zimáky...

• Simarik
    ROSSI: jj přesně jak říkáš, nejhorší je ta sůl, z auta to nejde dolů a na silnici to udělá led ! silničáři stejně sypou až vodu, nevim jak jinde ale tady když nasněží tak silničáři jezděj až odpoledne a to jen někde
  • ROSSI 20VT Plus
    Naopak zima je nejvtipnější a nejzábavnější období, cím víc sněhu tím líp a hlavně bych si přál nesolit! Uježděný sníh je 100x lepší.
  • Simarik
    15ky tam stejne nenarves. Jezdil sem na 2o5/5o a pohoda.ale stejne je to o hubu na snehu. Coupe sem si setril a pak sem rozbil nissana na ledu. Zima je hnus
  • ROSSI 20VT Plus
    Ne, pokud jsou kvalitní, jsou naprosto bezproblému, jezdím na hory, i do Alp a ještě jsem nenasazoval řetězy. Jenže je to blbej rozměr, tzn. kolem 3k za gumu... . Měl jsem Michelin PilotAlpin, výborný grip i kolem 4mm vzorku, pouze dost hlučné. Letos mě bhžl čeká nákup nových... .
  • Luxor
    na letních 205/50 :-)
  • von Raven
    v manualu je 195/55 R15 ale nekteri tam mensi kolo jak 17" nedaji a nekteri v zime nejezdi...podivej se do manualu co ti pisou, cim uzsi a vyssi tim lepsi na zimu, ale jak to prezenes tak to tam treba nestrcis
  • Kubajz20VT
    zdravim chtěl bych se jen zeptat na jakejch gumách jezdíte v zimě? mě příjde že 205/50 jsou dost široké na zimu...