jeden ostrovní kousek

• Luis
    dr.ravic - já ještě žiju, ale ty se neozveš jak je rok dlouhej, to je pak těžký. na pivko tě už ani nezvu protože seš stejně pořád v práci a hlídáš bud paroubka nebo papeže...

jsem slyšel jeden takovej pěknej...

řidič veze paroubka na sraz čssd a jelikož nestíhají a maj na spěch tak jede strašně rychle a v jedný dědině nabourá prase a to je na místě mrtvý. paroubek ho nabádá k tomu aby šel do statku a vše tam nějak urovnal že jim za to rozdaj nějaký propisky a ták... řidič odejde a čas utíká...půl hodiny...hodina...dve hodiny... pak se vypotácí řidič ze statku a je totálně vožralej a paroubek se ho ptá kde byl tak dlouho. řidič povídá... tak jsem tam vešel, pozdravil a říkám. jsem řidič jiřího paroubka...vezu ho takhle na sraz čssd, jedu strašně rychle když v tom nabouráme a to prase je na místě mrtvý!! :-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    ste všichni pitomci. přeci asie je v africe... nevim co sem furt pletete nějaký Řecko a Krétu. člověk aby tady vyučoval zeměpis :-D
  • POL 20VT
    Dr.Ravic: nehrej vola:), někdo to veme vážně a co pak ta policie :-))
  • Dr.Ravic
    :-)))
    tak v asii, no:-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    for DR RAVIC: jenže afrika neni na krétě... :-D
  • Dr.Ravic
    tak pan Luis nemá na coupé a jezdí si po africe:-)
    PS: ty ještě žiješ, jo?:-)))
  • Torkey 20VT
    rozhodně na ostrovní poměry moooc hezkej kousek :)
  • RAdE
    Na to, ze mam raci auto, ktere je v serii s peknyma kolama, tak toto v celkovem pojeti agresivity vypada dost slusne...Ty bile lemy u kol delaji sve, jedine co by mohl lepe, tak kdyz uz to tak tuni, tak jeste poradne podlozky at dou kola ven =))
  • DooM 20VTLE
    takovy moc agresivni , ilonka ma lepsi :)
  • Aljaška
    nevypadá to zle, ta barevná kombinace se mě líbí:-)) Ale ty prahy a pár věcí je na mě moc. Mám raději trochu hladší tvary:-)
  • Jelo
    Aljaščin bratránek ???? :))
  • nocarret
    bejt to na podvozku a s většíma kolama tak to mze být slušnej kousek .-)
  • Luis
    4
  • Luis
    3
  • Luis
    2
  • Luis
    foceno min týden na Krétě