-
09:14:53 25.9.2009
Něco podobného se mi stalo na Cliu, byly tam už špatný silentbloky o kterých jsem věděl ale než se to stihlo vyměnit tak jedu, trošku zprudka se vyhýbám autu a najednou mrd a motor ležel na poloosách :-))) Ale tam se utrhnuly silentbloky i držák na motoru.
-
08:32:47 25.9.2009
To mi trochu hlava nebere,když byla převodovka venku a při zpětný montáži se stoprocentně všechny držáky kontrolovaly proto sem i přišel na ten utrženej záchyt reakce motoru a auto bylo několikrát na zvedáku kvůli tomu povrzávání.Navíc em najel celkem i dost kilometrů po kterejch sem vše znova kontroloval...Pochybuju o tom že bych špatně nebo málo nebo vůbec nedotáh šrouby držáku motoru......
-
13:19:41 20.9.2009
Tak dnes jsem to privezl, stalo to 500kc nevym jestly rit bohu dik nebo bouzel, ale nakonec jsem rad nebyl to utrhlej sivenblok jak se mechanik po predbezny prohlidce domnival ale nedotazeny srouby na drzakach takze po case se prervaly a motor proste lehl na poloosy ani nechci domyslet co by se stalo kdybych v tu chvyli jel rychle no nic vse dobre dopadlo timto to tu chci ukoncit sivenbloky jsou ok tak bez obav.
-
23:27:19 18.9.2009
jak píše Inno, asi by to chtělo už kvůli zvýšení výkonu zamezit pohybu motoru, když už to máš jednou utrhlý...
-
22:58:26 18.9.2009
Manny asi myslel konkrétně ty silentbloky...
-
11:35:44 18.9.2009
Ja us serii nemam bouzel. Ale jeste tomu trosku pomoct musim plany jsou jestly vyjdou zalezi na penezich ale je to bjeh na dlouhou trat.Nic nejde rychle.
-
16:49:07 17.9.2009
ty bláho Honzo, koukám, že máš s Coupéčkem samý ¨radosti¨...nicméňě se chci zeptat, budeš dávat něco tvrdšího, nebo necháš serii?
-
23:36:48 16.9.2009
Honzo, někde sem ti to tu psal. mám pro tebe ten akcelerační silentblok a pro vencu čidlo a budík... tak musíme nějak pořešit spicha. o víkendu budu v ČB, ale nevim jestli coupečkem... nemám BOW. jeden prodanej a druhej visí na poště :-(
-
22:43:22 16.9.2009
Z toho si nic nedělej soused má Nissan Qashqai a po cca 5000km a přejetí přejezdu se mu stříhl šroub co drží převodovku.
-
22:37:30 16.9.2009
Aho tak jsem nepojizdnej cestou z Budejc se ozvala rana a auto zaclo hrozne rvat a prestalo zrychlovat. Stalo se to pri rozjezdu na svejetelny kterou jsem dojizdel a pri dojezdu padla zelena tak jsem tam dal 2 a bylo vymalovano, mam takovej pocit ze tomu hodne pomohlo to ze se zvysyl vykon na hodnotu okolo tech 300ps proste pokud nekdo bude navysovat vykon doporucuji prohlednout sivenblok na prostredku motoru co je spojen sprevodovkou kousek od potruby vyfuku.