srážka s blbcem

• Brano20VT
    aha , tak konečne viem ako vypadá "silniční lišej"
  • nocarret
    škoda těch závodů, holt za mosťáky bude bojovat ten prcek .-)
  • Luxor
    tak ta je solidně obroušená :-( Ještě že jsi nejel v kraťasech...
  • ales
    nocarret:ty woe to spíš Bolí než Dalí :o)
  • nocarret
    to je nějakej Dalí ne? .-)
  • ales
    jen pro ilustraci,že v džínách na moto opravdu néé .o))
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    pomsta je pokrm kterej chutná nejvíc když se jí studenej viď?
  • ales
    vím kdo to byl,ale pleskaná nebude,to si nemohu dovolit,bude jiný systém možná pomalejší,ale rozhodně nepříjemnější..., Monster má jen prošoupané kolínko od vodní pumpy a chladič v pr.. na boku jsem měl přidělán zámek před.kotouče za 300Kč a ten to odsral nejvíce :o)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    kurva vědět tak gdo to byl,to by byla pleskaná viď?
  • Dr.Ravic
    PS: vím že to ted není až tak podstatné, ale jak dopadl monster?
  • Dr.Ravic
    ty vole to je masakr... to je mi fakt líto... zdravi, motokary a volby v prdeli:-(
  • ales
    díky za podporu,nejvíce mě štve,že jsem postoupil na celosvětové finále motokár Easy 125 shifter do Itálie začátkem října a teď mám po ptákách...
  • Aladin
    ty voe to je fakt síla!Hlavně at se dáš Aleši dohromady bez následků!
  • amadeus69
    No ale víš kdo to je a kde bydlí, o vině rozhodně síla až se uzdravíš. Někdy je té spravedlnosti třeba trošku pomoc ;)
  • Giallo 1,8
    Chlapi jám Vám to říkám pořád - prodejte ty motorky a kupte si pořádný sportovní auto!!! ;o) Aleši - buď rád, že jsi na těch 80m nepotkal nějakej sloup nebo obrubník... I to už jsem viděl - a žádná velká srandy to nebyla... :o(
  • ales
    no mám to na 6 týdnů,nejvíce mě sere,že vinu mám já jelikož jsem ten co ho naboural zezadu,jak to bylo vím já i ten píčus,ale nemám jak to dokázat...
  • Martin 8vt
    A doprdele!!!! No,běháky dáš dohromady,hlavně že maká mozkovna,mohlo bejt i hůř,každopádně zbytek roku nebude asi nic moc,viď?
    Ale lidi jsou debilní,já to vytáhnul ve čt po 5ti týdnech a u jičína mě málem sejmul někdo s actrosem s návěsem-prostě mě asi pod sebou neviděl a když jsem byl vedle něj,tak šel na předjíždění-už jsem si hledal místo,kam to složím..... Brzký uzdravení přeju!!!
  • ales
    po cestě z Hlubočep na Barrandov,četl jsem tvůj příběh s cajty a taky hustý,mě naopak řekl cajt na motorce,že by ho tam nejradši zastřelil na místě čúráka
  • nocarret
    buď v klidu na každou svini se vaří voda, kde se to stalo?
  • ales
    no hadry jsem měl od pasu náhoru :o),idiot bu ujel,ale jak se lekl a ubral dojela ho motorka a utrhla mu zadní nárazník,nechápu jen jak někdo může být tak zákeřnej,doufám,že ho boží mlýny semelou dříve než se uzdravím...
  • nocarret
    no to si děláš srandu....a co idiot ujel? nebo dopadlo to někjak? Hlavně se dej brzo dohromady. Měls hadry?
  • ales
    stoprocentně platí,že to je to nejhorší co vás může potkat,včera jedu na motorce z práce a dojedu blba s Mondeem Tdci lačným závodů,nějak jsem to nehrotil a jen jel za ním,jenže jeho se zřejmě dotklo,že se mě nemůže zbavit tak mi to ve 120km/h zašlápnul,poté jsem se 80metrů šoupal po asfaltu a dnes ležím doma celý pobitý s jedním kotníkem zlomeným a druhým vyvrklým....