Kdo se chce zasmát ???

• Luis
    slušný :-)
  • nocarret
    Dobrý tak taky jeden ostrovní .-) Dámy prominou .-) Adam s Evou si pěkně žijou na ostrově a Adam jednou odjede na měsíc někam do háje, Eva po tejdnu neví co už by dělala jak je nadržená tak vymejšlí co a jak, bloumá po ostrově a uvidí mamuta tak si řiká že to bude príma zážitek tak k němu nastoupí ale mamut začne zdrhat a Eva za nim najednou buš končí strmým útesem, mamut to neubrzdí a spadne dolů, naštvaná Eva se vrací zpět a vidí opici tak po ní hrábne ale opice se vytrhne a Evě zbude jen chomáč chlupů v ruce. To už je ale fest zoufalá a tak když jde přes řeku a uvidí pstruha tak ho čapne a no víte co .-) A jaký z toho plyne závěr??? Takže proč vymřeli mamuti už víme, proč má opice holou prdel taky víme ale co se nikdy nedozvíme je jaká byla původní vůně :-))
  • ZdenysM.L.
    Chlapík ztroskotá na uplně opuštěném ostrově sám se psem.Je tam už 3 měsíc a dostane šílenou chut na sex , ale není s kým.Tak vezme bambus a jde do buše ,že sežene nějaké zvíře a seřízne ho.Jak bloumá po buši tak uvidí prase .Chytne ho, už připravenej na akci v tu chvíli přiběhne pes a kousne jej do nohy.Chlapík se lekne a prase uteče .Prostě má po.Druhý den se to opakuje znova .To už značně nasranej leží na plaži a přemýšlí jak dál.V tu chvíli se mu zjeví kouzelná víla a povídá: ahoj já jsem tvoje kouzelná víla můžu ti splnit jedno přání ,ale musíš rychle já strášně pospíchám.Chlapík přemýšlí a po chvilce prohlásí : můžeš mi na chvilku pohlídat toho psa:-)))))))
  • Soukros
    :-D dobře
  • POL 20VT
    kdybych tě neznal, tak bych tomu věřil, twe!:-))
  • BOBAN
    MARCEL
    ty jsi wůlllllll ja u toho taky nebyl hihi ale jinak dobrý ne :-)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    až k tomu poslednímu slovu jsem ti děsně záviděl,ale teď jsem rád že jsem u toho nebyl já ale ty :-)
  • BOBAN
    Potkal jsem v baru jednu starší, ale čipernou dámu. Mohlo jí být něco přes padesát, ale byla dobře udržovaná a skvěle jsme se bavili. Něco jsme popili, a pak se mne zeptala: "Už jsi někdy zkusil "domácí trojku"? To je sex s matkou i dcerou zároveň!"
    "Ne," řekl jsem.
    Zase jsme něco popili a ona pak povídá: "Hele... jseš skvělej chlap, dobře se s tebou kecá. A dneska bude tvůj šťastnej den. Pojď ke mně, dáme si "domácí trojku"."
    Šli jsme k ní. Odemkla, vešli jsme, a ona zavolala nahoru do haly: "Jsi ještě vzhůru, maminko?"