tlačenka

• Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    já musim chca nechca,cokoliv nad 2q nedokážu udělat jen proto že to v garáži neuzvednu a zatím už mám docela dost strojů i onen jeřáb na 1t takže by to chtělo někam nastěhovat a začít makat
  • Jelo
    Chápu to moc dobře. Já už dva roky začínám stavět.

Ale už to fakt u mně vypadá na příští týden.
    Jelo - ňáko za půl roku,to znamená že ne teď a ani ne za rok,spíš ňáko za půl roku,už to chápeš?
    Ferry - Neratovice,cca 15Km severně od PHA

Budu toho v průběhu stavby potřebovat víc,ale budu to stavět od zdola a tak potřebuju betonus,zdivum a střechum (střechum už mám předběžně zajištěný),díky za pomoci
  • Jelo
    Marcel : začneš za půl roku ? V únoru ? Tak to máš tlačenku někde hodně vysoko - když počítáš s počasím :D
  • Simarik
    POL: ty máš nejblíž DITON co umim z betonů a tam jsou ceny pro mě mnohem zajímavější, co se týče plastů tak u nás v HK na dvoře je toho mraky
  • POL 20VT
    Simarik tak to se příští rok asi taky ozvu,začínám to řešit?:)
    mix hoši,radši několik mixů mi sežeňte :-)
  • Lenoš20VTLE
    betonovej futrál,kdyby jsis chtěl zaplavat
  • Simarik
    kdybys dělal i něco jinýho betonovýho tak dej vědět (obrubníky,dlažba,..)
    Simariku už jsem si tě zapsal! ňáko za půl roku bych chtěl začít stavět dílnu a vychází to kolem 1900ks a každá slevička dobrá!!! Díky za každou helpu!
  • Luxor
    pak ještě bejvá dobrá tlačenka v pátek odpoledne v Tescu a zadarmo
  • Simarik
    když budeš vědět množství tak bych zkusil uhádat slevu pro velkoobchod. tohle je náš doplňkový sortiment, kdybys potřeboval nějakej kus kanálu nebo venkovního vodovodu tak písni.
  • Lenoš20VTLE
    já akorát v lednici,to ti ale moc nepomůže
    nemáte někdo tlačenku v TESUZu? http://www.tesuz.cz/