nechce at nebere
  • Aladin
    ale raven si myslí,že rozumí všemu :-)))
  • HARIBO
    von Raven: Zaloz si prosim svoje vlastni tema,.."Jak na to,.." Nebo "Hlubina vědění,.." Je spousta veci cemu urcite rozumis vic,..
    Dík,.
  • von Raven
    ale prosimte, pro nas klub (ravenia) sem nechal delat 30ks v ruznych barvach a ruznych velikostech a tmave s bilym a svetle s cernym potiskem a s potiskem v predu asi jako ty a 3x vetsim vzadu, delam navic ve skolstvi a decka si kazdy rok objednavaji od 25-30ks ruznych velikosti, prihrat tam svuj navrh k tomu tak jsem jeste ve sleve, navic tu mame kazdy rok studentskou spolecnost a to jsou dalsi trika navic takze typek chrochta blahem pac takovych trik ma na objednavku kolem 50minimalne a nechat udelat dalsi navrh v 30ks tak je to levnejsi jak 100,- na kus, nechces t radsi vzdat? ten napis abarth a jednoho stira tu decka nakresli v nekolika verzich behem jedne hodiny a kdyz to prodaji za 150,- tak maji pajcku na kazdem kusu, takze jestli nasadime cenu 300 tak ze 3 mame 2 zdarma :) a porad levneji
    vymen dodavatele jestli te tak natahuje, nebo natahujes vsechny ty? cena jako za versace nebo armani, mas aspon postovne zdarma? ;c)
  • HARIBO
    h3r0_haribo@centrum.cz
  • minco
    HARIBO asi jsem blbej , ale nemuzu najit tvůj mail. :-(
  • HARIBO
    minco:Cervena nebo jina barva neni az tak velkej problem. Napsi mi do emailu co presne.
  • HARIBO
    von Raven: Kup si nazehlovacku a muzes zacit,. A pokud zajistis odber 30ks stejnych tricek, tak jsi dobrej!
    Neni problem udelat 30ks v jedne velikosti, barve, obrazkem a cene. Ale dohodnout se,. Vsichni nebudou chtit stejneé.

• minco
    Haribo, a nemas i v cervene barvě? Abarth nebo FIAT

prosim tě a velikost alespon na slony tedy 4-5XL.

Honza
  • Missicka
    Haribo: Mail mám v profilu.. ;o) Ale ať to tam teda nehledáš - m.missicka@seznam.cz.
  • von Raven
    jn haribo, mas prehled jedna A4 asi 30,-Kc kvalita dostatecna..tiskly se s tim u nas trika i treba opasky... pokud ti to nesaci jiste si docetl cely muj prispevek, kde to nechas udelat u profika co dela potisky maturantum a pak t vyjde na 100Kc potisk vcetne trika pokud vemes 30ks, porad netusim kde nabiras 3,5x nasobek ceny
  • HARIBO
    Missicko: všechno bude :) Pošli mi email. Napíšu Ti,..
  • HARIBO
    van raven: jsem rád, že se ti abarth zamlouvá, ale pokud bys o výrobě něco věděl přestal by ses tady ztrapňovat takovejdlema hloupostma. Pokud řikáš, že s papírem za 30 Kč a nějakou tiskárnou bude výsledek naprosto stejný asi o tom toho moc nevíš. Pokud tvoje tiskárna dokáže tisknout na ten tvuj papír za 30 Kč povrch jako je flock nebo povrch podobný gumě dej mi prosím vědět co to je za typ a já si jí hned seženu. Zjisti si něco o termosublimačním tisku, sítotisku, nebo o přímém potisku textilu. Ale to je něco co ti asi nic neříká. Neprodávam tričko které můžeš vyprat jen dvakrát. Ano i s papírem dosáhneš nějakého výsledku a třeba i ušetříš..... ale na jak dlouho? Nevim jak ti to k něčemu připodobnit aby si věděl co tím myslím... Je to něco jako když si koupíš krásný našlapaný auto ktere mas jako milacka a potom s nim jezdíš na plyn :( To postrádá smysl. Nebudu šetřit na kvalitě.
  • Missicka
    Haribo a jak je to s těma dámskýma teda??
  • von Raven
    ti abarti jsou krasní, ale kurec ta cena to je naka manufaktura? kdo chce jeden dva tri ctyri kusy tak si muze tricka koupit hole a v kazde slusneji pc prodejne se da koupit papir do tiskarny, kde si muze na neho vytisknout co chce a pak to jen prezehli a vysledek je naprosto stejny a za cenu jednoho trika si udela vsecky no a nebo pokud chce nekdo ason 30ks tak je plno firmicek co dela potisky maturantum a pak jedno tricko vyjde na 100,- komplet
  • HARIBO
    Kluci poslete mi emaily na h3r0_haribo@centrum.cz chvilicku to bude trvat pockam az jich bude 10ks,.
  • Elkar
    ty černý... dvě bych si vzal... kam s objednávkama?
  • HARIBO
    Joo,. to s tim limeckem je moje osobni :)
    350,-
  • HARIBO
    Dik, ty Abarthici se mi taky moc libi :)
    Budu je postupne delat,.. Tyhle jsou pro Nocareta :)

za 250ks
  • Syky
    kolik za triko?
  • Brano20VT
    moc pekné , kde sa to dá objednat
  • HARIBO
    3
  • HARIBO
    1- zada
  • HARIBO
    1
  • HARIBO
    Kolekce 2010
  • Missicka
    Ondro, výborně.. Že bych tu rovnou napsala svoje míry i s váhou, ať teda vybere úplně přesně i triko, o které mi celou dobu jde?? :o/
  • Missicka
    Haribo, neser! :o)))
  • HARIBO
    *mi
  • HARIBO
    Misicko ja myslel ze my posles ty tanga :) Nemuzu odhadnout po netu tvoji velikost,...

Jinak GD uz ma i svuj slogan na predek :)
  • Aljaška
    já nevím, já je neáám:-)
  • Aljaška
    ne ne dámský, dáš si šňůrku dopředu a budeš dělat žabí oči:-)
  • Aljaška
    Goode jako Girlstuning má tanga s GT:-) Mám ti je objednat?? Budeš je nosit?
  • Missicka
    Haribo: No tak já si klidně nějaké splaším, nějaké kvalitní, ať se mi to nenatáhne apod. a poslal bych ti ho a ty mi zařídíš nápis.. Hm?? :o)

Gooddeath: :o))) ..co na to říct! :o)))
  • HARIBO
    Znova. mam tu jedny bile jednou pouzite boxerky,..premyslim o nich,. bylo by to stylove,.. :D
  • HARIBO
    Misicko pro tebe musim najit nejake exkluzivni :)
  • Missicka
    Hariboooooo a KDY??? :o)
  • Elkar
    ajajaj.. je ta nabídka nějak časově omezená?
  • HARIBO
    2: Myssicka damske budou taky,..
  • HARIBO
    2: Jindru a ostatni tricka bych odesilal kazde pondeli PPL sluzbou ktera si bere dobirku 150,- Nebo osobni odber, nebo bych je vzdycky vzal nekam na sraz.

Pro ty kteri by si je nechali posilat PPL sluzbou bych pozadal o telefoni kontakt, ktery bych predal PPLku.

Telefony a udaje mi tedy zasilejte na e-mail h3r0_haribo@centrum.cz

• Missicka
    Haribo: A jak je to s dámskýma trikama?? V pánském se ztratím.. :o(
  • Jindřich
    Můžeš mi poslat dvě velikost M, nápis FIAT, děkuju, moje adresa je Jindřich Koupil Přestanov 98 chabařovice 403 17, díky moc
  • HARIBO
    Riky poslu Ti katalog na sezonu 2010,..:) Tohle je kolekce na pristi rok!!! To bude Hit Sezony,..
  • HARIBO
    Necham ho doma vyzehlit a pak Vam nafotim lepsi detaily,..
  • HARIBO
    Jinak to tricko je velmi kvalitni 160 gramu. Na te fotce to neni moc videt, ale ma to jeste sedive lemy kolem krku a rukavu.
  • HARIBO
    Osobne se mi taky libi tricko fiat. Jinak cenovka je tricka 250,-
    Budou i klicenky cerne a modre,..ceka se na indiany :)
  • Feki
    :D :D :D chcipam zas..design by Vinnetou made by Medvedi chlup..:D
  • HARIBO
    Ten kdo bude prvni dostane i muj koberecek od Rybany:)
  • Aljaška
    tak to jsem já pak mexičanka šmrncnutá černochem:-)
  • Aljaška
    hovínko, ten koberec koupíš v takovým tom obchodě, co nese název IKEA:-), a tam hraj prodavačky tak max na nervy:-)